2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Size tekrar sabır diliyorum, kaybınız için üzgünüm, bundan sonraki süreçte ailenizle sağlıklı günler dilerim..
Çok teşekkür ederim

Kizlar benim uykular iyice sacmaladi ya gece yatamadim sabahta oyle sert tekmelee yedimki ona uyandim.Zaten sabaha kadar da boluk porcuk derin uykuya gecemiyorum asla… bir oneriniz var mi rahat uyku icin acaba
Ben de aynı durumdayım özellikle burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyorum bilerek geç saate kadar oturuyorum ki belki gece uyanmam ama nafile

Ben belki dogumdan once mecburen yaptiririm agda suanlik idare ediyorum valla
Tamam canim alayim marketten bugunde aksam iciyim umarim ise yarar tekmeleri oyle guclendi ki sabah uyandirdi beni valla boyle napicaz biz 3-4 ay daha

Ben de aynı durumdayım özellikle burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyorum bilerek geç saate kadar oturuyorum ki belki gece uyanmam ama nafile
Yok canim gece gec yatmak bence daha da kotu yapiyor en guzeli yine erken yataga girmek 11-3 arasi uyusak bile saglikli olan o sonraki aylar daha da zor olcak o zaman napacaz acaba otururz artik hep beraber

Ben de bu sefer zorlanıyorum jilete geçtim. Daha önce normal doğum yaptım ama bi dışarıda ağda ya da lazer yaptırmak bi de dişe kanal tedavisinde Allah canımı alıyor dayanamıyorum acılarına. Kaç kere lazer için koltuk altımı yaptırıp genital bölge kalsın deyip kalktım bilmiyorum doktora gitmeden hemen önce sabah aç karna ayna karşısında akrobatik hareketlerle hallediyorum şimdilik ilerde ne yapcam hiç bi fikrim yok

Bu konu kanayan yaram, ben hayatımda kuaföre gitmedim kaş göz genital bölge herseyimi kendim yapardim simdi ben de yarım yamalak yapiyorum :/ doktorum ağdaya gidebilirsin sorun olmaz dedi ama eşim gitme nolcak onların işi çocuğu dogurtmak senin nasıl olduğuna bakmak değil ortada da ayiplancak bisey yok diyor. Açıkçası jilet de vurmak istemiyorum her 2 gunde bir onla ugrasamam zaten altımı görmüyorum allah korusun kendimi falan keserim. Ben de bilmiyorum napcam ama sanırım kuaföre gidicem hic de sevmem guvenmem hicbiri agda nasil yapılır bilmiyor ya yakiyorlar ya kiriyorlar ya etini kaldiriyorlar :/

Ben lazer yaptirmistim hic cikmazdi hamilelikte geri cikinca herkes agda yapma dogumdan sonra dokuluyo geri dedi valla o yuzden jilet yapiyodum arada bir en basindan beri ama onu da goremiycez yakinda bence (

Ben de lazere gidiyordum. Hamile kalınca bebek tüyü gibi incecik çıkmaya başladılar. Hiç dokunmadım henüz.
Ağda değil de gilette venüsle alıcam son ayda. Çünkü sonra yine lazere devam edeceğim.
ağda asla yapamıyorum. Tüylerim çok ince diye kopmuyor düzgün. Yarım oluyor. Başkasına da hiç yaptırmadım.

Kızlar merhaba şeker yüklemesi testini yaptırdım hafif asitli gazoz gibi bişey içirdiler. Bir de devlet hastanesinde takibini yaptıran var mı bizim burdaki hastaneye özgü mü 1 dk ultrasonda bakıyorlar ne olduğunu anlamıyorum bile boy kilo kafa bacak karın çevresi ölçüyo herşey normal yolunda diyo tamam.

Ben doktora bile zor aciyorum kuafore gidemem sanirim o yuzden aynayla falan idare edecegim dun biraz kagit agsa bantlarini minik minik keserek elimle hissederek yapistirip cektim resmen ic gudulerimle agda yaptim kalanlar icinde jiletle uzerinden gectim sanirim bu yontemle devam edecegim bende

Yok canim gece gec yatmak bence daha da kotu yapiyor en guzeli yine erken yataga girmek 11-3 arasi uyusak bile saglikli olan o sonraki aylar daha da zor olcak o zaman napacaz acaba otururz artik hep beraber
Valla öyle görünüyor sabaha kadar bir o tarafa bir bu tarafa

Selam kizlar,
Ben de bir suredir giremiyordum,herkesin keyifler yerindedir umarim.
Gobüsler buyudu artik
Ben bugun 25+1 de Adacel asimi vuruldum.3 saat kadar oldu,hicbir belirtim vs yok.
ONumuzdeki hafta da seker yukleme yapacagiz.
75lik verdi dr,bizim bebek biraz irice,sekerden de suphelendi.
25.haftada 975 gr geldi bziimki,sizin bebisler nasil acaba?

Kiaar kosuuun zarada indirim basladi onlinedan 75 tl ye oglusuma taytlar aldim bu fiyata ebebekten bile bulamayiz

H&m indirimi bekliyorum ben de. Çorap almak istiyorum ordan. Bebek çorapları harika. Orada ne zaman indirim var biliyor musun?
Ebebekte baktım geçen gün. Pazar malından da beter ordaki çoraplar.

Başka çorap alınabilecek yer bilenler tavsiye verebilir mi?
O konuda eksiğim var

İnstada sürekli karşıma çıkıyordu, favorilere eklemiştim yorumları güzel. Bir incele istersen

Hm nin gecenlerde vardi indirimi canim ben baya bisey aldim coraplari cok kaliteli gercekten ama trendyoldanda almistim corap onlarda cok hosuma gitti linkini atayim istersen bi bak ben bi kutu daha alacagim

Of ya benim hastalık da nezleye çevirdi su gibi akıyo burnum koparıp atacam deli etti beni tıkanıklık da cabası nasıl geçecek bu hiç uyuyamadım gece
Ay bir de ikidir hapşırınca biraz kaçırıyorum galiba erken değil mi böyle bi problem için son zamanlara doğru oluyo diye duymuştum

Denedim kuzucum maalesef her saat başı uyanıyorum şanslı günümdeysem iki saat bir tur atıyorum evin içinde burnum açılınca geri yatıyorum

Canım sen düşünmüyor musun hava nemlendirici almayı? İşe yaramaz mı ki acaba. Ben daha sipariş vermedim ama kullananlar fark yarattığını söylüyor. o yüzden alayım dedim. Hiç araştırdın mı? Uyurken odaya koyarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…