- 11 Mart 2022
- 303
- 273
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.961
Kızzzlarrr Dr dan geliyorummm. Çok şükür bebeğimi gördüm ama daha minnacık vajinal USG ile hareket var dedi Dr on gün sonra yine çağırdı kalp atışını dinlemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide ekler misin İstanbul son adet tarihi 5 temmuz 2. Çocuk kilo 53 yaşım 25Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55@ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73ejce 32 29 Haziran Bursa 1 43@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @Armi2021 30 1 Temmuz 1 65@meva126 29 1 Temmuz Hatay 1 93@Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@kayramberamveram 30 2 Temmuz Ankara 4 90@Lelamor 31 4 Temmuz 3 53@Rprnn 26 4 Temmuz 1 60@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60@sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@meltem kececi 27 6 Temmuz 1 68@bshk1993 29 6 TemmuzZonguldak 2 50Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62@Black87 35 17 Temmuz Ankara 2 67
Allahım inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinİdrar testi yaptım iki çizgide anında koyu renk çıktı şükür geçen ay kimyasal oldum bu ay gebelik oldu
Oyy maşallah darısı başımıza bende çarşamba gidiyorum doktora inşallah bende görebilirim bebişi. Kaç haftalıktınKızzzlarrr Dr dan geliyorummm. Çok şükür bebeğimi gördüm ama daha minnacık vajinal USG ile hareket var dedi Dr on gün sonra yine çağırdı kalp atışını dinlemeye
Kızzzlarrr Dr dan geliyorummm. Çok şükür bebeğimi gördüm ama daha minnacık vajinal USG ile hareket var dedi Dr on gün sonra yine çağırdı kalp atışını dinlemeye
İnşallah canım sat 25 Haziran ama döngüm uzun 40 gün o yüzden geç döllenme oldu 5+6 gösterdi USGOyy maşallah darısı başımıza bende çarşamba gidiyorum doktora inşallah bende görebilirim bebişi. Kaç haftalıktın
Oyy maşallah darısı başımıza bende çarşamba gidiyorum doktora inşallah bende görebilirim bebişi. Kaç haftalıktın
İnşallah duyarsın canım hepimiz duyarız inşallahDr un eşini tanıyoruz ondan almıştıkÇok güzel keşke ben de kalp atışını bu perşembe duysam ama 6.hafta bitmiş olacak. Duyulur mu bilmiyorum.
dr numarasını vermiş miydi sana? Ben daha 1 kez gittim no vermedi? Merak ettim
İnşallah yaaa ben daha kese bile görmedim ya direk 6+0'da çağırdı beni. İnşallah bebişi de görürüm kalp atışını sonra duysam da olurÜst üste giden bir grup var şu an burda. Çarşamba sen perşembe ben cuma da biri gidecekti. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
6. Hafta bittiyse duyarsınız hatta vajinalse duymanız gerekÇok güzel keşke ben de kalp atışını bu perşembe duysam ama 6.hafta bitmiş olacak. Duyulur mu bilmiyorum.
Yaaa çok güzelsağlıkla ilerlesin İn şa AllahKızzzlarrr Dr dan geliyorummm. Çok şükür bebeğimi gördüm ama daha minnacık vajinal USG ile hareket var dedi Dr on gün sonra yine çağırdı kalp atışını dinlemeye
aaa cok teşekkür ederim araştırayım onu carsamba yada yarın gideceğimBen oraya gidiyordum Funda Öztürk.ü öneririm. Ben sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırmayacağı için doktor değiştiriyorum sadece. Yoksa cok memnunum
Teşekkür ederim bi göz atayım :)Cinsiyet_hesaplaması_arzum
Amin canım inşallah hepimizin kiYaaa çok güzelsağlıkla ilerlesin İn şa Allah
Oyy maşallah ya hep sağlıkla büyüsün minnoşKızzzlarrr Dr dan geliyorummm. Çok şükür bebeğimi gördüm ama daha minnacık vajinal USG ile hareket var dedi Dr on gün sonra yine çağırdı kalp atışını dinlemeye
duyulur duyulur merak etme bende o civarda duydumÇok güzel keşke ben de kalp atışını bu perşembe duysam ama 6.hafta bitmiş olacak. Duyulur mu bilmiyorum.
Cuma da ben güzel haberlerle gelelim inşallahÜst üste giden bir grup var şu an burda. Çarşamba sen perşembe ben cuma da biri gidecekti. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah