- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.461
Gerçekten öyle hepsi keyfinde , burda birbirimize sora sora ogrenerek artık inşallah doğuma kadar gidicezBiz de öyleyiz. Hele İnstagram girl gibi sürekli poz veren doktorlardan hiç hoşlanmam, öznesi de olmak istemem şahsen. Bu işlerde kendin araştırıp sormak, söylemek, talep etmek gerekiyormuş. Ben de yeni yeni öğreniyorum. Benim de kalsiyumum düşük çıktı mesela, doktora sonucu attım normal dedi. Gidince bir daha sordum tablet yazdı. Biz gerekeni yapıyorlardır diyoruz ama hepsi rahatına bakıyor çok az bir kısmı hariç.
Ay tövbe yarabbim ya valla bunlar da abartti iyice benimkinin de var böyle kendinin dogurttugu Instagram annesi ünlüleri ara ara etiketleyip duruyorlar birbirleriniBen buraya hiç yazmıyim enfeksiyonum var adam bana yazmiyor instgramda reklam yapıyor delircem
Valla ben böyle olduğunu sonradan öğrendim bu doktoru ben doktor takvimi diye bi uygulamadan bulmustum hamile kalamiyordum bunu çok ovmuslerdi. Demekki hasta seçiyor heralde kendisiReklamcı doktorlardan uzak dur cnm
Ben yarın şahsen hastaneye şikayet edeceğim beyefendiyi onun yüzünden yarın başka doktora gideceğim mecbur çünkü yanma kasik ağrısı yaşıyorum kac gündürAy tövbe yarabbim ya valla bunlar da abartti iyice benimkinin de var böyle kendinin dogurttugu Instagram annesi ünlüleri ara ara etiketleyip duruyorlar birbirleriniçok geçmiş olsun
Oraya da fake hesaplardan yorum yapıyorlar. Daha çok kadınlarkulübünden falan araştırmak lazım doktoru. Tabii şimdiye kadar memnun kalmışsınız, o kadar kötü değildir ama doktorun iyisi sıkıntılı durumlarda anlaşılıyor. Yoksa laylaylom herkes bir ultrason 2-3 tetkikle gebe bakmak ister. Ki özeldeki doktorlar riskli gebeleri direkt eğitim araştırma hastanelerine paslıyor. Gördüğüm bu.Valla ben böyle olduğunu sonradan öğrendim bu doktoru ben doktor takvimi diye bi uygulamadan bulmustum hamile kalamiyordum bunu çok ovmuslerdi. Demekki hasta seçiyor heralde kendisi
Fenomen değilsen şansın yok cnmValla ben böyle olduğunu sonradan öğrendim bu doktoru ben doktor takvimi diye bi uygulamadan bulmustum hamile kalamiyordum bunu çok ovmuslerdi. Demekki hasta seçiyor heralde kendisi
Maalesef öyle yapiyolarOraya da fake hesaplardan yorum yapıyorlar. Daha çok kadınlarkulübünden falan araştırmak lazım doktoru. Tabii şimdiye kadar memnun kalmışsınız, o kadar kötü değildir ama doktorun iyisi sıkıntılı durumlarda anlaşılıyor. Yoksa laylaylom herkes bir ultrason 2-3 tetkikle gebe bakmak ister. Ki özeldeki doktorlar riskli gebeleri direkt eğitim araştırma hastanelerine paslıyor. Gördüğüm bu.
6-6.5 aylık halimiz gibi oluyormuş sanırım göbeğimiz doğumdan sonra. Öyle okumuştum bi kaç yerde.Dün suwenin gomlek geceligini atmistim kizlar bugun geldi denedim L beden almistim cok guzel oldu ama suanda tam bedenime gore dogumdan sonra ne kadar bi karnimiz kaliyo acaba suandaki halimizden fazla kalirmi ? Eger daha fazla kalirsa olmaz sanirim bi buyugunu almam gerekiyor gibi
Bende de oldu doktorumun önerisi ile rennie duo şurup aldim çok iyi geldiKızlar kızlaaarrrbu mide yanmasıyla nasıl başediyorsunuz ben artık çok kötüyüm dayanamıyorun imdaaaaatttt günün yüzde 70 i mide yanmasıyla geçiyor
Benim gece uyutmayan öksürüğümü bal+karabiber+zencefil kesmişti. Bir kaşık kadar, yavaş yavaş yutarak tüketmiştimKızlar zaman zaman konuşuldu ama tekrar sormak istedim, öksürük başladı bende, nasıl kesebilirim? Ihlamur bal yaptım, öksürük şurubu vs kullanan oldu mu?
Ya aynısı bende de oldu, b12 im 217 (kendim gidip tahlil yaptırdım) çıktı kurumdaki hemşire bi dahiliyeci bide kadın doğumcuya sordu ikiside gebelikte 300 altında olmamalı benexol iğne olsun dediler, kendi doktoruma sordum alt sınır 190 çokta az değil gerek yok dedi, bilemedim yani neden doktorlar bu kadar farklı konuşuyor, usulleri farklıBiz de öyleyiz. Hele İnstagram girl gibi sürekli poz veren doktorlardan hiç hoşlanmam, öznesi de olmak istemem şahsen. Bu işlerde kendin araştırıp sormak, söylemek, talep etmek gerekiyormuş. Ben de yeni yeni öğreniyorum. Benim de kalsiyumum düşük çıktı mesela, doktora sonucu attım normal dedi. Gidince bir daha sordum tablet yazdı. Biz gerekeni yapıyorlardır diyoruz ama hepsi rahatına bakıyor çok az bir kısmı hariç.
Sırf bu yüzden doğum için zahide küçük ü aramaya bile korkuyorum, pişman mı olurum diyeBen buraya hiç yazmıyim enfeksiyonum var adam bana yazmiyor instgramda reklam yapıyor delircem
Bence o da biraz reklamcı olursun emin olSırf bu yüzden doğum için zahide küçük ü aramaya bile korkuyorum, pişman mı olurum diye
Ay biz mi çok pimpirikliyiz acaba bi yandan da, eskiden 4-5 tane doğuruyorlarmış, tek doktorla valla biz perişanız bi çocukla25+6’yım. Bugün diş eti kanaması yaşıyorum. Daha önce olmuyordu.
Dişlerim tertemiz. Diş taşı gibi şeyler hiç yok. Her zaman düzenli bir şekilde bakım yapıyorum.
Diş hekimim de hamilelikten hassaslaşıp şişebilir kanayabilir demişti zaten. Normal macunlarla dönüşümlü olarak Parodontax diş macununu kullanmamı önermişti hatta.
Onu kullandım şimdi. Fakat kalsiyum eksikliği de etken mi acaba bu konuda araştırayım.
Bunu doktoruma soracağım. Bakalım o ne diyecek. Merak ettim.
Hem çok samimi geliyor hem de dediğin gibi çok popüler olması korkutuyor, bende sevmiyorum ya yakın bi arkadaşımda reklamcı doktordan çekti, o yüzden mesafeliyimBence o da biraz reklamcı olursun emin ol
Bazı doktorlar evham yapmıyor. Benim de demirim sınırın altında, kendi doktorum bu değere iyi diyorYa aynısı bende de oldu, b12 im 217 (kendim gidip tahlil yaptırdım) çıktı kurumdaki hemşire bi dahiliyeci bide kadın doğumcuya sordu ikiside gebelikte 300 altında olmamalı benexol iğne olsun dediler, kendi doktoruma sordum alt sınır 190 çokta az değil gerek yok dedi, bilemedim yani neden doktorlar bu kadar farklı konuşuyor, usulleri farklı
Bende diyorum bu yüzden ben mi pimpirikliyizBazı doktorlar evham yapmıyor. Benim de demirim sınırın altında, kendi doktorum bu değere iyi diyorvitamin falan neyse de enfeksiyon ağrı vs durumlarında evhamlı olup tam tetkik yapmasını isterim açıkçası.
Ay arkadaşın doktoru bebeği apar topar şehir hastanesi yoğun bakıma sevk edilmişken, yolda durumu ağır demişler, doktor eşini köşeye çekmiş ben doğumu bir şekilde yaptırdım kalan parayı verin demiş , daha sonra da icraya verdi, düşünün ne doktorlar varBence o da biraz reklamcı olursun emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?