- 1 Nisan 2022
- 12.505
- 15.395
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.981
Amin Allah canımAmin canım inşallah hepimizin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah canımAmin canım inşallah hepimizin ki
Amin canım hepimizin ki inşallahOyy maşallah ya hep sağlıkla büyüsün minnoş
Aynı durum bendede var ne kadar yapsam da rahatlayamıyorum bitmiyor 1 haftadır bu sekilde benimde.İyi geceler kızlar. Uyumayan var mı aranızda? Benim karnım çok şişiyor ya karpuz gibi oluyor resmen. Gaz var şişkinliğin sebebi. Sizde de oluyor mu? Normalde çok az gaz çıkar benden. Davul gibi şiştim. Sizin oldu mu? Normal mi bu bileniniz varsa deneyimlerini paylasın
Bunun cevabını bilen yazsın lütfen bende helak oldum rüyalardanGünaydın kızlar bu bilincaltini nasıl temizleriz ya kötü rüyalar görmekten yoruldum
Valla ya insanın psikolojisi bozuluyorBunun cevabını bilen yazsın lütfen bende helak oldum rüyalardan
Duyulabilir canim ben 6+0 da gitmistim karindan ultrasonda duyuldu biraz zayifta olsa erken oldugu icin olabilir dedi doktorÇok güzel keşke ben de kalp atışını bu perşembe duysam ama 6.hafta bitmiş olacak. Duyulur mu bilmiyorum.
dr numarasını vermiş miydi sana? Ben daha 1 kez gittim no vermedi? Merak ettim
Amin inşallah hepimizAllahım inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
6+1 de kese bebek ve kalp atısı hepsını bırlıkte gordum duydum. Sende duyarsın ınsİnşallah yaaa ben daha kese bile görmedim ya direk 6+0'da çağırdı beni. İnşallah bebişi de görürüm kalp atışını sonra duysam da olur
Artış hep 2 katı deniyor ancak kaynaklarda en az %60 ve üstünde artış beklendiği yazıyor. Sizinkini hesaplayınca %60 ın üzerinde diye görüyorum. Ultrasonla bakarak daha iyi karar vereceklerdir ama beta hcg normal diye düşündüm benBilmeyenleriniz için özet geciyim sat 7 temmuz ilk kab testini sabah verdim 9 agustosta 50.5 çıktı
13 temmuzda kanaman basladı acile gittim.progestoronlu iğne yaptılar. aksam ölçüldü değerim 270.5 çıktı doktor artısın yavas oldugunu pazartesi tekrar kan vermemi söyledi 15 agustos yanı bu sabah tekrar test yaptırdım değer 442.7 cıktı yarın doktor kontrolum var muhtemelen gec döllenme yasadım.artışlarım sizce normalmı yoksa gercekten dediği gibi düşük mü kanaman tam kesilmedi uzanınca duruyor ayaga kalkınca tekrar oluyor.
bende 6 civarı duydum 6+3 tü sanırımBen de 6+2de duydum kuzum
Yorumunuz için çok tesekkür ederim Yarın doktoruma gidecegim ama ultrasyonda gozukmez muhtemelen cuma yada pazartesiye verir.Artış hep 2 katı deniyor ancak kaynaklarda en az %60 ve üstünde artış beklendiği yazıyor. Sizinkini hesaplayınca %60 ın üzerinde diye görüyorum. Ultrasonla bakarak daha iyi karar vereceklerdir ama beta hcg normal diye düşündüm ben
6+0 9 mm kese bebek göremedimKızlar ilk kese boylarınızı hangi hafta ve boyda görmüştünüz, hatırlayan yazabilir mi acaba
Artış iyi görünüyo canım. Bi kaç güne değerin kese görünecek dereceye gelir o zaman için rahat olurBilmeyenleriniz için özet geciyim sat 7 temmuz ilk kab testini sabah verdim 9 agustosta 50.5 çıktı
13 temmuzda kanaman basladı acile gittim.progestoronlu iğne yaptılar. aksam ölçüldü değerim 270.5 çıktı doktor artısın yavas oldugunu pazartesi tekrar kan vermemi söyledi 15 agustos yanı bu sabah tekrar test yaptırdım değer 442.7 cıktı yarın doktor kontrolum var muhtemelen gec döllenme yasadım.artışlarım sizce normalmı yoksa gercekten dediği gibi düşük mü kanaman tam kesilmedi uzanınca duruyor ayaga kalkınca tekrar oluyor.
Hayırlısı olsun hoş geldiniz aramızaMerhabalar herkese:) Ben de aranıza katılmak istedim, insan aynı endişeleri, beklentileri taşıdığı başkalarının yanında olmak istiyor, bayağıdır misafir olarak okuyordum. Şu an 5+1'deyim, geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmemişti, bu perşembe tekrar gideceğim. Umarım bu heyecanlı, telaşlı günler hepimiz için sağlıklı geçer❤
Benim geç döllenme 4-5 gün geriden geliyo. Sata göre 6+0 da gittim 8 mm kese vardı, doktor 5+2 5+3 civarı şu an dediKızlar ilk kese boylarınızı hangi hafta ve boyda görmüştünüz, hatırlayan yazabilir mi acaba
Sata göre mi 6+0, o zaman biraz geç döllenme galiba senin de canım. Usg ye göre kaç haftalık dedi o gün6+0 9 mm kese bebek göremedim