- 30 Mayıs 2015
- 4.806
- 11.229
- 208
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.321
ben de bir defa kovaya koydum aynı şekil 5 dk sonunda ağlamaya başladıAnnelere bakmayın ben böyle istiyorum diyin yapın annesi de sizsiniz. Gerekirse gidin eşinizle banyoda odanızda vs kendiniz yıkayın biz eşimle 22.00 gibi yıkıyoruz sonra 5 saat bile uyuduğu oluyor rahat gaz çıkarıyor gece. Annem kaynanamda karışıyordu öyle söylerdi ilk dinledim sonra dinlemedik. Kovaya koyunca da 5 dk dayanıyor Max.
Koronada aşıya ben de karşıydım ama maalesef olduk. Karşı olma sebebim de aşının alelacele çıkmış olmasıydı. Ama bu çocuk aşıları uzun zamandır herkesin yaptırdığı ve uzun çalışmalar sonucu çıkan aşılar. İnanki yaptırmayacak olsa bence doktorlar yaptırmazdı. Bizzat bu sistemin içindeler.kızlar benim de aşı hakkında soru işaretlerim korona ile başladı. nasıl dayatmışlardı hatırlıyorsunuz. şimdi davalar falan açılıyor amaaaann ne bileyim şurada 60-70 yıl yaşayıp gideceğiz düşündüğümüz şeylere bakben de aşı yaptırmayı düşünüyorum ama kafam karışık. inşallah hakkımızda hayırlısı olur mevsiminegore S Sentinus17
kızlar benim de aşı hakkında soru işaretlerim korona ile başladı. nasıl dayatmışlardı hatırlıyorsunuz. şimdi davalar falan açılıyor amaaaann ne bileyim şurada 60-70 yıl yaşayıp gideceğiz düşündüğümüz şeylere bakben de aşı yaptırmayı düşünüyorum ama kafam karışık. inşallah hakkımızda hayırlısı olur mevsiminegore S Sentinus17
Benim oglusunda hirildltisi oluyo burnu tıkanıyo balgam cikarirken oksuruyo doktor ahemen antibiyotik diyo ben serum fizyolojik sıkiyorum sonra aspratorle cekiyorum cigere inmedigi surece bence sorun degilbiz ciger filmi cektirsik temiz cikti gunde 5 kere falan yapiyorumKızlarrr bizde her şey yolunda giderken kizim birden grip oldu galiba. Galiba degil oldu yani. Oksuruyor hiriltisi var burnu tikali. Serum fizyolojik ve aspiratorle temizliyorum ama iki saat bile oyle durmuyor hemen geri doluyor burnu. 4 gunluk tatil kacamagi yapmistik esimle orda da cok rahat gecti aslinda ucakta mi usuttu anlamadim yaa. Simdi kaynanamlar dicek gitmeyin dedik size diyedoktora goturup ilaca boğmak istemiyorum. Sizce boyle idare edebilirmiyim yoksa gotursem mi ya
Bronşiolit için belirtilerDoktora götür kesinlikle ilk 6 ay mı ne görülen bir hastalık var bronşiolit. Beklemeye gelmez. Ben de osman gönülalın videosunda öğrenmiştim bunu. İlaçtan bu kadar korkmayın. Ben ne verirse kullanırım yeter ki iyi olalım.
Kızlar bebeğim en az 15-20dk emiyor emdikten sonra genelde ara ara kusuyor ve günde 10tane çişli kakalı bezi oluyor. Buna rağmen bebeğim doymuyor olabilir mi? Gün içinde sürekli huzursuz ve uyumuyor bunu görenlerde sürekli sütün mü yetmiyor açlıktan uyuyamıyor belki diyorlar aşırı moralim bozuldu gerçekten aç olabilir mi?
Benimki de aynı. Bir gün gündüz uyur bir gün uyumaz. Böyle böyle geçiyor günlerimiz.Şuan 31günlük ama doğduğundan beri böyle yeni bir şey değil
Götürün oğlumda öyleydi 4 gece yattık ciğerlerine inmişti küçük olduğu için bırakmadılar geciktirmeyin götürünKızlarrr bizde her şey yolunda giderken kizim birden grip oldu galiba. Galiba degil oldu yani. Oksuruyor hiriltisi var burnu tikali. Serum fizyolojik ve aspiratorle temizliyorum ama iki saat bile oyle durmuyor hemen geri doluyor burnu. 4 gunluk tatil kacamagi yapmistik esimle orda da cok rahat gecti aslinda ucakta mi usuttu anlamadim yaa. Simdi kaynanamlar dicek gitmeyin dedik size diyedoktora goturup ilaca boğmak istemiyorum. Sizce boyle idare edebilirmiyim yoksa gotursem mi ya
Bizim uzun gece uykularında hırıltı oluyor normalde daha az. Normal miGötürün oğlumda öyleydi 4 gece yattık ciğerlerine inmişti küçük olduğu için bırakmadılar geciktirmeyin götürün
Hangi marka canım emzikÖğürüyor almıyor
Ben bibs silikon aldım beğenmedi gece yarısı eczanede wee babynin damaklı olanlarını buldum aldım onları da çok beğenmedi anca 5-10dk emip atıyo hatta bazen öğürüyo. Emzik önerisi olan bana söyleyebilir mi çünkü bebeğim emmediği ve uyumadığı her an ağlıyor emziğe alıştırmam lazımHangi marka canım emzik
Canım valla ben philips avent verdim bir yığın kustu. Wee baby verdim aldı. Uzun süre tutmuyor ama.Ben bibs silikon aldım beğenmedi gece yarısı eczanede wee babynin damaklı olanlarını buldum aldım onları da çok beğenmedi anca 5-10dk emip atıyo hatta bazen öğürüyo. Emzik önerisi olan bana söyleyebilir mi çünkü bebeğim emmediği ve uyumadığı her an ağlıyor emziğe alıştırmam lazım
Benim çözümüm 40 çıktıktan sonra geçmesi için dua etmekkızlar doğumdan önceki hayatımda asla ter kokmaz deodorant bile doğru düzgün kullanmazdım. 1 haftadır çok kötü kokuyorumbanyodan sonra bile hemen kokmuş hissediyorum. bu konuya çözümü olan var mı
Alışana kadar üstüne biraz anne sütü damlatıp verebilirsin.Ben bibs silikon aldım beğenmedi gece yarısı eczanede wee babynin damaklı olanlarını buldum aldım onları da çok beğenmedi anca 5-10dk emip atıyo hatta bazen öğürüyo. Emzik önerisi olan bana söyleyebilir mi çünkü bebeğim emmediği ve uyumadığı her an ağlıyor emziğe alıştırmam lazım
hahahahaBenim çözümüm 40 çıktıktan sonra geçmesi için dua etmekAma son günlerde azaldı gibi benim terlemem ve kokmam gerçekten 40 çıkınca biticek sanırım
Yapabilirsiniz ki banyo sezaryen için ilk 3 gün izin verilmedi bana sonra ne zaman fırsat buldum o zamanhahahahaay inşallah geçer sezaryen olduğum için zırt pırt yıkanamıyorum da kendimden soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?