2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız. Bize de doktor süt alerjisi olabilir süt ürünlerini 2 hafta alma dedi. Kakası mukusluydu hep. Dün kanlı kaka yaptı. O yüzden ben de diyete girdim. Siz de mi diyet yaparak anladınız alerjisi olduğunu?
Ben çok iyi bir profa gidiyorum bu konu ile ilgili kakada kan ne kadardı çok muydu kan popoda isilik gibi geçmeyen kizariklar varmı birde uyku sorunu acı çeken sancilar varmı. Üç kere kanlı kakası oldu kızımın doğduğundan beri kakası mukuslu sulu.doktor diyet önermiyorum kan aşırı olursa ama içinde azıcık gözüküyorsa vermem diyet dedi. Çok kan olursa geçmeyen kızarık deride döküntü ve huysuzlukda veriyorum dedi için rahat etsin istersen sadece sütu bırak ama yoğurt kefir peynir devam dedi. Dışarıdan besleniyorum çok fazla paketli gıda tükettim bunlarin hepsini yasakliyorum evde ne yaparsan serbest dedi ve mukuslu kaka yok suan:KK66: diyet yapmak sütun kalitesni azaltiyor

Ben çok iyi bir profa gidiyorum bu konu ile ilgili kakada kan ne kadardı çok muydu kan popoda isilik gibi geçmeyen kizariklar varmı birde uyku sorunu acı çeken sancilar varmı. Üç kere kanlı kakası oldu kızımın doğduğundan beri kakası mukuslu sulu.doktor diyet önermiyorum kan aşırı olursa ama içinde azıcık gözüküyorsa vermem diyet dedi. Çok kan olursa geçmeyen kızarık deride döküntü ve huysuzlukda veriyorum dedi için rahat etsin istersen sadece sütu bırak ama yoğurt kefir peynir devam dedi. Dışarıdan besleniyorum çok fazla paketli gıda tükettim bunlarin hepsini yasakliyorum evde ne yaparsan serbest dedi ve mukuslu kaka yok suan:KK66: diyet yapmak sütun kalitesni azaltiyor
Ekledim fotoğrafı böyle mukuslu kırmızı kan vardı. Hiç öyle nokta nokta da değildi. 1 kere oldu bizde bi daha da görmedim. Popo deliğinin etrafı hep kırmızı ama öyle isilik gibi değil kırmızılık sadece. Bence uyku sorunu da var. Ama öyle çok değil gece hep uyanıp dizlerini göğüsüne çekiyor ıkınıyor. Sabaha karşı daha da fazlalaşıyor. Sabah 5den sonra doğru düzgün uyuyamıyor Bu yüzden. Bazen vücudunda kırmızı döküntüleri oluyor ama bi kaç saatte geçiyor. Hiç isilik ve pişik olmadı.Sizinde mi kan böyle yeni kanamış gibi kırmızıydı. Kızım 4buçuk aylık şu an. Sizinkinin mukuslu kakası ne zaman bitti?

Eklentiler

• AF770422-84FD-4039-97B8-590955491F0D.jpeg
    AF770422-84FD-4039-97B8-590955491F0D.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 69
Ben yaptırmadim yaptirmicam da ama yaptırırsam 12.ayda tek dozu yaptırırım şuan bu kadar aşı yuklemesi yapıldı zaten ;(
Ben de sosyal medyada bir gönderi gördüm. O beni etkiledi. Tedirgin etti.O yüzden yaptıracağım sanırım. Aşı yüklemesi oluyor orası da doğru. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.

kızlar bebeğimin diş etleri çok kaşınıyor belli ki, 4 ay 9 günlük fakat diş kaşıyıcısını tutup da ağzına götüremiyor ben yardım ediyorum, kendi kendine yapabilecek ayda değil mi daha?

Eklentiler

• Screenshot_20231002_093936.jpg
    Screenshot_20231002_093936.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 46
D dileky belki verdiğin Diş kaşıyıcı şeklinden dolayı tam kavrayamıyor olabilir. Kızıma verdiğim Diş kaşıyıcıları ekliyorum. Sana da fikir versin.
Wee baby olanı e bebek mağazasından aldım.
Bu ikisinin dışında bir tane de mısır koçanı şekilde diş kaşıyıcı var. Onu kullanamadı.
Teşekkür ederim🤍Bunu aldım ben de ama kullanamıyor, üzerindeki örtüyü ya da kıyafetinin bilek kısmını emmek istiyor, bugün sağlık ocağına götürdüm daha kaşıyıcı kullanamaz dedi.

Eklentiler

• 9FAA22DE-F196-4D99-B134-FB82B4D57CF7.png
    9FAA22DE-F196-4D99-B134-FB82B4D57CF7.png
    271,4 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar bebeğim 4. Ayda 300 gram almış doktorumuz ek gıdaya başlatıyor sebze çorbasıyla, sizin bebişler kaç kilo almıştı?

Arkadaşlar bebeğim 4. Ayda 300 gram almış doktorumuz ek gıdaya başlatıyor sebze çorbasıyla, sizin bebişler kaç kilo almıştı?
Merhaba 650 gram almıştı 4. Ayında, doktor eğer sütünün yetmediğini anlarsan mamaya başlatırız dedi hiç ek gıdadan bahsetmedi. Her doktor farklı sanırım

Merhabalar kızlar Ben bebegim 2 aylıkken ilk reglimi oldum bu ay gecikti. Daha çok yeni olduğu için düzensizlik vardır değil mi? Diğer ihtimal değildir di mi sizde durumlar nasıl olanlar düzenli oluyor musunuz

Merhabalar kızlar Ben bebegim 2 aylıkken ilk reglimi oldum bu ay gecikti. Daha çok yeni olduğu için düzensizlik vardır değil mi? Diğer ihtimal değildir di mi sizde durumlar nasıl olanlar düzenli oluyor musunuz
Ben daha hiç regli olmadım. Gene bu ay, afedersiniz kahve açık pembe şeklinde bir damla akıntı geldi. Başka gelen giden yok. Sökülemiyorum sanki, bir doktora gitsem iyi olacak sanki

2. Kez regl oldum. Tam gününde geldi.
Belki sizin henüz düzene girmemiştir. Diğer ihtimal var ise bir test yapın isterseniz içiniz rahat eder.

2. Kez regl oldum. Tam gününde geldi.
Belki sizin henüz düzene girmemiştir. Diğer ihtimal var ise bir test yapın isterseniz içiniz rahat eder.
Benim de 6 ay olacak doğum yapalı sadece bir gün lekelenmem oldu annemde emzirirken 1 sene olmamış normaldir diye düşünüyorum

Arkadaşlar meraba biz 5 aylık olduk lakin. 1 haftadır öksürüyor. Antibiyotik kullandık geçmedi. Bi ton ilaç kullandık yok yani geçmiyor. İlaç dışında kendim ben Evde neler yapabilirim bebeğe öksürük için önerileriniz neler. Yardımcı olursanız çok sevinirim

X