- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.081
Bunda yolk sac gayet görünüyo kuzum, içinde yuvarlak bi şey var bakCanim bende de öyle hatta sende içinde bise var baya net bende pek yok oda, yolk sac fln doktora sormadim unuttum, doktorda hicbise demedi , yarin kalp atışım var o zamana netleşir zaten.
Ben de koyayım ama en minili benim ki sanırım :) yolk sacını nasıl anlıyorsunuz bizi de aydınlatabilir misinizCanim bende de öyle hatta sende içinde bise var baya net bende pek yok oda, yolk sac fln doktora sormadim unuttum, doktorda hicbise demedi , yarin kalp atışım var o zamana netleşir zaten.
Hahah ben söylemiştim bi arkadaşa ama bi şey bildiğimden ya da inandığımdan değil :) daha önceki gebeliğimde burda öğrenmiştim, 5-6 haftalarda kese yusyuvarlak top gibiyse erkek, biraz eğri fasulye gibiyse kız oluyo demişlerdi. Benim oğlumda gerçekten yusyuvarlaktı kese, tesadüfen onda tuttu :) doğruluk payı yoktur herhalde :)Keseden cinsiyet tahmini yapan görmüştüm burada. Neye göre tahmin yürütüyorlar acaba
Benim oğlum da fasülye gibiydi vallahiHahah ben söylemiştim bi arkadaşa ama bi şey bildiğimden ya da inandığımdan değil :) daha önceki gebeliğimde burda öğrenmiştim, 5-6 haftalarda kese yusyuvarlak top gibiyse erkek, biraz eğri fasulye gibiyse kız oluyo demişlerdi. Benim oğlumda gerçekten yusyuvarlaktı kese, tesadüfen onda tuttu :) doğruluk payı yoktur herhalde :)
Zaten ihtimal yüzde elli, birinden biri tutacak. Ama ihtimalleri duymak bunun üzerine düşünmek eğlenceli.Hahah ben söylemiştim bi arkadaşa ama bi şey bildiğimden ya da inandığımdan değil :) daha önceki gebeliğimde burda öğrenmiştim, 5-6 haftalarda kese yusyuvarlak top gibiyse erkek, biraz eğri fasulye gibiyse kız oluyo demişlerdi. Benim oğlumda gerçekten yusyuvarlaktı kese, tesadüfen onda tuttu :) doğruluk payı yoktur herhalde :)
Yolk sac kesenin içinde küçük içi boş bi yuvarlak oluyo canım. Seninkinde göremedim ama boyutu küçük olduğundandır, biraz daha büyüyünce görünür. Ya da doktor görmüştür ama yolk sacın olduğu açıdan çekememiştir fotoğrafıBen de koyayım ama en minili benim ki sanırım :) yolk sacını nasıl anlıyorsunuz bizi de aydınlatabilir misiniz
:) bir de çin takvimine göre cinsiyet belirleme var. O da ilginç. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben bilgilerimi girdim ve erkek bebek gösterdi sonucu. Ben de hep öyle hissediyorum niyeyse. Bence anneler hisseder.Hahah ben söylemiştim bi arkadaşa ama bi şey bildiğimden ya da inandığımdan değil :) daha önceki gebeliğimde burda öğrenmiştim, 5-6 haftalarda kese yusyuvarlak top gibiyse erkek, biraz eğri fasulye gibiyse kız oluyo demişlerdi. Benim oğlumda gerçekten yusyuvarlaktı kese, tesadüfen onda tuttu :) doğruluk payı yoktur herhalde :)
Aha tez çürüdüBenim oğlum da fasülye gibiydi vallahibende tam tersi diye biliyorum ama galiba nub teorisinin doğruluk payı var
Bence bu yuvarlak bi kese :) oyy miniğe de bak ya maşallahhZaten ihtimal yüzde elli, birinden biri tutacak. Ama ihtimalleri duymak bunun üzerine düşünmek eğlenceli.ben tam tersini duymuştum aslında kese yuvarlaksa kız, uzunsa erkek olarak. bu yuvarlak bi kese mi peki
İcimden kız geçti ama kese yuvarlak diye degil hissiyatZaten ihtimal yüzde elli, birinden biri tutacak. Ama ihtimalleri duymak bunun üzerine düşünmek eğlenceli.ben tam tersini duymuştum aslında kese yuvarlaksa kız, uzunsa erkek olarak. bu yuvarlak bi kese mi peki
Çin takvimi benim oğlumda tutmadı ya kız diyodu erkek oldu. Rus takvimi tuttu :) şimdi de Çin takvimi erkek, Rus takvimi kız diyo. Ben çok fazla kız hissediyorum :):) bir de çin takvimine göre cinsiyet belirleme var. O da ilginç. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben bilgilerimi girdim ve erkek bebek gösterdi sonucu. Ben de hep öyle hissediyorum niyeyse. Bence anneler hisseder.
O gözüken nokta gibi şey mi canim, simdi dikkatli bakınca sen deyince oval bise gördüm hakikaten aaaaBunda yolk sac gayet görünüyo kuzum, içinde yuvarlak bi şey var bak
Rus takvimini hiç duymamıştım. Hemen bakayımÇin takvimi benim oğlumda tutmadı ya kız diyodu erkek oldu. Rus takvimi tuttu :) şimdi de Çin takvimi erkek, Rus takvimi kız diyo. Ben çok fazla kız hissediyorum :)
Hoş geldin aramıza canımmerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım:) birşey danışmak istiyorum size . dün 5+3 ken karından baktı doktor. kese göründü ama bana sanki küçük gibi geldi 4.4mm. normal mi sizce bu
Evet canım dikkatli bakarsan kesenin içinde içi boş bi yuvarlak var :)O gözüken nokta gibi şey mi canim, simdi dikkatli bakınca sen deyince oval bise gördüm hakikaten aaaa
1 haftadır bakıyordum görmedim valla sen deyince gördüm bu kadar olurEvet canım dikkatli bakarsan kesenin içinde içi boş bi yuvarlak var :)