- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.741
Güle güle kullan canım gerçekten evde nem dengesi aslında çok önemli bişey bir de dijital termometre tavsiye ederim. Bebiş doğunca hem evin ısısını hem de nemini görebilmen için.Burun tıkanıklığı ağız kuruluğu gibi sorunlarım artık bitti. Şükürler olsun. Gece kötü oluyordum özellikle. Bu makineyi tercih ettim araştırmalarım sonucuözellikle ışıksız olmasını istedim.
Sessizliği de güzel. Bana çok iyi geldi. Yatak odam küçük. Nemlendirmesi harika. Son seviyeye getirmeme gerek kalmadan nemlendiriyor.
Düşünenler inceleyebilir.
Eki Görüntüle 3188595 Eki Görüntüle 3188596
Azıcık saf birisi olsan 1 ay sonra evden senin cenazeni taşırlarmış demek o hastaneye tövbe yarabbim yaBen 27 haftalik hamileyim başka hastaneden oraya sevk oldum elimde kagit var bebekten bana kan geliyor benden bebege gotmesi gerekirken ona ragmen bana eve git randevu al 1 ay sonra gel dediler bende delirdim tartıştım şımarıklığı birak dediler en son baya bi olay çıkardım perinatologa götürdüler adam bakti direk doguma rahmimi kaybetme riskim vardı gerizrkalilar valla artık hiçbir doktora güvenmem o günden sonra ve cok büyük travmalar bıraktı bende Allah kimseyi o hale düşürmesin
Iste nefret ediyorum o yüzdenAzıcık saf birisi olsan 1 ay sonra evden senin cenazeni taşırlarmış demek o hastaneye tövbe yarabbim yabu güvensizliğinde çok hakkıymışsın gerçekten. Allah işini iyi bilene layığıyla yapana denk getirsin insallah.
Happy mom da bunu okudum az önce. Ben de baya hissediyorum bunu. Bu hafta çok depresiftim sebepsiz, bu sabah da eski bir arkadasımla ilgili çok çok acı bir haber aldım akşama kadar hiç hissetmedim hareket falan. Sonra kuzenimizin cocugunun doğum günü vardı orda kafam dağıldı rahatladım şu an daha iyiyim bebekler de daha hareketli. Belki pozisyonu engel oluyodur ben soldaki bebeği daha cok hissediyorum mesela sağdakini durusundan heralde o kadar güçlü ve sık hissetmiyorum.Ya kızlar günlerdir bebek çok az hareket ediyor etse de çok zayıf oturdum ağlıyorum resmen şu an perşembe günü gittim kontrole niye böyle oluyor anlamıyorum;(
Bu hafta korkulu rüyam olduğu için istemesem bile vücudum stres altinda o yüzden sanırım bi su 10 hafta da geçseydi sag salim yüreğim ağzımda bi türlü kendimi sakinlestirmeyi başaramıyorum bütün maddiyata perinatologlara yatiriyorum terapi almak çok isterdim bu süreçteHappy mom da bunu okudum az önce. Ben de baya hissediyorum bunu. Bu hafta çok depresiftim sebepsiz, bu sabah da eski bir arkadasımla ilgili çok çok acı bir haber aldım akşama kadar hiç hissetmedim hareket falan. Sonra kuzenimizin cocugunun doğum günü vardı orda kafam dağıldı rahatladım şu an daha iyiyim bebekler de daha hareketli. Belki pozisyonu engel oluyodur ben soldaki bebeği daha cok hissediyorum mesela sağdakini durusundan heralde o kadar güçlü ve sık hissetmiyorum.
Biraktim zaten de acaba bugun yedigim karbonhidrat ve seker ekstra gosterir mi diye tereddut ettim :))Aksam 10dan sonra yeme icme su da dahil birakmaniz lazim aclik kan sekeri icin
Bence dee dogru soyluyosun zaten 9-10 saat ac gidicem sekerim coktan rutin duzeyine donmus olur :))Bi fark olmazöyle bişey olsa uyarırlardı zaten bi gün öncesi şeker yemeyin diye
Ne kullanıyorsun canım çatlak oluşumuna karşı?Çatlakları oluşan var mı ? Benimkiler yavaş yavaş başladı ufak Ufak kırmızı çizgiler belirdi göbeğimin sağ ve sol alt tarafında
12. Haftadan sonra önerilmiyor. Decavit vermişti 12. haftada aslında doktor, onda çok az folik asit var. Memnundum. Ama balık yemedeğim için içinde omega yok diye bırakmak zorunda kaldım. Ocean aldım kendim. Oceanda folik asit var.
Devletin karşıladığı 12. haftada başlanan vitaminlerde folik asit yok denecek kadar az.
Güle güle kullan canım gerçekten evde nem dengesi aslında çok önemli bişey bir de dijital termometre tavsiye ederim. Bebiş doğunca hem evin ısısını hem de nemini görebilmen için.
Kızlar az önce tuvalette kendimi silerken vajinanın dış dudaklarından sağdaki hafif şiş gibi geldi. Elledim diğer tarafa göre sertleşmiş, aynayla baktım gözle görünen bir şey yok. Yaşayan ya da neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Sanki oradaki damar ya kas sertleşmiş gibi.
Happy mom da bunu okudum az önce. Ben de baya hissediyorum bunu. Bu hafta çok depresiftim sebepsiz, bu sabah da eski bir arkadasımla ilgili çok çok acı bir haber aldım akşama kadar hiç hissetmedim hareket falan. Sonra kuzenimizin cocugunun doğum günü vardı orda kafam dağıldı rahatladım şu an daha iyiyim bebekler de daha hareketli. Belki pozisyonu engel oluyodur ben soldaki bebeği daha cok hissediyorum mesela sağdakini durusundan heralde o kadar güçlü ve sık hissetmiyorum.
Biooil kullanıyorum. Başlarda cok düzenli kullanmadm.Ne kullanıyorsun canım çatlak oluşumuna karşı?
Canım ben şunu aldım ama kibar değil büyük bi çanta, benim hoşuma gitti herşey sığar gibiKizlar bu bebek cantalarindan alan varmi digerleri bana cok kaba geliyor sanirim bu modelden alacagim ben
Afiyet olsun inşallah iyi çıkar sonucunuz. Bana da 50 lik verilmişti kutudaydi bu farklıymışEvet sabah kahvaltım :)
5 dk içinde bitirmeliymişim
Canım bende aynını içtim ve 3 kere kan aldılar ama ben 5 dkda içememiştim ya öyle de dememişlerdi , çabuk bitirmeye çalış demişlerdi 15 dk sürmüştü en azEvet sabah kahvaltım :)
5 dk içinde bitirmeliymişim
Benimki teneke kutudaydı hafif asitli gazoz gibiydi bi iki dk da bitirdim. Abarttım sanırımCanım bende aynını içtim ve 3 kere kan aldılar ama ben 5 dkda içememiştim ya öyle de dememişlerdi , çabuk bitirmeye çalış demişlerdi 15 dk sürmüştü en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?