- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.121
Tam olarak benim olayım da böyleydi. Dün 6+0 dım ama doktor 5+1 5+2 civarı şu an dedi. Keseyi ve yolk sac ı gördükO zaman haftaya çarşamba son adet tarihime göre 6+0 olcam ama sadece kese gözükür bence bebis gözükür mü pek emin değilim
Bakalım sonuç ne olucaakA a a bendede aynı askm çin takvimi erkek rus takvimi kız cıktı bende kız hissediyorum
Eveet bakalım kimler tutturcakKızlar şey yapalım cinsiyet günlerimiz gelmeden tahminleri yapalım sonrada cinsiyetler belli olunca kendi mesajımızı alıntılayalım bakalım dogrumu
Bende suanlık dikkat ediyorum cok yürümüyorum riskli ayımız geçsin 2 ay bitsin ondan sonra düzenli yürüyüşlere baslarıBenim de belim 6 gün kadar ağrıdı. Bugün çok daha iyi. Bugün hep oturdum sayılır gerçi. Çalışmaya başlayınca ağrı olursa çok zor hale gelir. Bir de ben yürüyüşlere ne zaman başlanmalı diye baktığımda 9 haftalıkken günde 40-45 dklık yürüyüş çok iyi diye söylüyor bir doktor.
Şimdi genel olarak daha sabit kalmaya çalışıyorum. Dışarı çıkarsam yavaş yürüyorum.
Ben cok sabırsızım ya dün diyoruz eşimle hadi büyü artıkEveet bakalım kimler tutturcak
memnun musunuz çekmeköyden bende taşınmayı düşünüyorum.Ben hastane olaran medicana atasehire gidiyordum normal jinekolojik muayenelerim için.
Kızımı 4 sene önce medipol kosuyolunda doğurdum ama orası artık devlet hastanesi gibi oldu ve ben çekmeköy tarafına tasindgim için bana uzak kalıyor. Bakalım zaten ilk muayeneye yine medicanaya gittim. Düşünüyorum:)
Kalp atışını duyunca inşallah sonraki muayene 11. Haftada olacak o zamana kadar karar veririm inşallah :)
Hamilelik sonrası yapılabilen sigortalar da var onları da bi arastirabilirsin
Ayy ne hissettiğimi bende bilmiyorum ama kalbim hep kızdan yana yaSen ne hissediyorsun kuzum cinsiyet
İyi fikirKızlar şey yapalım cinsiyet günlerimiz gelmeden tahminleri yapalım sonrada cinsiyetler belli olunca kendi mesajımızı alıntılayalım bakalım dogrumu
Hepimiz çekmeköycüyüzmemnun musunuz çekmeköyden bende taşınmayı düşünüyorum.
Ben kız hissediyorumKızlar şey yapalım cinsiyet günlerimiz gelmeden tahminleri yapalım sonrada cinsiyetler belli olunca kendi mesajımızı alıntılayalım bakalım dogrumu
Bende tatile gidicektim ama ilk 3 ay riskli ya insan korkuyor gerçektenBen bı kaç haftaya uzun yolculuk yapcam ya doktora sordum sıkıntı Yok dedi ama ne bileyim
Nasıl kocaman olcak nasılBen cok sabırsızım ya dün diyoruz eşimle hadi büyü artıkgöbüş görelim ama
Yaa kız kardeşimin düğünü var ama galiba riskleri göze alacağımBende tatile gidicektim ama ilk 3 ay riskli ya insan korkuyor gerçekten
aslında yeşillik olması hoşuma gitti benim yürüyüş için. şileyede yakın gibi. anneniz nerede oturuyordu.Hepimiz çekmeköycüyüzbende evlenince geldim buralara alışamdım anne evinde sahile yürüme mesafesindeydim sürekli yürüyüs fln iyiydi burda ot çalı orman var anca
Dikkat et kuzum sen yinede ani hareketler yapmaYaa kız kardeşimin düğünü var ama galiba riskleri göze alacağım
Kartaldı annem evet şileye yakın canım buralaraslında yeşillik olması hoşuma gitti benim yürüyüş için. şileyede yakın gibi. anneniz nerede oturuyordu.
Bi oglum var diye de oyle hissetmek istedigim icinde olabilir
sitede mi oturuyorsunuz. malum merkezi yerler çok uçtu. bende sakin yeşillik olsun hemde istanbulda olsun istiyorum. sancaktepe ve çekmeköy arasında kaldım. evden çalıştığım için çok sıkıntı değil ulaşımıKartaldı annem evet şileye yakın canım buralar