- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.181
Artık grip gibi geçiyo ya gripte napıyosak onları yapcaz canım, bitki çayı dışında ılık limonlu sular, bol vitamin için meyve falan. Yapcak bi şey yokKizlar bu dönemde covit olursak ne olur
Hayir goturmedim bugun basladi yarin duruma göre goturcdm aksam 11 buçukta her gün iğneyi gidiyorum ben dünde biraz esiyordu uyuyordu kucakladık gittik arabaya koyana kadar acaba rüzgar mı çarptı bilmiyorum ins kovit değildirDoktora götürdünz mu
Çok geçmiş olsun umarım iylesir hemencecik
Bebeğe zarar verir diye tedirginim sadece kendimi geçtimArtık grip gibi geçiyo ya gripte napıyosak onları yapcaz canım, bitki çayı dışında ılık limonlu sular, bol vitamin için meyve falan. Yapcak bi şey yok
Daha hiç aşermedim ama aşırı tatlı seven ben gözümün göresi yok, özellikle çikolata asla yiyemez oldum bi kaç gündürO değilde aşeren var mıyada gözünde birşeyler kararan
Al benden de o kadar. Oğlumda hiç ne kusma ne bulantı hiçbir şey yaşamadım. Bunda bi kaç gündür yamulmaya başladım. Mesela aç oluyorum, önce güzel yiyorum sonra içim allak bullak oluyo yiyemiyorum.Kusmamak için kendini zor tutan var alır mısın
Kızımda hiç yaşamadım ya bu ne pis bisiymis
Ama olsun şükür sağlıkla gelsin anasi götünü yer
Çok geçmiş olsun canım. Bi şey olmaz inşallah korkmaIns su an bende bisi yokta oglum rahatsız biraz ins bana geçmez
Yok yok hiç korkma sen bebekler şu an daha hiçbir şeyden etkilenmiyo yeme içme hastalık konusundaBebeğe zarar verir diye tedirginim sadece kendimi geçtim
300 tl muayene canım. Hastaneler bunlarŞükran hanımın muayene ücreti ne kadar?
Doğumu nerede yaptırıyor?
Ay yok ben kusarsam kendime gelemiyorum hemen tansiyonum falan düşüyorOlur oda olur bana keskin belirtiler olsun yeterhiç kasma kendini sal gitsin
Çok geçmiş olsun canımIns su an bende bisi yokta oglum rahatsız biraz ins bana geçmez
Bende dün sabah başladıAl benden de o kadar. Oğlumda hiç ne kusma ne bulantı hiçbir şey yaşamadım. Bunda bi kaç gündür yamulmaya başladım. Mesela aç oluyorum, önce güzel yiyorum sonra içim allak bullak oluyo yiyemiyorum.
Bi de iki gündür öğürme başladı. Çöp atarken koku geliyo öğürüyorum, apartman parfüm kokuyo öğürüyorum. Hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Aynen ben de tatlı düşününce bile öğğ oluyorumDaha hiç aşermedim ama aşırı tatlı seven ben gözümün göresi yok, özellikle çikolata asla yiyemez oldum bi kaç gündür
İns cnm cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım. Bi şey olmaz inşallah korkma
Cok sukur cnm bende maske ile geziyorum bol su içiyorumÇok geçmiş olsun canım
Bizim evde de geçen hafta kızm ve esim hastaydi ben c vitamini takviyesi ve bol suyla şükür kapmadim
Bende de dün başladı. Yemek yiyorum acıkıyorum ama sonra içim bulanıyoBende dün sabah başladı
Memelerim yumusadi dedim 1 saat sonra mide bulantısı basladi. Yemek yaparken kötü oluyorum yiyemedim yemek sadece çiğ sebze meyve yiyebildim
Bende bu da yeni başladı. Bu gebelikte göğüs ağrım hiç yoktu bi kaç gündür ağrıyo, uçlarına deyince acıyo, yanları ağrıyoKızlar göğüsleri ağrıyan var mı? Ben yatarken ic çamaşırı çıkarıyorum müthiş ağrıyor yanlardan birde ağırlaşmış gibi hissediyorum
Yaa inşallah korktuğun değildir kıyamam ya insan korkar tâbiHayir goturmedim bugun basladi yarin duruma göre goturcdm aksam 11 buçukta her gün iğneyi gidiyorum ben dünde biraz esiyordu uyuyordu kucakladık gittik arabaya koyana kadar acaba rüzgar mı çarptı bilmiyorum ins kovit değildir
Gözünde kararmış demekkiDaha hiç aşermedim ama aşırı tatlı seven ben gözümün göresi yok, özellikle çikolata asla yiyemez oldum bi kaç gündür
Aaa cidden mi o zaman kendini tutmaya devamAy yok ben kusarsam kendime gelemiyorum hemen tansiyonum falan düşüyor
Elimden geldiğince iç çamaşırı takmıyorum salıyorm ama hiç hassasiyet olsun ağrı olsun hiç bir şey yok bendeKızlar göğüsleri ağrıyan var mı? Ben yatarken ic çamaşırı çıkarıyorum müthiş ağrıyor yanlardan birde ağırlaşmış gibi hissediyorum
Evet baya tedirginim ya ins bi sıkıntı olmazYaa inşallah korktuğun değildir kıyamam ya insan korkar tâbi
Gözünde kararmış demekkidoktor şeker den Uzak durmak lazm demişti senin için iyi oldu diyebiliriz
Aaa cidden mi o zaman kendini tutmaya devam
Elimden geldiğince iç çamaşırı takmıyorum salıyorm ama hiç hassasiyet olsun ağrı olsun hiç bir şey yok bende
yaaa ne güzel bi yılll kuzuum çok sevindim yaaa sasa ejce selizay sennnn sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhEvet kuzum 6+4 bugün
Bebis bugün noolmustur bilmiyorum ama dün 6 mm.di