2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Uyandı bebeğim emzirdim 1.5 saat uyudu emzirdim yine öyle emzirme sırasında uyanık 15-20 dk sonra yine uyuyor
Canım 2. Ay aşısı uyku yaparmış. İçin rahat olsun. Acıkınca uyanmış beslemişsin. Benimki akşam az içti mamayı düşün. Can havliyle tabii hem huzursuzluk hem tırnak acısı. Bugün düzeldi şükür.

Kızlar bebeğim gündüzleri sadece yastıkla ayağımda sallarsam uyuyor ve yere koyunca da genelde uyanıyor o yüzden günde 1-2 saat yastık üzerinde ayağımdan indirmeden(belden yukarısı komple yastıkta) uyutsam vücuduna zararlı olur mu?

Öyle de şuan hastalık sürecindeyiz geniz akıntısı çok oluyor.
Geniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyo

valla ben eşimden umudumu kestim. bi bez bağlıyor olmamış diyorum sen bağla o zaman diyo bi de tersleme huyu var 🥴 ondan bi şey isteyeceğime kendim yapsam daha az yorucu olur mesela bebek duruyo uyanalı 40 dk falan olmuş uyutmaya çalışıyor zorla halbuki ağlamıyor falan bi sal çocuğu🤣🤣
İyi gene bez bağlamaya çalışıyor 😂 Eşim yookkk elini sürmez, çok küçük bir yerine zarar veririm diyor 😕 Yaptığı başka bir işi beğenmez ve laf söylersem aynı tepki "gel sen yap"
Kızım duruyor öyle etrafa bakıyor oyun istiyor, eşim uyutayım mı? Diyor 😂

Kızlar Rota virus aşısını 2. Ay da mı 3. Ay da mı yaptiracaksiniz? Menenjit yapmayi da düsünen var mi? Ben ikisini de yaptirmak istiyorum yalniz Rotayi 2-4 mü 3-5 ay mı yaptirsam bilemedim.
Rota için ebe ile konuştuk. 2. Ay aşıları zaten ağır bu yüzden rota'yı 3. Ay tam bir ay sonra yapmak için not aldı.
Memnenjit için çocuk doktoruna sordum. Rutin aşıların içinde memnjit B var dedi. Menenjit A ve C için çocuk 1 yaşını geçince yapalım dedi.

Geniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyo
Valla ben horlamadan anladım onu. Uyurken horluyordu burnunu temizledim baktım acık ama hala ses vardı ara ara gelen

İyi gene bez bağlamaya çalışıyor 😂 Eşim yookkk elini sürmez, çok küçük bir yerine zarar veririm diyor 😕 Yaptığı başka bir işi beğenmez ve laf söylersem aynı tepki "gel sen yap"
Erkeklerin hepsi aynı galiba 😁😁

Her gün serum yapıyor musun? Mesela gün içinde sürekli aspiratörle çekiyo musun? Her beslenmede aspiratörle temizliyorum ben
Aspiratörle çok sık çekmeyi önermiyorlar. Doktor değiştirdim yeni doktorum da çok sık çekmek ödem yapar dedi. Serum yapıyorum sık sık. Hasta benimki o yüzden öyle. Ama serum fizyolojik burnunu açtı sadece geniz tıkalı ve ciğerler balgam dolu.

Merhaba, ben çok dertliyim.. 6 aylık ikiz bebeklerim var.. annemle bakıyoruz ama bakamıyoruz sanırım 😔, kaç yaşında düzene giriyorlar..

Aspiratörle çok sık çekmeyi önermiyorlar. Doktor değiştirdim yeni doktorum da çok sık çekmek ödem yapar dedi. Serum yapıyorum sık sık. Hasta benimki o yüzden öyle. Ama serum fizyolojik burnunu açtı sadece geniz tıkalı ve ciğerler balgam dolu.
Gunde 3 kere aspiratorle cekebilirsin dikkat ederek demislerdi ilk baslarda benim oglusumda burnindan bilgigin akinti ve yesil sümuk cikiyordu birkqc gün hava ve bol serumla temizledim simdi sümük cikmiyor cigerlerindede birsey yok öksürukte kalmadi hayirlisi bakalim hala serum yapip günd e2 jere serum fizyolojikle hava yapiyorum

Aaa bunu bilmiyordum günde 2 kere yapsam yeter o zaman. Ben 3 4 yapıyordum. 😅

erkekler ve erkek tarafı kapatılsın yaaaa 🤣🤣🤣 hahahaha hep de benzer hareketler bizi sanki onlar dhaa çok yoruyor 🙈

Kızlar bebeğim gündüzleri sadece yastıkla ayağımda sallarsam uyuyor ve yere koyunca da genelde uyanıyor o yüzden günde 1-2 saat yastık üzerinde ayağımdan indirmeden(belden yukarısı komple yastıkta) uyutsam vücuduna zararlı olur mu?
zararı olacağını sanmıyorum ama çok yorulursun 😵‍💫😵‍💫

kızlar serum fizyolojik ile otri bebenin minik serumları aynı mı sizce? ikisi de iki tarafına sıkılıp aspiratörle çekiliyor demi? başka bi uygulama yapan var mı? burada hava ço kkuru her gün burnu doluyor son günlerde çok ağlamaya başladı

tam bugün yaraları iyileşiyor diye bir nefes alıyordum ki gündüz hiç yatmadı ve akşam sürekli ağladı 4 saattir falan ağlıyor 5 er dk lık uyku ile duruyor. emmiyor bile… üşüttüm galiba 🥴 çok gaz sancısı gibi de değil.. anlamadım kalın giydirdim değişik bir kombin oldu

Eklentiler

• E919CCC8-DD44-4D21-BB69-6FF83164D565.jpeg
    E919CCC8-DD44-4D21-BB69-6FF83164D565.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 55
X