- 11 Mart 2022
- 303
- 273
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.361
Yaaaa inşallah@AloeeVeraa görüyorsa vardır, bende de gördü bak bugün kalbi de duydum, o görüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa inşallah@AloeeVeraa görüyorsa vardır, bende de gördü bak bugün kalbi de duydum, o görüyor
Aslında her ay yavaş yavaş vücudumuzda büyümeler olacak. Benim göğüslerim şişti mesela. Diğer bölgelere değil de şu an için sadece göğsüme sürsem iyi olur diye düşündüm.Ben hiç bilmiyorum bu çatlak kremleri fln ne zaman kullancaz
Hamile kalmadan önce baktırmıştım
Eksiğim yoktu
Hamile kalınca doktor d vitamini verdi
Aslında içiyordum da hergün 15 damla
Ama zaten tatildeyim güneşleniyorum d vitamini alıyorum fazlası zarar olmasın diye kendi kendime bıraktım
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Hahaha manşetleri görür gibiyim ; taze hamileler dehşet saçtı hepimiz sağlıkla besleyelim minnaklarımızıHahahahaha
O kadar iyi benzettin kii kaşe mühür imza altına
Ağzının tadı hiç kaçmasın sağlıkla besle bebişiini
Açlık krizlerimiz için de Allah inşallaj yüzümüze baksın Gözümüzü doyursun
Yoksa geciken her yemek için kan çıkacak
Ben sanki hiç hamile diğilim..aşerme yok bendeO değilde aşeren var mı yada gözünde birşeyler kararan
Kız ben yemiyorum..yemedigim için evede aldırmıyorumki çiğ ya zararlı olurmu kızlar bilen varmı çiğköfte yiyemezmiyiz
Benimde bgn test sonuclarım cıkmıs doktor d vitamini yazdı geçen haftadan beri de gyno ferro sanol kullanıyorumAslında her ay yavaş yavaş vücudumuzda büyümeler olacak. Benim göğüslerim şişti mesela. Diğer bölgelere değil de şu an için sadece göğsüme sürsem iyi olur diye düşündüm.
Vücudumuz şişmeden nemli tutmaya özen göstersek çok iyi olur. Önlem açısından.
Bana sadece folik asite devam et dedi. Bu vitamin olayını sorayım haftaya. Çünkü kuzenime omega 3 de vermişti doktoru ama benim doktorum kullanma dedi omega 3. D vitamini de vermişti kuzene. Bana söylemedi. Bazısına folik asit al bile demiyorlar. Anlayamıyorum.
Ayy çok şükür..darısı duymayanların başınaKizlar bende kalp atışını duydum hamdolsun, 6+1 iz bugün, bebek 5 mm dedi, bir sıkıntı yok hamdolsun
Kötü düşünme..bende sık idrara gitmiyorum..belirtiler gelib gidiyor zatenKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor ((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
Ayy bende herkes arıyor belirti mi var mi diye yok demeye çekiniyorm hiç bilmiyorum aynenBen sanki hiç hamile diğilim..aşerme yok bende
Öyle yapmaya çalışırım sağol canımKötü düşünme..bende sık idrara gitmiyorum..belirtiler gelib gidiyor zaten
Bence bende erkek..görüyorum erkekte bulantı olmuyormuş..ama yeniyiz belki olucakAyy bende herkes arıyor belirti mi var mi diye yok demeye çekiniyorm hiç bilmiyorum aynen
Değerin 1500-2000’e çıktığında kese görünüyorkızlar ben şimdi bugün öğrendim ya gebe olduğumu 60 hcg değeri ile, sizce ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim? çok aceleci davranmak istemyorum, sonuçta herşey acaip pahalı, ama gittiğimde kalp atışı olduğu zamana mı denk getirsem kafam cok karısık bi yardımcı olurmusunuz
Öncelikle kan testi yaptırarak 1 ya da 2 kez değerin artıryor mu ona bakmalısın.kızlar ben şimdi bugün öğrendim ya gebe olduğumu 60 hcg değeri ile, sizce ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim? çok aceleci davranmak istemyorum, sonuçta herşey acaip pahalı, ama gittiğimde kalp atışı olduğu zamana mı denk getirsem kafam cok karısık bi yardımcı olurmusunuz
Yerim seniipti hocam iyi ki varsın her soruma cevapsın
Yaaaaa teşekkür ederim
ay çok sağol canım:) o zaman ben arad bi hcgme baktırayım artıyor mu düzenli diye, sonrasında dediğin gibi yapayım ozaman çok mantıklıDeğerin 1500-2000’e çıktığında kese görünüyor
Kese göründükten 8-10 gün sonra yani 6.haftadan itibaren kalp atışı duyuluyor.
1500 olduğunda değerin git kesene baktır zaten 10 gün içinde kontrol hkkın var öteki haftada kalp atışını dinlersin
Hayırlı olsunn inşallah değerin 2 günde bir katlanarak artar
evetay çok sağol canım:) o zaman ben arad bi hcgme baktırayım artıyor mu düzenli diye, sonrasında dediğin gibi yapayım ozaman çok mantıklı
amin canım inşallah hepimizin burda birlikte güzelce ilerler inşallahevet
sürecin yeni başlıyot sağlıkla keyifle ilerler inşallah