yaaaa hepimiz benzer şeyler yaşamışız sanırım çok üzüldüm yine
cidden takır takır cevap vermek gerekiyor
görümceye ayrı sinirlendim sana ne oluyor minicik yeni doğmuş bebeği kucağımıza almayacağız da napacağız karşımıza oturtup konuşacak mıyız tam bir cehalet lafı bu
eşime de dayısının eşi böyle söylemişti ve kendisi doğumlarından sonra hastalanıp bebeklerine bakamayan bir kadın yani sen çekmişsin kim bilir bu duruma ne kadar üzülmüşsündür bize tadını çıkarın demek yerine bunu demesi çok saçma
sanırım bu tarz haddini bilmezler her ailede var. benim en çok zoruma giden eşimin de onları savunması.. demişse nolmuş habersiz geldiyse ne var, ev dağınıktı diyorum kim sana bi şey dedi, yatak odasına giriyorlar diyorum seninkiler de giriyor falan der sürekli böyle haksızlığını konuyu çarpıtarak haklı çıkmaya çalışır
eşimi ailesine şikayet ederim ben 1 evin 1 oğluyum bana bi şey demezler der gerçekten de demezler…bu tartışmaların sonucunda da mathilda lohusa ona karışmayın yani delidir ne yapsa yeridir diyorlar sanki normal bir zamanda bunlara kızmayacakmışım gibi… hamileyken çok el üstünde tutulmuştum bu tavırlara şok oluyorum