• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Burun tıkanıklığı ağız kuruluğu gibi sorunlarım artık bitti. Şükürler olsun. Gece kötü oluyordum özellikle. Bu makineyi tercih ettim araştırmalarım sonucu😇 özellikle ışıksız olmasını istedim.
Sessizliği de güzel. Bana çok iyi geldi. Yatak odam küçük. Nemlendirmesi harika. Son seviyeye getirmeme gerek kalmadan nemlendiriyor.
Düşünenler inceleyebilir.

Eki Görüntüle 3188595 Eki Görüntüle 3188596
Güle güle kullan canım gerçekten evde nem dengesi aslında çok önemli bişey bir de dijital termometre tavsiye ederim. Bebiş doğunca hem evin ısısını hem de nemini görebilmen için.

Kizlar bu bebek cantalarindan alan varmi digerleri bana cok kaba geliyor sanirim bu modelden alacagim ben

Eklentiler

• E7CE5FA0-22F3-412F-9B56-709F39A3B0C2.webp
    E7CE5FA0-22F3-412F-9B56-709F39A3B0C2.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
Ben 27 haftalik hamileyim başka hastaneden oraya sevk oldum elimde kagit var bebekten bana kan geliyor benden bebege gotmesi gerekirken ona ragmen bana eve git randevu al 1 ay sonra gel dediler bende delirdim tartıştım şımarıklığı birak dediler en son baya bi olay çıkardım perinatologa götürdüler adam bakti direk doguma rahmimi kaybetme riskim vardı gerizrkalilar valla artık hiçbir doktora güvenmem o günden sonra ve cok büyük travmalar bıraktı bende Allah kimseyi o hale düşürmesin
Azıcık saf birisi olsan 1 ay sonra evden senin cenazeni taşırlarmış demek o hastaneye tövbe yarabbim ya🤦🏼‍♀️ bu güvensizliğinde çok hakkıymışsın gerçekten. Allah işini iyi bilene layığıyla yapana denk getirsin insallah.

Kızlar az önce tuvalette kendimi silerken vajinanın dış dudaklarından sağdaki hafif şiş gibi geldi. Elledim diğer tarafa göre sertleşmiş, aynayla baktım gözle görünen bir şey yok. Yaşayan ya da neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Sanki oradaki damar ya kas sertleşmiş gibi.

Ya kızlar günlerdir bebek çok az hareket ediyor etse de çok zayıf oturdum ağlıyorum resmen şu an perşembe günü gittim kontrole niye böyle oluyor anlamıyorum;(

Ya kızlar günlerdir bebek çok az hareket ediyor etse de çok zayıf oturdum ağlıyorum resmen şu an perşembe günü gittim kontrole niye böyle oluyor anlamıyorum;(
Happy mom da bunu okudum az önce. Ben de baya hissediyorum bunu. Bu hafta çok depresiftim sebepsiz, bu sabah da eski bir arkadasımla ilgili çok çok acı bir haber aldım akşama kadar hiç hissetmedim hareket falan. Sonra kuzenimizin cocugunun doğum günü vardı orda kafam dağıldı rahatladım şu an daha iyiyim bebekler de daha hareketli. Belki pozisyonu engel oluyodur ben soldaki bebeği daha cok hissediyorum mesela sağdakini durusundan heralde o kadar güçlü ve sık hissetmiyorum.

Eklentiler

• 223BCE99-A617-4A49-B0F7-F4F842F063F2.webp
    223BCE99-A617-4A49-B0F7-F4F842F063F2.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 91
Happy mom da bunu okudum az önce. Ben de baya hissediyorum bunu. Bu hafta çok depresiftim sebepsiz, bu sabah da eski bir arkadasımla ilgili çok çok acı bir haber aldım akşama kadar hiç hissetmedim hareket falan. Sonra kuzenimizin cocugunun doğum günü vardı orda kafam dağıldı rahatladım şu an daha iyiyim bebekler de daha hareketli. Belki pozisyonu engel oluyodur ben soldaki bebeği daha cok hissediyorum mesela sağdakini durusundan heralde o kadar güçlü ve sık hissetmiyorum.
Bu hafta korkulu rüyam olduğu için istemesem bile vücudum stres altinda o yüzden sanırım bi su 10 hafta da geçseydi sag salim yüreğim ağzımda bi türlü kendimi sakinlestirmeyi başaramıyorum bütün maddiyata perinatologlara yatiriyorum terapi almak çok isterdim bu süreçte

Merhabalar.Yarın sabah şeker yüklemem var. Bana öncesinde üç günlük diyet verdiler .bu akşam 20:30 dan itibaren de yeme içme yasak.diyette bol şeker ve karbonhidratlı besinler vardı. 75 gramlık olacak üç kere kan alınacak yani...

12. Haftadan sonra önerilmiyor. Decavit vermişti 12. haftada aslında doktor, onda çok az folik asit var. Memnundum. Ama balık yemedeğim için içinde omega yok diye bırakmak zorunda kaldım. Ocean aldım kendim. Oceanda folik asit var.
Devletin karşıladığı 12. haftada başlanan vitaminlerde folik asit yok denecek kadar az.

Ben hem decavit multivitamin hem de omega 3’ü ayrı kullanıyorum. İlla ki multivitamin içinde olmasına gerek yok aslında. Ayrı alınabilir. Omega 3’ü her zaman kullanmıyorum tabii. Çünkü her hafta zaten balık yiyorum. Yemediğimde kullanacakmışım dedi doktorum.
Güle güle kullan canım gerçekten evde nem dengesi aslında çok önemli bişey bir de dijital termometre tavsiye ederim. Bebiş doğunca hem evin ısısını hem de nemini görebilmen için.

Onların da sırası gelecek. Almak lazım. 🤩 nebülizatör de alınmalıymış.

Kızlar az önce tuvalette kendimi silerken vajinanın dış dudaklarından sağdaki hafif şiş gibi geldi. Elledim diğer tarafa göre sertleşmiş, aynayla baktım gözle görünen bir şey yok. Yaşayan ya da neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Sanki oradaki damar ya kas sertleşmiş gibi.

Diğer grupları çok sıkı takipteyim. Böyle şeyler olabilirmiş. Bir de bir tanesi vajinada varis olduğunu söylemişti mesela. Her şey olabiliyor bu süreçte.

Ben uzun zamandır aynıyım. Moralim bozuksa, bir sorun yaşadıysam hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin. 😢 o yüzden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen düşüşler normal. Sebepsiz de olabilir sebepli de. Uzatmadan atlatabilsek sorun yok.

Kızlar günaydın. Benim göbeğim hala aşağıda yani mide kısmım boş. Benim gibi olan var mı çıkmıyo yukarı bu çocuk🤦🏻‍♀️

Back
X