- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.521
Size tekrar sabır diliyorum, kaybınız için üzgünüm, bundan sonraki süreçte ailenizle sağlıklı günler dilerim..Merhaba kızlar, merak etmişsiniz Allah razı olsun. Size vereceğim iyi bir haberim yok malesef. Ayın 26. Da hastaneye yattim riskli gebelik yogun bakim bölümünde, bugun çıktım çok şükür. Çok zor günler geçirdim hem bedenen hem ruhen. Bir hafta normal doğumla bebeğimi doğurmak için tedavi gördüm ama çözüm olmadi, pazartesi apar topar sezeryana alındım ve melegimi cennetine kardeslerinin yanına gönderdim. Derdi veren sabrını da veriyor çok şükür inancı olan insanlarız yoksa bilmiyorum nasıl olurduk. Evime geldim yavruma esime kavuştum bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi olucam. Zaman herseyin ilacı tecrübeyle biliyorum. Nasipten öte yol yok, Rabbım beterinden korusun cümlemizi inşallahŞimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin, mutlulukla kavuşursunuz inşallah, çok içten diliyorum. Allaha emanet olun inşallah
Çok teşekkür ederimBir yemek kaşığından az bala silme çay kaşığı eklemiştim zencefille karabiberi. Bir gün aralıkla iki gün yatmadan önce yemiştim, geçmişti sonrao kadar bıktırıyor ki öksürük, geçmiş olsun❤
Ben de aynı durumdayım özellikle burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyorumKizlar benim uykular iyice sacmaladi ya gece yatamadim sabahta oyle sert tekmelee yedimki ona uyandim.Zaten sabaha kadar da boluk porcuk derin uykuya gecemiyorum asla… bir oneriniz var mi rahat uyku icin acaba
Ben belki dogumdan once mecburen yaptiririm agda suanlik idare ediyorum vallaben lazere gidiyordum 8 seans gittim hamile kaldım sonra çıkmaya başladı yine bu aya kadar jiletle aldım ki asla rahat edemiyorum kaşındırıyor jilet beni ama lazer boşa gitmesin diye ağdaya dönmemiştim bu ay bi baktım göremiyorum hiçbirşey ee normal doğum da istiyorum doktora nasıl açıcam dedim ve ağdaya başladım mecburen. sona doğru jiletlede olsa halledemeyiz kendi başımıza çünkü.
kuzum en başta öyleydim kesinlikle papatya çayı içmelisin. doğadan ın falan var ya papatyayı al yatmadan yarım saat önce yap iç bebekk gibi uyuyorsun doktoruma danıştım içmeden o önerdi zaten hiçbir yan etkisi yok
Yok canim gece gec yatmak bence daha da kotu yapiyor en guzeli yine erken yataga girmek 11-3 arasi uyusak bile saglikli olan oBen de aynı durumdayım özellikle burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyorumbilerek geç saate kadar oturuyorum ki belki gece uyanmam ama nafile
Ben de bu sefer zorlanıyorum jilete geçtim. Daha önce normal doğum yaptım ama bi dışarıda ağda ya da lazer yaptırmak bi de dişe kanal tedavisinde Allah canımı alıyor dayanamıyorum acılarına. Kaç kere lazer için koltuk altımı yaptırıp genital bölge kalsın deyip kalktım bilmiyorumBu arada kizlar ben alt tarafin kil tuy islerinde zorlanmaya basladimKuafore falan gidip acamam ben kendi isimi hep kendim gordum bu zamana kadar dun bi dustan once yapayim dedim yok gozukmuyor aynayla falan zar zor aldim yarim yamalak oldu bundan sonra jiletle devam edecegim sanirim sizde durumlar ne
Benimde aynı çıktı çok merak ediyorum cinsiyetiniikili testte benim 49,90 çıktı.sonuç erkek .tam sınırdaymışım
Bu konu kanayan yaram, ben hayatımda kuaföre gitmedim kaş göz genital bölge herseyimi kendim yapardim simdi ben de yarım yamalak yapiyorum :/ doktorum ağdaya gidebilirsin sorun olmaz dedi ama eşim gitme nolcak onların işi çocuğu dogurtmak senin nasıl olduğuna bakmak değil ortada da ayiplancak bisey yok diyor. Açıkçası jilet de vurmak istemiyorum her 2 gunde bir onla ugrasamam zaten altımı görmüyorum allah korusun kendimi falan keserim. Ben de bilmiyorum napcam ama sanırım kuaföre gidicem hic de sevmem guvenmem hicbiri agda nasil yapılır bilmiyor ya yakiyorlar ya kiriyorlar ya etini kaldiriyorlar :/Bu arada kizlar ben alt tarafin kil tuy islerinde zorlanmaya basladimKuafore falan gidip acamam ben kendi isimi hep kendim gordum bu zamana kadar dun bi dustan once yapayim dedim yok gozukmuyor aynayla falan zar zor aldim yarim yamalak oldu bundan sonra jiletle devam edecegim sanirim sizde durumlar ne
Ben lazer yaptirmistim hic cikmazdi hamilelikte geri cikinca herkes agda yapma dogumdan sonra dokuluyo geri dedi valla o yuzden jilet yapiyodum arada bir en basindan beri ama onu da goremiycez yakinda bence(
Ben doktora bile zor aciyorum kuafore gidemem sanirim o yuzden aynayla falan idare edecegim dun biraz kagit agsa bantlarini minik minik keserek elimle hissederek yapistirip cektim resmen ic gudulerimle agda yaptimBen de bu sefer zorlanıyorum jilete geçtim. Daha önce normal doğum yaptım ama bi dışarıda ağda ya da lazer yaptırmak bi de dişe kanal tedavisinde Allah canımı alıyor dayanamıyorum acılarına. Kaç kere lazer için koltuk altımı yaptırıp genital bölge kalsın deyip kalktım bilmiyorumdoktora gitmeden hemen önce sabah aç karna ayna karşısında akrobatik hareketlerle hallediyorum şimdilik ilerde ne yapcam hiç bi fikrim yok
Valla öyle görünüyorYok canim gece gec yatmak bence daha da kotu yapiyor en guzeli yine erken yataga girmek 11-3 arasi uyusak bile saglikli olan osonraki aylar daha da zor olcak o zaman napacaz acaba otururz artik hep beraber
Kiaar kosuuun zarada indirim basladi onlinedan 75 tl ye oglusuma taytlar aldim bu fiyata ebebekten bile bulamayiz
İnstada sürekli karşıma çıkıyordu, favorilere eklemiştim yorumları güzel. Bir incele istersenH&m indirimi bekliyorum ben de. Çorap almak istiyorum ordan. Bebek çorapları harika. Orada ne zaman indirim var biliyor musun?
Ebebekte baktım geçen gün. Pazar malından da beter ordaki çoraplar.
Başka çorap alınabilecek yer bilenler tavsiye verebilir mi?
O konuda eksiğim var
Hm nin gecenlerde vardi indirimi canim ben baya bisey aldim coraplari cok kaliteli gercekten ama trendyoldanda almistim corap onlarda cok hosuma gitti linkini atayim istersen bi bak ben bi kutu daha alacagimH&m indirimi bekliyorum ben de. Çorap almak istiyorum ordan. Bebek çorapları harika. Orada ne zaman indirim var biliyor musun?
Ebebekte baktım geçen gün. Pazar malından da beter ordaki çoraplar.
Başka çorap alınabilecek yer bilenler tavsiye verebilir mi?
O konuda eksiğim var
Deniz suyu spreylerini denedin mi? Ben yatmadan kullanıp temizliyorum burnumu, daha rahat uyuyorum.Ben de aynı durumdayım özellikle burun tıkanıklığı nedeniyle uyuyamıyorumbilerek geç saate kadar oturuyorum ki belki gece uyanmam ama nafile
Denedim kuzucum maalesef her saat başı uyanıyorum şanslı günümdeysem iki saatDeniz suyu spreylerini denedin mi? Ben yatmadan kullanıp temizliyorum burnumu, daha rahat uyuyorum.
Denedim kuzucum maalesef her saat başı uyanıyorum şanslı günümdeysem iki saatbir tur atıyorum evin içinde burnum açılınca geri yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?