- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.341
ipti hocam iyi ki varsın her soruma cevapsınHayır hayır hamilelikte bu durum zararlı değil merak etme
Vücudun bebisi besleme çabası
Bu günlerde bebis bizden beslenmeye başladığı için cok dogal
İşte ben yaaBen yemek yemeye zaten düşkündüm ama açlığa direncim çok kırıldı özellikle bu hafta. Sabahları çok acıkmış olarak uyanıyorum ve biraz gecikirsem hemen halsiz düşüyorum. Mide bulantısı ya da yiyeceklerden tiksinmek bi yana aksine herşey daha lezzetli geliyo. Bi yandan güzel ama İnsülin direnci benim de aklıma geldi Belki I ipti nin dediği gibi vücut daha fazla beslenmeye ihtiyaç duyuyordur savunma olarak. Bulantıyı yakın çevremde gördüm çok zor. O yüzden kötü düşünmeyip rahat yemek yiyebilmenin kıymetini bilmek istiyorum. Sen de olumsuz düşünme. B BarbieveKen
Arkadaşlarıma da doktorları hem lierac hem babe önermiş. Belki kullanmasan çatlaklar hafif değil daha da belirgin olacaktı.Ben lierac kullandım, göbeğim hiç çatlamadı ama kalça ve baldırlarımda hafif çatlaklar var. Yani o kadar işe yaradığını düşünmüyorum. Bu kez bio oil deniycem bakalım
Kıyafet henüz değil ama göğüslerimin yan tarafı yayıldıkızlar benim kilom sürecin başından beri aynı olmasına rağmen bel çevrem bariz şekilde genişledi. Geçen ay da 55 kiloydum şu an da küsüratına kadar aynı ama geçen ay giydiğim kıyafetlerim olmuyor. Olanlar da belimi sıktığı için evde eşimin şortlarına tshirtlerine dadandımbu normal mi daha ilk aydan dolabımın yarısı küçüldü.
merhaba beni de eklermisiniz bugün kanda 60.62 ile öğrendim çok şükürMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ B BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55N NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55I ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73@ejce 32 29 Haziran Bursa 1 43@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @meva126 29 1 Temmuz Hatay 1 93@Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@kayramberamveram 30 2 Temmuz Ankara 4 90@Rprnn 26 4 Temmuz 1 60@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60S sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@bshk1993 29 6 TemmuzZonguldak 2 50@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62
Şimdilik ne yemeden önce ne yedikten sonra mide bulantım olmuyo inşallah hiçbi zaman olmaz. Aksine yemek yemeyi bayram havasında karşılayıp her yiyeceğe ayrı saygı ve sevgi duyuyorumipti hocam iyi ki varsın her soruma cevapsın
İşte ben yaaaynı bu emoji gibi eriyorum
Elim ayağım kalkmıyor bi de bayıl istersen feriha oluyorum
Seninle tek farkımız yemeden önce diil yedikten sonra fazla gelip içim bulanıyor. Mide erimemi bastıracak şeyler yiyorum ekmek makarna yoğurt..
Bi de sabah annenler geç kalkıyor kahvaltı geçe kalıyor diye onlara sinir oluyorum (bilmiyorlardı hamile olduğumı) açlık siniri..
Tatilim bitince çok acil düzen oturtmalıyım
Vitamin değerlerine fln baktırmısmıydın canım halsizlik fln için d vitamini b12Ben de şöyle bir durum yaşıyorum ama ne olduğunu bilen var mı kızlar
Sabahları oldukça aç uyanıyorum ama öyle bir açlıkki midem eriyor sanki bütün enerjim çekiliyor ve bayılacak gibi hissediyorum.
Ben sabah açlığı yaşayan bir insan değildim ama bu yaşadığım açlıktan da öte bir durum. Hatta sadece sabahları değil gerçekten çok acıktığım zaman bunu yaşıyorum bıraksalar sanki bayılıcam??
HahahahahaŞimdilik ne yemeden önce ne yedikten sonra mide bulantım olmuyo inşallah hiçbi zaman olmaz. Aksine yemek yemeyi bayram havasında karşılayıp her yiyeceğe ayrı saygı ve sevgi duyuyorumtek sıkıntım birazcık bile aç kalsam göz kararmalı ayılıp bayılmalı sinir harbi gelmesi soldan soldan yemek saati gecikince dün haberlerde çıkan delibal yiyip bayılan ayı gibi bırakıyorum kendimi bi köşeye
Ben hiç bilmiyorum bu çatlak kremleri fln ne zaman kullancazBende iştahsızlık var genel olarak. Canım bir şey istemiyor. Ama hamileliğimi öğrenmeden önce çok açıktı iştahım. Sonra kapandı. Stres de sebep oldu buna tabii. Yemeden kesildim. Zorla yedim bir şeyler.
Göğüs uçlarım dokununca çok acıyor hala.
Bende sık idrara çıkma olmadı başından beri.
Bel ağrısı çektim sadece. O da azalıyor.
Mide bulantım da yok şu anda.
Zaten genelde hep kız çocuk bulantı yapıyor bence.
Ben erkek olacağını hissediyorum çocuğumun.
Ben de gebeliği bilmeden önce bir tişört ve 3’lü bambu çorap almıştım. Ona kıyafetler almak için sabırsızlanıyorum şimdiden. İnşallah sağ sağlim büyüsün de biraz.
Bir de bu ay lierac çatlak kremi stoklamak istiyorum biraz. Fiyatlar her ay uçuyor çünkü. Yetişemiyorum.
Hamile kalmadan önce baktırmıştımVitamin değerlerine fln baktırmısmıydın canım halsizlik fln için d vitamini b12
Ya bendede hep kotlar vs hepsi dar suan mecbur hep elbise etek dadancam sıkmak istemiyorum işte cnkukızlar benim kilom sürecin başından beri aynı olmasına rağmen bel çevrem bariz şekilde genişledi. Geçen ay da 55 kiloydum şu an da küsüratına kadar aynı ama geçen ay giydiğim kıyafetlerim olmuyor. Olanlar da belimi sıktığı için evde eşimin şortlarına tshirtlerine dadandımbu normal mi daha ilk aydan dolabımın yarısı küçüldü.
Tabi hiçbir şey kullanmasam daha çok olurdu ama genetik olduğu kesin. Annemde de aynı şekilde göbekte hiç çatlak olmamış kalça ve baldırlarda var. Benim de aynı olunca lierac ın çok faydası yok diye düşündüm. Bio oil daha uygun ve arkadaşlarım hep memnun kaldı. O yüzden bu kez onu kullanıcamArkadaşlarıma da doktorları hem lierac hem babe önermiş. Belki kullanmasan çatlaklar hafif değil daha da belirgin olacaktı.
Hiç bilemiyorum ben de. Yine de alıcam işte. Bio oili de alacağım. Çok daha uygun fiyatlı üstelik. Denemek lazım.
Maşallah sağlıkla ilerlesinmerhaba beni de eklermisiniz bugün kanda 60.62 ile öğrendim çok şükür
sağolasın canımMaşallah sağlıkla ilerlesin
Görünüyor mu gerçektenİçinde yolk sac var gibi, çok net değil ama görünüyo gibi. Boş gebelik değildir yani canım. Doktorun görmüştür görmese söyler
A AloeeVeraa görüyorsa vardır, bende de gördü bak bugün kalbi de duydum, o görüyorGörünüyor mu gerçektenAllah ım inşallah salı günü bebeği görürüm teşekkür ederim canım
Net olmasada görünüyo gibi canım. Zaten doktor görmese söylerdi merak etmeGörünüyor mu gerçektenAllah ım inşallah salı günü bebeği görürüm teşekkür ederim canım
Ahahah biraz detaycılık dikkatlilik var diyelim
Sağol canımNet olmasada görünüyo gibi canım. Zaten doktor görmese söylerdi merak etme