- 12 Ekim 2022
- 841
- 1.554
- 43
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.701
Verirler diye düşünüyorum bir şansını dene istersen yeni yılda fiyatlar artacak demişlerdi bakalım inşallah artmamıştırAslında hafta içi arayıp sorsam acaba telefonda fiyat bilgisi verirler mi?
Hangi hastanede Canım o doktorlarEvet bakıyorum Z.kamil ve Cemil Taşçı ikisinden biri olacak baktım yorumlara. İyisi de var kötüsü de. Cemil Taşçı bana çok yakın büyük ihtimalle orda olur bakalım hayırlısı
Bahsettiğim ikiside hastane yaHangi hastanede Canım o doktorlar
Bahsettiğim ikiside hastane yabiri Zeynep Kamil kadın doğum ve çocuk hastanesi diğeri Cemil Taşçıoğlu eğitim araştırma hastanesi. Cemil Taşçıoğlu eski Okmeydanı hastanesi. İstanbul da
Telefonda bilgi veriyorlar genelde. Ben Acıbadem ile memorial e sormuştum telefonda.Aslında hafta içi arayıp sorsam acaba telefonda fiyat bilgisi verirler mi?
Ayy kusura bakma ben açıklamali yazmaliydm başındaAnkara da doktor sanmam peki İstanbul’u bilmeyince bunları bilmediğim için neyseki geçerli bi sebep oldu
Teşekkür ederim yanıtınız için, ben de öyle düşünmüştüm de H&M deki bazı 2-4 aylık tulumlar için 6 aya kadar giydirdim gibi yorumları duyunca emin olamadım. Ama zaten fiyatı yüksek ürünler yeni doğan için ayrıca almak hiç istemiyorum. Büyüğe çare var da küçüğe yokBence olmaz normal kıyafetlerin de üzerine giydirileceğinden anca, yenidoğan alsan giydirp cıkarırken koldan falan kaymayabilir zor olur. Ben de Ankaradayım ben de 0-3 aylık almayı düşünüyorum.
Genelde h&m ve lcw kalıpları büyük oluyor aklınzda olsun.Teşekkür ederim yanıtınız için, ben de öyle düşünmüştüm de H&M deki bazı 2-4 aylık tulumlar için 6 aya kadar giydirdim gibi yorumları duyunca emin olamadım. Ama zaten fiyatı yüksek ürünler yeni doğan için ayrıca almak hiç istemiyorum. Büyüğe çare var da küçüğe yok
Ayy kusura bakma ben açıklamali yazmaliydm başındasizi İstanbuldasnz sandm bi an
Benim operasyon sonrası mecburi olarak hastane değişti, baştan bilseydim yeni yıl fiyatına bırakmadan anlaşma yapardıkVerirler diye düşünüyorum bir şansını dene istersen yeni yılda fiyatlar artacak demişlerdi bakalım inşallah artmamıştır
Tamam canım unutmazsam pazartesi arayayımTelefonda bilgi veriyorlar genelde. Ben Acıbadem ile memorial e sormuştum telefonda.
Sonbahara doğru da giyer büyük olursa. Dediğin gibi küçüğe çare yok büyüğün kolunu paçasını kıvırabiliriz en kötüTeşekkür ederim yanıtınız için, ben de öyle düşünmüştüm de H&M deki bazı 2-4 aylık tulumlar için 6 aya kadar giydirdim gibi yorumları duyunca emin olamadım. Ama zaten fiyatı yüksek ürünler yeni doğan için ayrıca almak hiç istemiyorum. Büyüğe çare var da küçüğe yok
İnşallah artmamıştır Canım artıysada artık sağlık olsun ne yapalım bende bir ay farkla 8 binden 16 bine geçiş yapmışım nasip herseye bir ay önce gitsem iki katına çıkmamış olacaktıBenim operasyon sonrası mecburi olarak hastane değişti, baştan bilseydim yeni yıl fiyatına bırakmadan anlaşma yapardık
Tamam canım unutmazsam pazartesi arayayım
Valla canım 16 bini öpüp başıma koyarım ama zor hem kadın doğum hem kalp doktoru olacak çünküİnşallah artmamıştır Canım artıysada artık sağlık olsun ne yapalım bende bir ay farkla 8 binden 16 bine geçiş yapmışım nasip herseye bir ay önce gitsem iki katına çıkmamış olacaktı
Ne operasyonu geçirdin Canım çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim kolaylaştırsın işinizi yoluna soksun herşey gönlünce olsun çok şükür şuan iyi olmana sevindim Canım rabbim tekrar yaşatmasınValla canım 16 bini öpüp başıma koyarım ama zor hem kadın doğum hem kalp doktoru olacak çünkü
O yüzden devleti de düşünmüyor değilim ama doktorumu da çok seviyorum
Neyse sağlık olsun, ben o hastaneden çıkıp gökyüzüne bakabildim ya bana yeni bir hayat bahşedildi adetahamdolsun
Çok uzun hikayeNe operasyonu geçirdin Canım çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim kolaylaştırsın işinizi yoluna soksun herşey gönlünce olsun çok şükür şuan iyi olmana sevindim Canım rabbim tekrar yaşatmasın
Benim de korkum o. Ben zaten cok naif bi insanim hic kaldiramam hele o durumdayken. Ama ozel fiyatlari da baya bi artmis evde calisan sadece esim var basta ozel diye dusunuyoduk ama simdi biraz devleti de dusunmeye basladim.Ben varım. İlk doğumum olacak Normal doğum düşünüyorum son dakikada sezeryana dönmezse tabi. Sezeryan da devlete sonsuz güveniyorum ama normal doğum da biraz korkuyorum sebebi de hemşirelerin sert davrandığını duymuştum o yüzden hem o anki korku panik hem hemşireler sert yaklaşırsa nasıl yaparım diyorum.
Çok şükür bir daha da gelmesin Canım tekrar geçmiş olsunÇok uzun hikayeBurda geçmiş sayfalarda var, kalple ilgili. Geçti gitti bakalım darısı doğuma
Happymom uygulamasına baktım da ikinci trimester in son haftası diyor
Ben hiç özel hastanelere güvenmem nedense devlet daha güvenilir hani sadece parasını veriyorsun herkes yüzüne gülüp senle iyi geçinmek zorunda ya o açıdan avantajlıBenim de korkum o. Ben zaten cok naif bi insanim hic kaldiramam hele o durumdayken. Ama ozel fiyatlari da baya bi artmis evde calisan sadece esim var basta ozel diye dusunuyoduk ama simdi biraz devleti de dusunmeye basladim.
Evet bi de mesela Allah korusun sikintili bi durum olunca hemen devlete yonlendiriyolarmis, demekki devlet daha donanimli diye dusunuyorum bazen. Benim de kuzenim devlette dogum yapti ilki normal ikincisi sezeryan oldu ikisinden de memnun. Ben de oyle dusunuyorum o parayla cocugumun ihtiyaclarini gideririmBen hiç özel hastanelere güvenmem nedense devlet daha güvenilir hani sadece parasını veriyorsun herkes yüzüne gülüp senle iyi geçinmek zorunda ya o açıdan avantajlı
Evet malesf özeller çok pahalı haddinden fazla pahalı yanii. Bide yani oraya vereceğim dünya parayı bebeğime harcarim diyorum. Devlette normal doğum yapan bı iki kişiyle konuştum onlar iyi olduklarını düşündüğüm gibi olmadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?