- 11 Temmuz 2018
- 760
- 788
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.001
Menenjit de yaptırıcam ama ne zaman oluyor ona bakamadımDoktorum 3. Ay dedi çünkü 2. Ayda zaten 3 aşı var biri verem ağır olmasın dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menenjit de yaptırıcam ama ne zaman oluyor ona bakamadımDoktorum 3. Ay dedi çünkü 2. Ayda zaten 3 aşı var biri verem ağır olmasın dedi
Uyandı bebeğim emzirdim 1.5 saat uyudu emzirdim yine öyle emzirme sırasında uyanık 15-20 dk sonra yine uyuyorNormal canım ben de dün yaptırdım 5e geliyordu saat eve gelince saat 6 buçuk gibi besledim mamayla. Sonra 10a kadar uyudu.
Menenjit aşısı da mı paralı bilgisi olan var mı?Menenjit de yaptırıcam ama ne zaman oluyor ona bakamadım
Canım 2. Ay aşısı uyku yaparmış. İçin rahat olsun. Acıkınca uyanmış beslemişsin. Benimki akşam az içti mamayı düşün. Can havliyle tabii hem huzursuzluk hem tırnak acısı. Bugün düzeldi şükür.Uyandı bebeğim emzirdim 1.5 saat uyudu emzirdim yine öyle emzirme sırasında uyanık 15-20 dk sonra yine uyuyor
Canım rota 2 doz menenjit 3 doz oluyormuş. İkisi de 1000er liraymış. Rota 3. Ve 5. Aylarda, menenjit ise 2. 4. Ve 12. Ayda oluyormuş.Menenjit aşısı da mı paralı bilgisi olan var mı?
Geniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyoÖyle de şuan hastalık sürecindeyiz geniz akıntısı çok oluyor.
İyi gene bez bağlamaya çalışıyor Eşim yookkk elini sürmez, çok küçük bir yerine zarar veririm diyor Yaptığı başka bir işi beğenmez ve laf söylersem aynı tepki "gel sen yap"valla ben eşimden umudumu kestim. bi bez bağlıyor olmamış diyorum sen bağla o zaman diyo bi de tersleme huyu var ondan bi şey isteyeceğime kendim yapsam daha az yorucu olur mesela bebek duruyo uyanalı 40 dk falan olmuş uyutmaya çalışıyor zorla halbuki ağlamıyor falan bi sal çocuğu
Rota için ebe ile konuştuk. 2. Ay aşıları zaten ağır bu yüzden rota'yı 3. Ay tam bir ay sonra yapmak için not aldı.Kızlar Rota virus aşısını 2. Ay da mı 3. Ay da mı yaptiracaksiniz? Menenjit yapmayi da düsünen var mi? Ben ikisini de yaptirmak istiyorum yalniz Rotayi 2-4 mü 3-5 ay mı yaptirsam bilemedim.
Valla ben horlamadan anladım onu. Uyurken horluyordu burnunu temizledim baktım acık ama hala ses vardı ara ara gelenGeniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyo
Erkeklerin hepsi aynı galibaİyi gene bez bağlamaya çalışıyor Eşim yookkk elini sürmez, çok küçük bir yerine zarar veririm diyor Yaptığı başka bir işi beğenmez ve laf söylersem aynı tepki "gel sen yap"
Kızım duruyor öyle etrafa bakıyor oyun istiyor, eşim uyutayım mı? Diyor
Aspiratörle çok sık çekmeyi önermiyorlar. Doktor değiştirdim yeni doktorum da çok sık çekmek ödem yapar dedi. Serum yapıyorum sık sık. Hasta benimki o yüzden öyle. Ama serum fizyolojik burnunu açtı sadece geniz tıkalı ve ciğerler balgam dolu.Her gün serum yapıyor musun? Mesela gün içinde sürekli aspiratörle çekiyo musun? Her beslenmede aspiratörle temizliyorum ben
Gunde 3 kere aspiratorle cekebilirsin dikkat ederek demislerdi ilk baslarda benim oglusumda burnindan bilgigin akinti ve yesil sümuk cikiyordu birkqc gün hava ve bol serumla temizledim simdi sümük cikmiyor cigerlerindede birsey yok öksürukte kalmadi hayirlisi bakalim hala serum yapip günd e2 jere serum fizyolojikle hava yapiyorumAspiratörle çok sık çekmeyi önermiyorlar. Doktor değiştirdim yeni doktorum da çok sık çekmek ödem yapar dedi. Serum yapıyorum sık sık. Hasta benimki o yüzden öyle. Ama serum fizyolojik burnunu açtı sadece geniz tıkalı ve ciğerler balgam dolu.
Aaa bunu bilmiyordum günde 2 kere yapsam yeter o zaman. Ben 3 4 yapıyordum.Aspiratörle çok sık çekmeyi önermiyorlar. Doktor değiştirdim yeni doktorum da çok sık çekmek ödem yapar dedi. Serum yapıyorum sık sık. Hasta benimki o yüzden öyle. Ama serum fizyolojik burnunu açtı sadece geniz tıkalı ve ciğerler balgam dolu.
Canım bakamadığını düşündüren nedir? Aslında hepimiz zaman zaman böyle hissedebiliyoruz. Bebişlerinin bir şeyi mi var?Merhaba, ben çok dertliyim.. 6 aylık ikiz bebeklerim var.. annemle bakıyoruz ama bakamıyoruz sanırım , kaç yaşında düzene giriyorlar..
erkekler ve erkek tarafı kapatılsın yaaaa hahahaha hep de benzer hareketler bizi sanki onlar dhaa çok yoruyorİyi gene bez bağlamaya çalışıyor Eşim yookkk elini sürmez, çok küçük bir yerine zarar veririm diyor Yaptığı başka bir işi beğenmez ve laf söylersem aynı tepki "gel sen yap"
Kızım duruyor öyle etrafa bakıyor oyun istiyor, eşim uyutayım mı? Diyor
zararı olacağını sanmıyorum ama çok yorulursunKızlar bebeğim gündüzleri sadece yastıkla ayağımda sallarsam uyuyor ve yere koyunca da genelde uyanıyor o yüzden günde 1-2 saat yastık üzerinde ayağımdan indirmeden(belden yukarısı komple yastıkta) uyutsam vücuduna zararlı olur mu?