2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar kızlaaarrr bu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Bende de çok fazla yanma var. En etkili silahım ve best friendim tabi ki Gaviscon. İçtiğim anda 5 dk içinde içinde kesiyor. Günde 3 kez içilebiliyor

Kızlar zaman zaman konuşuldu ama tekrar sormak istedim, öksürük başladı bende, nasıl kesebilirim? Ihlamur bal yaptım, öksürük şurubu vs kullanan oldu mu?

Kızlar yemeklerden sonra aşırı şişiyorum, maden suyu iyi gelir mi? Akşam biraz kızartma yedim patlayacak gibiyim, ağzım kupkuru sürekli su içmek istiyorum

Çok geçmiş olsun tansiyon problemin varmıydı?

Çok zorlanıyorum gerçekten bu yanma başladığında boğazıma kadar çıkıyor yanma resmen

Hiç bilmiyorum ki hiç ölçülmedi:/

Benim de ilk gittiğim doktor ne kiloma bakardı ne tansiyon ölçümü yapardı.
Ters bir tipti bir de. Hiç sevecen değildi. Kadındı üstelik. Halden anlamazın tekiydi maalesef.

Hemen bıraktım. İtici yaratık. Hatırladıkça sinir oluyorum. Hamilelikte tansiyon çok önemliymiş meğerse.
Doktoru değiştirince her muayenede kilo ve tansiyonuma bakıp not ettiklerinde öğrendim ben de.

Ben hala bırakamadım prilamı. Bırakırsam bulantım olur kusarım diye çok korkuyorum
Hiç denediniz mi bırakmayı? Doktorum bana 3. Ayı doldurunca yavaştan bırak dedi. İlk bir kaç gün zorlanır gibi oldum ama geçti. Yalnız bazılarının gebelik sonuna kadar bulantısı sürüyormuş, öyleyse kötü

Ya aslında doktorum görünürde baya iyi onun sayesinde hamile kaldım ben ama şimdi aşırı kızgınım yani demekki sağlık ocağı bi tahlil istemese bilemeyecektim, hele bu kilo tansiyon ölçümü ben de hic yapilmadi bilmiyordum burda arkadaslardan öğrendim.. cuma günü gidince konuşacağım bunları. Biz biraz donuk bi ciftiz dışarıya karşı acaba ondan mi ilgisiz bilmiyorum ki yani herkes doktorla fotoğraf çekiyor instagrama atiyo hep bi her giren gülüyor iste bebek heycani falan biz karı koca böyle seyleri dışarıda pek gosteremiyoruz beyaz yakalı profosyenelligiyle girip muayene olup tamam sorun yokmus mutluyuz diyip cikiyoruz kendimize. Acaba bizden kaynakli mi diycem de ne bileyim herkesin mizacı farklı

hiçbir hastasının tansiyonuna bakmıyordur herhalde sana bakılmadığına göre.
Bazısı illa hastada belirgin bir şikayet sorun olunca harekete geçiyor anladığım kadarıyla.
En iyisi dediğin gibi kendisine sormak.

Biz de öyleyiz. Hele İnstagram girl gibi sürekli poz veren doktorlardan hiç hoşlanmam, öznesi de olmak istemem şahsen. Bu işlerde kendin araştırıp sormak, söylemek, talep etmek gerekiyormuş. Ben de yeni yeni öğreniyorum. Benim de kalsiyumum düşük çıktı mesela, doktora sonucu attım normal dedi. Gidince bir daha sordum tablet yazdı. Biz gerekeni yapıyorlardır diyoruz ama hepsi rahatına bakıyor çok az bir kısmı hariç.

Reklamcı doktorlardan uzak dur cnm

Ben buraya hiç yazmıyim enfeksiyonum var adam bana yazmiyor instgramda reklam yapıyor delircem

Aynen artık burda kimden ne duyarsam direk soracağım arastircam kendim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…