Aynıı bizimde
devamlı muhalefet
Cigerleinde sorun olsa muayenede steteskopla dinlerken belli oluyor merak etmeyin ben ilk öksürük ve burun tikanikligindan gitrigimde doktor steteskopla dinledi bir sorun yok dedi ama ben ciger filmi istedim menlekete gelecegim icin film temiz cikti sonra memlekete geldikburnu arada tekrar tikanmaya basladi ozellikle geceleri burda doktora götürdüm steteskopla dinledi hicbirsey yok dedi ciger filmi ist3medi bu mevsimlerde alerjik rinitte olabiliyormus bize o teshisi koymuş öksürügümüz ögürmemiz yok buruntikanikligimiz sadece geceleri oluyo uyurken bazi aksamlar hirilti oluyo serum fizgolojikle temizleyip yine serumfizyolojikle hava yapiyorum
Burnunu temizleyince kalmıyor hırıltı ama öksürük var bugün 4kere öksürdu ev de iki tane kedim var tozu dumana katıyorlar çok yaramazlar uzerine bide cadde üstündeyiz çok toz oluyor belki ondan oksuruyordur 10oksuruk olursa sorun oluyormuş takip ediyorum.cigerlerinde sorun yok dediler iki doktorda ama ben öksürüğe takıldım;( malesef annem gittiğinden beri temizlik yapamadim adam gibi sürekli dışarıdan yemek söylüyorum çocuğun uyku durumu yeni yeni düzeldi bugün salonu supurdum sildim hergun bi oda temizlicem toz dan oluyordur belki;(