2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Geçmiş olsun. Şimdiye kadar kaç kilo aldınız sormamda sakınca yoksa?

Omega 3 ün markası ne acaba?

Bence hiç çekinmeden yaptırın bende sizin gibiyim ailemde şeker yok ve herşey yolunda ona rağmen yapmak istedim. Yaptırmanın bir zararı yok ve 1 saatlik bir iş. Gece 12 den sonra birşey yiyip içmedim. Tam 9 da kan alındı sonra içeceği verdi içtim 10 da tekrar kan verdim yeterli gidip kahvaltı yapabilirsin dedi. Bı öncesi bi sonrası 2 kere kan verdim. Hiç fenalaşma olmadı inan o kadar rahattı ki. İcecekce tadı meyveli soda gibiydi rahatsız etmedi.

Önce açlık şekeri alınıyor. Sonra içiyorsunuz ve içtikten 1 saat sonra bir kan ondan da bir saat sonra nir kan alınıyor. Bazı doktorlar bi açlık , bide şeker yüklemesi sonrası bi tane daha bakıyorlar.

Canım moralini hiç bozma tedavisi var teşhisi var hamdolsun, sen anne olarak gerekeni yaptın bundan sonra da yapacaksın, Rabbim tedavisiz anne karnında müdahale edilemeyen şeyler vermesin, geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Çarşamba günü dahiliye doktoruna randevu aldım bakalım süreç nasıl gidecek.

Çok teşekkürler cevaplarınız için
Peki kan ne kadar alınıyor? 1 tüp mü 2 tüp mü? Ne kadar miktarı az olursa fenalaşma olmayabilir

Geçmiş olsun, üzücü bir durum gibi geliyor fakat stres yapmayın lütfen Aldığınız kilo da normalmiş aslında. Başka belirtisi olmuş muydu hiç?
Çok teşekkürler cevaplarınız için
Peki kan ne kadar alınıyor? 1 tüp mü 2 tüp mü? Ne kadar miktarı az olursa fenalaşma olmayabilir
Sadece kandaki glikoza bakıldığı için tek tüptür sanırım. Sadece tahmin, ben de henüz yaptırmadım. Haftaya randevum, o zaman yapıcam demişti doktorum.

Hiç üzmeyin kendinizi, diyet ile çoğunlukla kontrol altına alınıyor ve gebelikten sonra da devam etmiyor diye biliyorum gebelik şekerini. Bir süre katı bir diyeti takip etmek can sıkıcı olsa da nelerin şekerinizi yükselttiğini çözdükten sonra daha kolay olacaktır zamanla. Doktorum meyveleri yoğurt, süt veya kefirle tüketmemi önermişti bana şekerimi ani yükseltmemesi için. Bir de hamur işi, beyaz ekmek baldan bile daha hızlı yükseltiyormuş şekeri şekerini takip edenlerden duyduğum kadarıyla aklınızda bulunsun.

50 gr yüklemede açken bir kez ve yüklemeden sonra 1. Saatte de bir kez olmak üzere toplamda 2 kez kan alınıyor. 2. Saat tokluk şekerine bakılmıyor. Sadece şeker bakılacaksa iki ölçümde de tek tüp alınıyor.

Gebelik sekeri cok normal ve yaygin bir durum gozunuzde buyutmeyin saglikli bir diyetle kontrol altinda tutabilirsiniz.Dahiliye buyuk ihtimal diyetisyene de yonlendirecektir :)

Benden aclik sekeri istemisti bugun sabah kan verdim 82 cikti 80 uzeri olursa yukleme yapariz dedi.Bilemiyorum simdi ister mi tekrardan yukleme :)) bence bir sey olmaz kafana sabitleme canim kotulesirim diye cekme kendinee :))

Canım kusma neden oldu ki dokundu mu acaba bende yanma kusma yapmıyor, yemek yeme korkusunu anlıyorum bende de oluyor
Bilmiyorum yemekleri çok yağlı yapıyorlar bulgur baya yağlıydı deekki et suyu çorba da ben açım diye anlamadım çok pişmanım eve gdip patates haşlamak istiyorum yoğurt yicem. iyi gelir mi ? mideyi bastıracak bişeyler söyleyin kızlar çok keyifisz ve mutsuzum bugün. açım bişey yiyemiyorum.. alevv alev yanıyor boğazı hala hep bi çıkarma isteği var

Bence yagdan canimm ben iki gundur cacik yapiyorum kendime iki kasik yogurda salatalik rendele az bisi nane tuz ye gitsin cok guzel geliyor banaa :)

Tedavisi var nasılsa Dikkatle geri kalan süreç güzel geçecek inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…