- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.881
Demir damlası kullanan ve bebegi kabız olmayan anneler hangi demir takviyesini kullanıyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sidefer kullanıyorum ilk kızımda da onu kullandım,dişte leke bırakma sorunu da hiç olmadıDemir damlası kullanan ve bebegi kabız olmayan anneler hangi demir takviyesini kullanıyosunuz?
Ocean hiç bir sorun yaşamadıkDemir damlası kullanan ve bebegi kabız olmayan anneler hangi demir takviyesini kullanıyosunuz?
İlk kızımda mama kullandım eczanede aynı ürün baya pahalıya geliyordu evdeeczane sitesinden alıyorduk hep son kullanma tarihi olsun hiç sıkıntı yaşamadık .Oradan temin edebilirsiniz.Merhaba canım anneler benim ufak bir sorunum var sizlere sormak istedim belki aranızda kullananlar vardır diye.Benim bebeğimin reflüsü var doğduğundan beri hıpp mama kullanıyoruz doktorumuz mamaya devam etmemizi ve her öğünde içine 1 ölçek bebelac thickener koymamızı istedi.bu arada bebelac thickener kıvam arttırıcı reflüsü olanlar için kullanılıyormuş normal mama değil yani.Amma velakin bütün market bakkal süpermarket hatta 3 tane eczane dolaştım bulamadım.internette var ama hangi koşullarda geleceğini bilmediğimden almak istemedim ve son kullanma tarihi yakınsa fln diye.yardımcı olabilcek biri var
Çok teşekkür ederim.bir eczanenin deposunda bulduk 2 kutu aldık umarım yeter 6 aydan sonra reflü azalıyo diyolar öyle mi oldu sizde deİlk kızımda mama kullandım eczanede aynı ürün baya pahalıya geliyordu evdeeczane sitesinden alıyorduk hep son kullanma tarihi olsun hiç sıkıntı yaşamadık .Oradan temin edebilirsiniz.
Evet azalarak geçmişti .Dr fizyolojik reflü demiştiÇok teşekkür ederim.bir eczanenin deposunda bulduk 2 kutu aldık umarım yeter 6 aydan sonra reflü azalıyo diyolar öyle mi oldu sizde de
Anladım çok teşekkürlerEvet azalarak geçmişti .Dr fizyolojik reflü demişti
Merhaba. Biz rotarix ten 1 hafta sonra nimernix ve bexsero yaptırdık. 3. Ayda yaptırdık. Siz de isterseniz öyle yaptırın içiniz de rahat ederArkadaşlar iyi akşamlar dilerim. Özel asilardan yaptıran var mı? İki çocuk doktoru nimerix ,bexsero ve rotavirus aşısını aynı günde yaptırabilirsiniz dedi. Aile hekimligindeki hemşireler sorumluluk almak istemiyor. Nimerixi 12 aylıkken tek doz yapalım dedi. Diğer ikisini yapalım dediler. Şimdi napayim bilemedim. Üçünü bir anda yaptıran var mı.? O kadar korktum ki Üçünü aynı anda yaptırsam bir şey olacak gibi hissediyorum. Nimerixi 12 aylıkken yaptırsam geç kalmış gibi hissediyorum
Çok teşekkür ederim. Bu teklifle gideyim hemşireye bakalım.ne diyecekMerhaba. Biz rotarix ten 1 hafta sonra nimernix ve bexsero yaptırdık. 3. Ayda yaptırdık. Siz de isterseniz öyle yaptırın içiniz de rahat eder
Merhaba doğum iznim bitince başladım işe maalesef. Özel sektörde çalışıyorum ücretsiz izin istedim ama saatler konusunda yardımcı olacaklarını söylediler ben de kabul ettim. Arabayla gidiyorum işe iş ev arası 5 dk. 9-12 arası çalışıyorum 12-13.30 arası evdeyim 13.30 da tekrar işe geliyorum 16.30 da da mesaim bitiyor. Ama 10-15 dk erken ya da geç çıkabiliyorum işten ya da geç gelebiliyorum sıkıntı yapmıyorlar. Emziriyorum sadece ve biberon almıyor bebeğim, doktorda saatlerimin emzirmek için uygun olduğunu söyledi. 4 buçuk aylık şuan güzel gidiyoruz. Eve sağdığım sütümü mutlaka koyuyorum bazen acıkabiliyor kaşıkla ben gelene kadar besleniyor en azından ağlamıyor. Bu şekilde idare ediyoruz.Kızlar işe başlayan var mı aranızda? Ben ocak ayında başlayacağım şimdiden düşünmeye başladım. İşe başlayan arkadaşlarım varsa süreci nasıl yönetiyor azıcık tüyo verebilirse çok mutlu olurum
Bebeğim doğum kilosunu geçti anne sütü alıyor 7 kg şuan 3 kg doğdu. 2 katı olması gerektiğini bilmiyorum. Doktorunuz ne diyor? kaç kg doğdu şuan ki kilosu nedir?Kızlar bebeğim 4. Aylık oldu ama doğum kilosunun 2 katı kilo almadı sadece anne sütüyle besleniyor, sizlerde durum nasıl?
4 kg 55 cm doğdu, şu an 67 cm 7 kilo, doktor randevumuz haftaya, ne diyecek ben de merak ediyorum mamaya başlatabilir, ilk ay bir buçuk kilo almıştı sonra yavaşladı kilo alması, süt ürünleri tüketmiyorum alakası olabilir mi ki?Bebeğim doğum kilosunu geçti anne sütü alıyor 7 kg şuan 3 kg doğdu. 2 katı olması gerektiğini bilmiyorum. Doktorunuz ne diyor? kaç kg doğdu şuan ki kilosu nedir?
maaşallah kilosu da boyu da güzelmiş, şuan kilosu normal 4 aylık bebek için. Benim kızım 47 cm 3 kg doğdu şuan 64,5 cm 7 kg. Sizin erkek bebek mi?4 kg 55 cm doğdu, şu an 67 cm 7 kilo, doktor randevumuz haftaya, ne diyecek ben de merak ediyorum mamaya başlatabilir, ilk ay bir buçuk kilo almıştı sonra yavaşladı kilo alması, süt ürünleri tüketmiyorum alakası olabilir mi ki?
Çok teşekkür ederim cevabınız için benim kızım ne yazık ki memeyi bıraktı, 1 aydır sadece mama içiyor. Ben sağıp veriyorum ne kadar çikarsa o da işte ben 08-17:30 arası çalışıyorum. Evden 7:20 de çıkacağım, akşam 18;00 gibi geleceğim. Çok uzun bir süre ayrı kalacağım, annem bakacak Allah'tan. Komik gelecek belki ama Korkum beni unutur mu, ya geldiğimde tanımazsa, ya bağımız giderse vs şeklinde mantık çerçevesine uymayan vesveseler yapıyorum. Ki çevrem çalışan anneler ile dolu ama yine de aklımda böyle sorularMerhaba doğum iznim bitince başladım işe maalesef. Özel sektörde çalışıyorum ücretsiz izin istedim ama saatler konusunda yardımcı olacaklarını söylediler ben de kabul ettim. Arabayla gidiyorum işe iş ev arası 5 dk. 9-12 arası çalışıyorum 12-13.30 arası evdeyim 13.30 da tekrar işe geliyorum 16.30 da da mesaim bitiyor. Ama 10-15 dk erken ya da geç çıkabiliyorum işten ya da geç gelebiliyorum sıkıntı yapmıyorlar. Emziriyorum sadece ve biberon almıyor bebeğim, doktorda saatlerimin emzirmek için uygun olduğunu söyledi. 4 buçuk aylık şuan güzel gidiyoruz. Eve sağdığım sütümü mutlaka koyuyorum bazen acıkabiliyor kaşıkla ben gelene kadar besleniyor en azından ağlamıyor. Bu şekilde idare ediyoruz.
Benim de iki katını geçmedi, sizin bebeğinizde kilolu doğmuş. Sanırım ondan olabilir. Benim kızım da 4,5 kilonun üstünde doğdu. Anne sütü ile beslensin diye çok uğraştım, ne yaptıysam sütüm yeterli gelmedi, ilk 3 ay düşük kilo aldı hep. Artık bir gün meme vermeme rağmen sürekli ağlamaya devam edince ve sütümün az olduğunu kabullenince mama verdim. Kızım mamayı aldığı gibi 120 cc birden içti. Bitince ağlamaya başladı 60 cc bidaha yaptım, bitirdi bıdaha ağladı. 30 cc bidaha yaptım, onu içti sustu sonra bir anda kustu çocuğumun açlıktan gözü dönmüş resmen, bendeki sadece anne sütü içsin ısrarına cahillik mi diyeyim çevre baskısı mı diyeyim ne diyeyim bilemedim. Mama ile ilerliyoruz şimdi, sağım yapıp çıkanı da veriyorum.Kızlar bebeğim 4. Aylık oldu ama doğum kilosunun 2 katı kilo almadı sadece anne sütüyle besleniyor, sizlerde durum nasıl?
Erkek bebek ve süt alerjisivar, beslenmeme dikkat ediyorum aslında, sütümün azaldığını nasıl hissederim bilmiyorum, hep memede zaten memede uyuyor uyuduğu halde emmeye devam ediyor yetmediğinden mi yoksa memeye mi düşkün bilmiyorum.maaşallah kilosu da boyu da güzelmiş, şuan kilosu normal 4 aylık bebek için. Benim kızım 47 cm 3 kg doğdu şuan 64,5 cm 7 kg. Sizin erkek bebek mi?
Süt alerjisi mi var bebişin acaba? Doktor bana sütün azaldığını anlarsan mama takviyesi yapmamız lazım dedi. Yemene içmene dikkat et dinlen bol bol dedi. Bebiş ilerde diye dedi diye düşünüyorum, ben de korkuyorum sütüm azalacak diye Proteine dikkat et bence o önemli diye biliyorum.