2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bende diyorum bu yüzden ben mi pimpirikliyizdoktor kanına bakmıyor sende bakma yani sanane diyorum kendime ama dayanamıyorum
Bence baktırmak doğrusu. Çünkü sağlık ocağı talep etmişti 20. Haftada. Eğitim araştırmaya gittim bugün, en son bir ay önce kan sayımı yaptırdım diyince yine istedi. Özeldeki doktorlar fazla rahat gibi geliyor artık. Biz yine de baktıralım

Evet haklısınız direk araştırmayla gönderiyorlar, bakalım ben de simdi baska doktor bakiyorum degistircem galiba kendimi ikna edemiyorum çünkü bunla ilgili

Hah işte ben de buna tutuluyorum bu kadar doktor nasil farklı konuşabilir

Reklamcılardan hiç hoşlanmıyorum. Bir kere tıp etiğine aykırı. Bir de hasta doktor ilişkisi mesafeli olmalı. Canım cicim muhabbetler gerer beni. Bir kaç mesaj önce yazdığım gibi bu tipler sorunsuz gebeliklerle övgüleri alıp reklamını yapar, zor vakaları devlet hastanelerine gönderir. Allah uzak tutsun böyle hekimleri.

Allah merhamet sahibi olanlarla karşılaştırsın

Kızlar puset örtüsü ve minderi arayanlar için bebek atölyesinin 2 farklı modelini çok uygun fiyata buldum. Renkler kız bebekler için uygun. Ben başka rengini 175 tl ye aldım diye seviniyordum benimkiler geldi kalitesini beğendim.

Bebek Atölyesi Puset Örtüsü ve Minderi (Beyaz Lila , Yıldız Desen) Bebek Atölyesi Puset Örtüsü ve Minderi (Beyaz Lila , Yıldız Desen) : Amazon.com.tr: Bebek

Bebek Atölyesi Puset Örtüsü ve Minderi (Pembe Kelebekler Desen) Bebek Atölyesi Puset Örtüsü ve Minderi (Pembe Kelebekler Desen) : Amazon.com.tr: Bebek

Bence de baktırmak lazım kızlar gebeliğimi ilk öğrendiğim de Sağlık ocağı doktorumun yönlendirmesiyle tsh değerim yüksek çıkınca doktoruma sordum ilaca başladık aradan zaman geçti değerlerime bakacakmısınız dedim şikayetin var mı dedi yok dedim o zaman gerek yok dedi o an akıl edemedim tsh değerimi meğerse baktırmak gerekmiş ve sağlık ocağına gidip kendim akıl ettim ve tsh değerim çok yükselmiş ve böylece endokrin uzmanına görünmek durumunda kaldım biz bazen akıl edemiyoruz ama onlarda yonlendirmeyebiliyor 2.5 olması gereken değerim 5,8 e çıkmış doğum doktorunun uygun gördüğü mg yeterli gelmemiş öyle işte kızlar bazen bizler uyanık olmalıyız

Merhaba kızlar, merak etmişsiniz Allah razı olsun. Size vereceğim iyi bir haberim yok malesef. Ayın 26. Da hastaneye yattim riskli gebelik yogun bakim bölümünde, bugun çıktım çok şükür. Çok zor günler geçirdim hem bedenen hem ruhen. Bir hafta normal doğumla bebeğimi doğurmak için tedavi gördüm ama çözüm olmadi, pazartesi apar topar sezeryana alındım ve melegimi cennetine kardeslerinin yanına gönderdim. Derdi veren sabrını da veriyor çok şükür inancı olan insanlarız yoksa bilmiyorum nasıl olurduk. Evime geldim yavruma esime kavuştum bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi olucam. Zaman herseyin ilacı tecrübeyle biliyorum. Nasipten öte yol yok, Rabbım beterinden korusun cümlemizi inşallah Şimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin, mutlulukla kavuşursunuz inşallah, çok içten diliyorum. Allaha emanet olun inşallah

Hiçbir söz seni teselli etmez biliyorum, inançlı insanlarız demişsin Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin Hayattaki evladına hayırlı, sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Yuvana huzur, bereket ihsan eylesin canım

Allah gönlünüze ferahlık versin canım, yavruna sağlık sıhhat esenlik versin yaşadıkların zor mükafatı da büyük olur insallah cennette şefaatçin olurlar.

Kızlar kızlaaarrr bu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Son aylarımızın vazgeçilmez türküsünü armağan ediyorum; yetiş ya gaviscon yetiş ya rennie

Hamileliğimin başından beri 4 şişe bitirdim sanırım. Sağlık ocağında yazdırıp 3 şişeyi daha kenara koydum bile. Çantalarımın vazgeçilmezi. Artık kaşıkla da içmiyorum, direk kafaya dikiyorum valla

Ben buraya hiç yazmıyim enfeksiyonum var adam bana yazmiyor instgramda reklam yapıyor delircem
Ay hala mı yoksa geçmişi mi söylüyorsun?

Bana da bugün fitil yazdı akıntım geçmiyor bir türlü deyince. Günlük ped de kullandırmıyor zaten, gün içinde sadece iç çamaşırı değil artık pantolon da değiştiyorum hoff
Verdiği fitili henüz almadım. 2 taneymiş. Birini bi akşam göndericem diğerini 3 gün sonra gönderecekmişim. Bakalım inş işe yarar

Evet kesinlikle öyle; tiroid fonk takip edilmesi gerekiyor. Benim tiroid değerlerimi evime uzak olmasına rağmen taksim acıbadem hast dahiliye bölümü takip ediyor. Hocadan çok memnunum. Her ay görüşüyoruz. Haşimato ilk çıktığından beri dozu ayarlamak için de her ay görüşmüştük, hamile kaldığında da her ay görüşeceğiz demişti zaten. Kesinlikle uyanık olup konunun uzmanına görünmek gerekiyor

Ben sektörün içinden birisi olarak da sağlık ocaklarındaki kanların ne şekilde taşınıp hangi lab larda bakıldığını bildiğim için hiç bir zaman oranın sonuçlarına güvenmem. Hatta geçen ay sırf denemek için tsh, free t3 ve free t4 testlerini önce sağlık ocağında baktırdım sonra acıbadem de. Sağlık ocağı tabi ki yanlış verdi ve beni yanıltmadı bulunduğunuz ilde acıbadem varsa oranın lab sonuçlarına güvenebilirsiniz

Allah gönlünüze ferahlık versin. Yaşadıklarınızı anlamamız çok zor, teselli edecek bir söz de yok maalesef
Geride kalanların ömrüne katsın inşallah allah beterinden korusun
Zaman gerçekten her şeyin ilacı derler, size de kısa sürede şifa olur umarım

Kızlar zaman zaman konuşuldu ama tekrar sormak istedim, öksürük başladı bende, nasıl kesebilirim? Ihlamur bal yaptım, öksürük şurubu vs kullanan oldu mu?
Ne yaparsan yap o öksürük tam olarak geçmiyor bende de öyle oldu bazı arkadaşlar zencefil demiş hamilelikte dikkat edilmeli kullanımına bana sıcağa yakın ılık süt/bal/çekilmiş tane karabiber iyi gelmişti.
Bu tür gereksiz hareketlerden ve yapmacık samimiyetten ben de hiç hoşlanmıyorum riskli bir gebe olmama rağmen doktoruma attığım mesaj üçü geçmez. Kontrollerde de o ne derse anlaşıldı der teşekkür eder ayrılırım yanından Allahtan doktorum alanında gerçekten çok uzman buna rağmen sosyal medyada çok aktif değil :d
Kızlar yemeklerden sonra aşırı şişiyorum, maden suyu iyi gelir mi? Akşam biraz kızartma yedim patlayacak gibiyim, ağzım kupkuru sürekli su içmek istiyorum
Bu ağız kuruluğu 10 gündür beni perişan etti, gece uykusu ve tükürüğü yutabilmek ne demek unuttum diyebilirim asla geçmiyor ne denediysem olmadı delirmek üzereyim

Korkma ben hamileliğimin başından beri sıkı diyetle ve insülin iğnesi ile devam ediyorum, şükür ki bebeğimin ölçümleri normal, son iki haftadır benim de suyum fazla o kadar diyete rağmen ama doktorun sıkı kontrolünde olduktan sonra ilaçlarına ve yediklerine dikkat ettikten sonra korkacak bir şey yok. Şeker de tansiyon da ilaçla dikkatle ve olabildiğince bol yürüyüş ile kontrol altına alınabilecek şeyler, süreç psikolojik olarak çok yorucu o ayrı ama çoğu gitti azı kaldı sabredebiliriz

Hala canım hala geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…