- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.381
Bana daha test vermedi. Haftaya gittiğimde yapar diye umuyorum. Biraz daha geçsin çok erken dedi çünkü.Benimde bgn test sonuclarım cıkmıs doktor d vitamini yazdı geçen haftadan beri de gyno ferro sanol kullanıyorum
Aaaa öyle mi oluyor hiç bilmiyorumBence bende erkek..görüyorum erkekte bulantı olmuyormuş..ama yeniyiz belki olucak
Yok yokAaaa öyle mi oluyor hiç bilmiyorum
Ben hamile kalmadan başlamıştım folik asite. Sandım ki ötekileri test yaparak verdikızlar bana da doktor test falan yaparak vermedi o dvitamini folik asit ve progesteronu
Otomatik verdi. Kanamam yok progesteron kullanmayı bıraktım valla gerek var mı I ipti ciğim
D vitaminini de güneşten alıyorum diye bıraktım bi folik asit alıyorum işte
Bence başlamadıysanız tahlili beklemeden bi folik asit başlayabilirsiniz
Hayır ama benim o doktorun yöntemini tasvip etmiyorum tahlille verilse daha iyi bence. O doktoru değiştiriyorum şimdi.Ben hamile kalmadan başlamıştım folik asite. Sandım ki ötekileri test yaparak verdi
Bu arada bi sorum olacak. Dr bi şey demedi fakat bu süreçte cinsellik yaşanmasında bir sakınca var mı? Yoksa dikkat mi edilmeli yeni olduğu için. İnternette sorun olmaz denmiş ama bazı arkadaşlarıma drlar önlem amaçlı 1 ay bir şey yapmayın diye önermiş. Bunları duyunca sizlere de sormak istedim
+1 meraktayımBen hamile kalmadan başlamıştım folik asite. Sandım ki ötekileri test yaparak verdi
Bu arada bi sorum olacak. Dr bi şey demedi fakat bu süreçte cinsellik yaşanmasında bir sakınca var mı? Yoksa dikkat mi edilmeli yeni olduğu için. İnternette sorun olmaz denmiş ama bazı arkadaşlarıma drlar önlem amaçlı 1 ay bir şey yapmayın diye önermiş. Bunları duyunca sizlere de sormak istedim
Hee anladmYok yokkesin öyle bir şey yok..bence anne kendi hiss eder..için ne diyorsa
Valla benim doktor 3 aya kadar önermiyor sonrasında yap ddiBen hamile kalmadan başlamıştım folik asite. Sandım ki ötekileri test yaparak verdi
Haftada 1 defa dedi..biz şaşırdıkBana ilişki için sıkıntı yok demişti. Abartmadan olabilir dedi
Merhabalar, ben de bugün keseyi görenlerdenim 5+3 olduk+1 meraktayım
Selam canım.Nihayet 34 yaşında birisi geldi..yoksa yalnız hiss ediyordum kendimiSelam herkese, ben de aranıza katılıyorum :) 34 yaşındayım, inşallah bu ilk çocuğumuz olacak. Bugün kalp atışını gördük, 6 hafta 2 günmüş, 5.6 mm falandı. Umarım herkesin hamileliği sorunsuz geçer.
Bizde bekliyoruz ne olur ne olmaz en azından kalp atışıni duyana kadar sonrasında ufakta olsa olabilirHaftada 1 defa dedi..biz şaşırdıkama biz 3 ay beklicez
Valla 3 ay beklicem..tutunsun güzelceBizde bekliyoruz ne olur ne olmaz en azından kalp atışıni duyana kadar sonrasında ufakta olsa olabilir
İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapınValla 3 ay beklicem..tutunsun güzelce