-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.101
teşekkür ederim :)) geç döllenme yumurtlamaya göre mi oluyor. 16ve 17. gün yumurtlama görmüştüm, geç döllenme mi oluyorHoş geldin aramıza canım
Ben de dün ilk kez gördüm keseyi. Ama geç döllenme benim 4-5 gün kadar geride. Sata göre dün 6+0 dım ama doktor 5+1 5+2 civarında kese dedi 8 mm di. Senin de belki bi kaç gün geç döllenmedir. 2-3 gün geriden geliyo olabilir
Bir sonraki randevumdan sonra almayi düşünüyorum canım.Doğum paketini ne zaman almayı düşünüyordun?
İkili test nasıl yapılıyor?
Kalp atışının zayıflığına nasıl karar verdi? Benimki 3-4 saniye açık tutup kapadı birşey anlamadık bile
Hiç bişey
Sağ tarafıma sancı giriyor bazen orda mı kese acaba diye düşündüm
Evet yumurtlamaya göre oluyo, genelde 14.gün yumurtlama kabul ediliyo ama herkesin döngüsü ve yumurtlama günü bir olmuyo. Bi kaç gün geç döllenme galiba sizin deteşekkür ederim :)) geç döllenme yumurtlamaya göre mi oluyor. 16ve 17. gün yumurtlama görmüştüm, geç döllenme mi oluyor
Ramziye göre benimki kız. Doktor bana solda dedi ilk muayenede. Sağ olursa erkekmişCinsiyette ramzi 6.hafta ama sağda mi solda mi bilmek lazımmış rahmin neresinde yerlesme ona tamamen uydurma diyorlar
Nub büyük olasilikla doğru cikiyormus o zaten taa 12. Haftada
Banada herkes kiz diyor ama erkek ya hep hayalimde aklimda erkek var
Bakalim
Bence bu yuvarlak bi kese :) oyy miniğe de bak ya maşallahh
Benimde 19. Gün oldu geç döllenme sayılabilir belkiEvet yumurtlamaya göre oluyo, genelde 14.gün yumurtlama kabul ediliyo ama herkesin döngüsü ve yumurtlama günü bir olmuyo. Bi kaç gün geç döllenme galiba sizin de
Söylediğim herkes tüm ailem erkek hissediyor. Kız olduğunu hisseden sadece sen ve ben varız şu anİcimden kız geçti ama kese yuvarlak diye degil hissiyat
Kesin etiketle merak ettim simdiSöylediğim herkes tüm ailem erkek hissediyor. Kız olduğunu hisseden sadece sen ve ben varız şu anöğrendiğimde etiketlicem canım
Normal kuzum ben biraz yürüyim hareket ediyim direk belime vuruyoKızlar ya bel ağrım oluyor adet olduğum zamanlar gibi normal mi
Kuzucum bence paniklicek durum yok bir kaç gün sonra tekrar git bence stres yokKizlar bugun gittim devlete 6+0 dayim kalp atisi var ama zayif erken oldugu icin olabilir takip edelim dedi biraz stres yaptim
Evet senin de haftasından geride gidebilir bi kaç gün canımBenimde 19. Gün oldu geç döllenme sayılabilir belki
O zaman haftaya çarşamba son adet tarihime göre 6+0 olcam ama sadece kese gözükür bence bebis gözükür mü pek emin değilimEvet senin de haftasından geride gidebilir bi kaç gün canım
Baktım baya her yerde normal dio bide bebek gelişiyor ya rahimden kaynaklı ağrı olabiliyormuş evet az yürümeye çalış Canm çalışıyor musn acabaNormal kuzum ben biraz yürüyim hareket ediyim direk belime vuruyo
Ne çin takvşmleri ne aşerdigimiz seyler ne sag sol yumurtlama ne kesenin şekli hiçbiri cinsiyetde tutmuyor annenin kendisi bence hisseder:) bir de çin takvimine göre cinsiyet belirleme var. O da ilginç. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben bilgilerimi girdim ve erkek bebek gösterdi sonucu. Ben de hep öyle hissediyorum niyeyse. Bence anneler hisseder.
A a a bendede aynı askm çin takvimi erkek rus takvimi kız cıktı bende kız hissediyorumÇin takvimi benim oğlumda tutmadı ya kız diyodu erkek oldu. Rus takvimi tuttu :) şimdi de Çin takvimi erkek, Rus takvimi kız diyo. Ben çok fazla kız hissediyorum :)
Evet kuzum cok normal benimde cok değil ama arada kremsi cogu kez şeffaf oluyo cok yürüyüş yapamıyorm evet direk belime cok feci vuruyo hemde calısıyorum kuzum özel sektör muhasebe ara ara evden calısma imkanım var o zamanları rahat oluyorm ofise gidince belim cok agrıyo sabahlarıda biraz hızlı kalkarsam öğürttürüyo direk bide ara ara agzıma geliyo yanma var aksamları da gögüslerim cok acıyo bende bu kadar :) sen calısıyomusun kuzumBaktım baya her yerde normal dio bide bebek gelişiyor ya rahimden kaynaklı ağrı olabiliyormuş evet az yürümeye çalış Canm çalışıyor musn acaba
Bide senle günlerimiz aynı ya birşey daha sorcambugüne kadar yoktu da bugün affedersin beyaz kremsi akıntım var sende de oluyor mu
Canım sen bayagı test fln biliyosun ilk anneler biz hçbişey bilmiyoruz aydınlat bizi ikili test ne perinatoloji ne mesela hiçbişey bilmiyorumBir sonraki randevumdan sonra almayi düşünüyorum canım.
Ikili testte kan alıyorlar kolundan bir de perinatoloji muayenesi oluyorsun
Kolay gelsin canm sana çok yorulmamaya çalış elinden geldiğince evde daha esnek şartlarda çalış. Bende ev hanımıyım dışarı çıkarsam tam bahsettiğin gibi belime ağrı giriyor ve aynen midem de yanma hissediyorum göğüslerim normal ya hiç oralı değillerEvet kuzum cok normal benimde cok değil ama arada kremsi cogu kez şeffaf oluyo cok yürüyüş yapamıyorm evet direk belime cok feci vuruyo hemde calısıyorum kuzum özel sektör muhasebe ara ara evden calısma imkanım var o zamanları rahat oluyorm ofise gidince belim cok agrıyo sabahlarıda biraz hızlı kalkarsam öğürttürüyo direk bide ara ara agzıma geliyo yanma var aksamları da gögüslerim cok acıyo bende bu kadar :) sen calısıyomusun kuzum
Sen ne hissediyorsun kuzum cinsiyetKolay gelsin canm sana çok yorulmamaya çalış elinden geldiğince evde daha esnek şartlarda çalış. Bende ev hanımıyım dışarı çıkarsam tam bahsettiğin gibi belime ağrı giriyor ve aynen midem de yanma hissediyorum göğüslerim normal ya hiç oralı değiller