- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
O his bende 1 hafta geçmesine rağmen oluyor ara ara canım. Ilk 3 ay her regl döneminde olmuştu bende bu kizimda daDun regl gunumdu olmadim cok sukur ama heran adet olcakmis hissi gitmiyor kizlar sizler nasilsiniz
Icimi rahatlattin canim sagol ay bian once kalp atisini duysam da bi miktar rahatlasam keskeO his bende 1 hafta geçmesine rağmen oluyor ara ara canım. Ilk 3 ay her regl döneminde olmuştu bende bu kizimda da
İnşallah duyacağız az kaldıIcimi rahatlattin canim sagol ay bian once kalp atisini duysam da bi miktar rahatlasam keske
Insallah hepimiz duyarizİnşallah duyacağız az kaldı
İvitttttttYAaaaaa inanamıyorum berabeeeeeeer!!!! Çok sevindimmmm
Bende bugün cok şiddetli regl agrısı çektim 3 gündğr de yokluyordu normalmiş ama canımIcimi rahatlattin canim sagol ay bian once kalp atisini duysam da bi miktar rahatlasam keske
24 temmuz kuzumİvitttttttbatın ne zamandı senin
Sadece kese canım haftaya yine kontrole çağırdı bakalım haftaya ne çıkarCanim sadece kese mi yoksa yok sacı da gozuktu mu acaba bende sali gunu gidicem muayeneye 4+6 olmus olucak insallah
Oyle diyolar bakalim insallah kesemizi kalp atisimizi gorelim insallah bian once bi nebze rahatlayalimBende bugün cok şiddetli regl agrısı çektim 3 gündğr de yokluyordu normalmiş ama canım
Hayirlisiyla saglikla ilerler insallah canimSadece kese canım haftaya yine kontrole çağırdı bakalım haftaya ne çıkar
Benimde batı 2 gün geçti ama hala öyle hissim var dün lekelenmem oldu bugün yok yerleşme olabilir diye tahmin ediyorumDun regl gunumdu olmadim cok sukur ama heran adet olcakmis hissi gitmiyor kizlar sizler nasilsiniz
Hayırlı olsun.Kızlar sanırım bende aranıza katıldım bat 1 agustostu 15 aydır olmadı gebelik 3 çatlatma iğnesi başarısız mfk ürünleriyle 3. Aydan sonra kaldım kan vermeye gidicem yarın insallah
Sagol canım benimde bata iki gün var saglıklı ilerlesin bebişlerimizBenimde batı 2 gün geçti ama hala öyle hissim var dün lekelenmem oldu bugün yok yerleşme olabilir diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun.
Benimde 3 gün gecikti bugünle ama ara ara adet olacakmisim gibi ağrı giriyor benimde, normalmiş korkmaDun regl gunumdu olmadim cok sukur ama heran adet olcakmis hissi gitmiyor kizlar sizler nasilsiniz
Bende 29,22 ile öğrendim, gözünüz aydınEğer sağlıkla ilerlerse bende aranıza katılacağım kızlarKasım annelerinden Nisan annelerine geçiş yaptım. İnşallah bu defa sağlıkla ilerler.
Çok erken öğrendim. Korkuyorum açıkçası. Kaç gün sonra yinelediniz testiBende 29,22 ile öğrendim, gözünüz aydın️
22 temmuzda 29 çıkmıştıÇok erken öğrendim. Korkuyorum açıkçası. Kaç gün sonra yinelediniz testi
Ben bata 5 gün kala öğrendim bende erken öğrendim ve adet olmayana kadar korktumÇok erken öğrendim. Korkuyorum açıkçası. Kaç gün sonra yinelediniz testi