Benim annem fazla önemsiyor 40ucurtmayi spa yi falan o buldu spaya goturduk eve gelince annem küvete gelen tüm altınları attı kovaya gül yaprakları attı bulgur koydu valla kesenin içine bide uzun ömürlü ağaç yapraklarından koydu onunla yikadi. Sonra benim saclarimin arasına un surdu biseyler dedi ama ilgim olmadığı için dinlemedim;( 40indan sonra kime gittiysek yumurta un şeker verdi ananem yumurta verdi unu burnuna sürdü cocugun çok sinirlendim ağzına kacicak diye şeker verdi bide para koydu. Çocuk 56 günlük oldu dün teyzeme gittik bir koli yumurta verdi
üzerine 200tl koymuş şeker bı de un hala devam ediyor bunlar şaman adeti biz Balkan göçmeniyiz ama sulalecek baya ritüel şeklinde yapılıyor
Son olarak eşim 40i aksami beni ve bebeği aldı arabada Yasin açtı sesli şekilde biz ankaradayiz hacı bayram veli ye götürdü ben bebekle arabada kaldım o gün esiyordu hava o saatte, eşim şükür namazı kılmış sonrada doğduğu hastanenin önünden geçirdi.tek duygulandıgim an o oldu sezeryan acısi çok olmuştu hastaneden baya sancılı ayrılmıştım;( ama elimizde bir melek vardı o gün geldi aklıma .valla 40inda bide hediye yağdı Allah'a şükür
ve şuan benden mevlüt bekleniyor bende çok kişi gelcek hastalık vs olur diye biraz geciktiriyorum sonra bı pide dagitip cami hocasindan rica edicez evde kuran okutucam