2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet aynı düşünüyorum. Görümcem devlette sezeryan doğum yaptı refakatçisi bendim ilgileri iyiydi yaa ne sorsam düzgün cevap verirdiler bide yani ilaç iğne saatleri, bebeğin karnı aç mı tok mu kilosu nasıl sürekli bakarlardi. Dediğim gibi sadece normal doğum sırasında nasıl davranıyorlar en çok onu merak ediyorum

Eğitim araştırma hastaneleri iyidir, tercih edebilirsiniz. Şehir hastanelerini pek tecrübe etmedim ama onlardan memnun kalan da var. A plus özel hastaneler (Amerikan, Acıbadem gibi) dışında riskli doğumları yaptıracak özel hastane yok maalesef.

Kızlar devletle ilgili önceki deneyimimdem bahsedeyim. Eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım. Hemşire ve doktorlar çok anlayışlı naif insanlardı. Hatta açılmamı kontrol eden ebeden Allah razı olsun hassaslığımı dile getirdim, çok narin davrandı hiç canımı yakmadı ve bana yardımcı oldu Temizlik sıfırdı yani baya baya hiç yoktu, temizlikçiler de adeta dövecekmiş gibi davranıyordu. Her hastane bir olmaz
Velhasıl Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ben de devletle ilgili tecrübemden bahsedeyim o zaman uzun olacak ama. Özel devlet farketmez benim için illa özel olsun takıntım yoktur bu arada. Gerçekten her hastane bir olmuyor. Sağlıkçılara saygım sonsuz ki benim kendi ablamda sağlıkçı. Ama burdaki kadın doğum kısmı kasap gibi malesef Nisan ayında dış gebelik ameliyatı oldum ve hasar görmemiş tüpümü aldılar doğumhanedeki ebelerin tavrını ömrüm boyunca unutmayacağım sanırım. Bir arkadaşımında yakınlarda regl olamadığı için yumurtalığında oluşan kisti patlamıştı eğer kabul etse ameliyat olmayı şu anda yumurtalığı alınmıştı o da bildiğin hastaneden kaçarak başka doktora gidip ilaçla tedavi oldu. Ben hem özele hem de devlete gidiyorum. Doğuma yetişemezsem en azından takipli olabileyim devlette diye. Önemli olan iyi doktor ve hemşire bulabilmek sanırım.

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Hasar görmemiş tüpünüzü izninize bağlı olmadan mı aldılar eğer öyleyse çok kötü Her yerde olduğu gibi iyi bir insana denk gelebilmek çok önemli bir de işini seven insana aksi takdirde köpek gibi azarlayıp bu özel ve destek olunması gereken anda hayatınız boyunca unutamayacağınız travmalar yaratabiliyorlar.

Teşekkür ederim. Gerçekten öyle ben çok soğukkanlı bi insanımdır o yüzden düşünmeyip normale döndüm o dönemde. Ama birine anlatırken hala gözlerim doluyor ister istemez. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Oğlum 4 kilo üzeri doğmuştu ve 0 1 aylık arasını belki hiç giydirmedim. Bence dış giyim olacağı için 1-3 daha iyi olur. Rahat giyer çocuk.

Ankara sehir hastaneside bahsettigin gibi kimsenin birbirinden haberi yok onlar yuzunden rahmimin yarisi alinacakti allah yuzume bakti hastaneden kacip medicanaya gittim kolumla damar yoluyla ayse hocam igneyle herseyi halletti ameliyat bile olmadim cok sukur Sehir hastanesinde tanidigin varsa tek kisilik oda alabiliyosan ne mutlu, iki kisilik odada 2 gece kaldim tuvalete gitmemek icin su bile icmedim rezil heryer kan kimse temizlemiyor kacarken allahim bi daha benim yolumu buraya dusurme diyerek kactim.

Yaa canım gerçekten mi bende aksine tertemiz çok güzel diye duydum hatta kk da memnun kaldığını yazmıştı birisi , bu deneyimin hangi yıla ilişkin

Kizlar doktorum aclik kan sekerime baktirmami istedi yukleme yapmadan once yarin sabah vericem bugun seker yesem yuksek cikar mi acaba ekstradan kessem mi bugunden yoksa gece zaten gecicegi icin bir fark olmaz mi

Yaa canım gerçekten mi bende aksine tertemiz çok güzel diye duydum hatta kk da memnun kaldığını yazmıştı birisi , bu deneyimin hangi yıla ilişkin
Bu sene mart ayi canim dis gebelik gecirdim igneyle tedavi edilebilecek bir seye tupu ve rahmin sag tarafindan bir kismi alacaklarini soylediler medicanada gitmek istedigimi soyledim hayir gonderemeyiz seninki normal bi dis gebelik degil bizim icinde bi orneksin dedi asistan yuzume resmen denek gibi kullanacaklardi hic bisey demeden kactim hatta esime sizi hastane mahkemeye verecek imza vermeden kactiniz falan demisler ama birilerini bulduk imza attik sorun kalmadi. 1 yil once sehir hastanesinin enfeksiyon hastaliklarinda yatmistim prof tanidigimiz sayesinde cok memnundum ama kadin dogum resmen rezillik

Kizlar doktorum aclik kan sekerime baktirmami istedi yukleme yapmadan once yarin sabah vericem bugun seker yesem yuksek cikar mi acaba ekstradan kessem mi bugunden yoksa gece zaten gecicegi icin bir fark olmaz mi
Bi fark olmaz öyle bişey olsa uyarırlardı zaten bi gün öncesi şeker yemeyin diye

Aksam 10dan sonra yeme icme su da dahil birakmaniz lazim aclik kan sekeri icin

Çok teşekkür ederim canım özelleri de araştırayım o zamn

Off off kendi yaşadıklarımı hatırladım bunları okiyinca bende kanunda 2016 senesinde oyle kötü şeyler yaşadım ki o günden sonra devlete gidemedim özele bile gidince anksiyetem tutuyor oyle kotu setler yaşadım Allah merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın benim ne simarikligim kaldı ne anneligime laf edilmediği kaldı o kadar pismanimki bebeğimi kaybedince gidip onları tek tek bulup rezil etmediğime özel ya da devlet Allah merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın

Vallahi benimde oyle 6 haftalikti fark edildiginde hemsireler acayip ters davraniyordu biraz empati kuramazmisiniz bebegini kaybetmis biri var karsinizda demistim gulup sen 6 haftalik hamile degilmisin ne bebeginden bahsediyorsun demisti birisi adini soyadini ogrendim bashekimlige sikayette ettim hic bisey yaptiklarini zannetmiyorum

Ben 27 haftalik hamileyim başka hastaneden oraya sevk oldum elimde kagit var bebekten bana kan geliyor benden bebege gotmesi gerekirken ona ragmen bana eve git randevu al 1 ay sonra gel dediler bende delirdim tartıştım şımarıklığı birak dediler en son baya bi olay çıkardım perinatologa götürdüler adam bakti direk doguma rahmimi kaybetme riskim vardı gerizrkalilar valla artık hiçbir doktora güvenmem o günden sonra ve cok büyük travmalar bıraktı bende Allah kimseyi o hale düşürmesin

Gerizekalı kadın Allah da aynı şeylerle onu sınasın. Ben de malesef ilk evlendigim sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım boş gebelik yüzünden yani bebek olusmamisti kesede. Daha sonra ayni hastaneye ayni doktora gidemedim travmatik bi durumdu benim icin. Yeniden gebelik icin baska doktora gitmistim ve kurtaj durumunu da henüz konusmaya hazir.olmadigim icin detaya girmeden kurtaj oldum yeniden hamile kalmak istiyorum demistim. Ahlaksiz mikrop kadin bana kurtaj bi korunma.yontemi degildir gunah bi cana kiymak demisti. Öyle sinirlenmistim ki sana ne dedim kürtaj yasal bi hak sana mi sorcam sen doktorsun hoca degilsin demistim. O kadar üzülmüştüm ki belki mecbur aldirmak zorunda kalan kadinlar olabilirdi yani ne olursa.olursun bir doktorun kendisinden yardim isteyen hastasina bu sekilde yaklasmasi hiç doğru degil. Allah bu insanlara merhamet versin gerçekten

Burun tıkanıklığı ağız kuruluğu gibi sorunlarım artık bitti. Şükürler olsun. Gece kötü oluyordum özellikle. Bu makineyi tercih ettim araştırmalarım sonucu özellikle ışıksız olmasını istedim.
Sessizliği de güzel. Bana çok iyi geldi. Yatak odam küçük. Nemlendirmesi harika. Son seviyeye getirmeme gerek kalmadan nemlendiriyor.
Düşünenler inceleyebilir.

Bunlar yuzunden ozele gidiyorum iste en azindan iclerinden gelmese bile iyi davranmak zorundalar sikayet edildiginde baslarina ne gelecegini biliyorlar devlettekilerin hic bisey umurunda degil bikmis bunalmislar artik sikayet edilseler bile hic bisey olmadigini bildiklerinden boyle yapiyorlar. Allah dusurmesin kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…