2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ben de bir defa kovaya koydum aynı şekil 5 dk sonunda ağlamaya başladı
açıkçası sanırım en büyük derdim eş desteği görememek. beni annelere atıp gitmiş gibi hissediyorum yine de elimden geleni yapacağım inşallah özellikle akşam yıkamak konusunda

kızlar benim de aşı hakkında soru işaretlerim korona ile başladı. nasıl dayatmışlardı hatırlıyorsunuz. şimdi davalar falan açılıyor amaaaann ne bileyim şurada 60-70 yıl yaşayıp gideceğiz düşündüğümüz şeylere bak ben de aşı yaptırmayı düşünüyorum ama kafam karışık. inşallah hakkımızda hayırlısı olur mevsiminegore S Sentinus17

Koronada aşıya ben de karşıydım ama maalesef olduk. Karşı olma sebebim de aşının alelacele çıkmış olmasıydı. Ama bu çocuk aşıları uzun zamandır herkesin yaptırdığı ve uzun çalışmalar sonucu çıkan aşılar. İnanki yaptırmayacak olsa bence doktorlar yaptırmazdı. Bizzat bu sistemin içindeler.

Ya o korona bambaşka bir olay.Bu aşılar yillardir yapılıyor bizlere bile yapıldı .Ona takılmayin .Aşı koruyor bebekleri

Benim oglusunda hirildltisi oluyo burnu tıkanıyo balgam cikarirken oksuruyo doktor ahemen antibiyotik diyo ben serum fizyolojik sıkiyorum sonra aspratorle cekiyorum cigere inmedigi surece bence sorun degilbiz ciger filmi cektirsik temiz cikti gunde 5 kere falan yapiyorum

Şuan 31günlük ama doğduğundan beri böyle yeni bir şey değil
Benimki de aynı. Bir gün gündüz uyur bir gün uyumaz. Böyle böyle geçiyor günlerimiz.

Götürün oğlumda öyleydi 4 gece yattık ciğerlerine inmişti küçük olduğu için bırakmadılar geciktirmeyin götürün

Kızlar dalin likit pudra varmış. Pudrayo kullanan yoktur eminim şuan hiçbir doktor önermiyor ama bu ürün hem pudra hem losyon şeklindeymiş. Kullananlar yorum yapabilir mi nasıl bir ürün? Pişikte işe yarıyor mu?

Hangi marka canım emzik
Ben bibs silikon aldım beğenmedi gece yarısı eczanede wee babynin damaklı olanlarını buldum aldım onları da çok beğenmedi anca 5-10dk emip atıyo hatta bazen öğürüyo. Emzik önerisi olan bana söyleyebilir mi çünkü bebeğim emmediği ve uyumadığı her an ağlıyor emziğe alıştırmam lazım

Canım valla ben philips avent verdim bir yığın kustu. Wee baby verdim aldı. Uzun süre tutmuyor ama.

kızlar doğumdan önceki hayatımda asla ter kokmaz deodorant bile doğru düzgün kullanmazdım. 1 haftadır çok kötü kokuyorum banyodan sonra bile hemen kokmuş hissediyorum. bu konuya çözümü olan var mı

Benim çözümüm 40 çıktıktan sonra geçmesi için dua etmek Ama son günlerde azaldı gibi benim terlemem ve kokmam gerçekten 40 çıkınca biticek sanırım

Alışana kadar üstüne biraz anne sütü damlatıp verebilirsin.

Benim çözümüm 40 çıktıktan sonra geçmesi için dua etmek Ama son günlerde azaldı gibi benim terlemem ve kokmam gerçekten 40 çıkınca biticek sanırım
hahahaha ay inşallah geçer sezaryen olduğum için zırt pırt yıkanamıyorum da kendimden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…