• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
benimki de estetikmiş üstteki dikişi 10.gün sağlık ocağında aldılar. oradaki kız da biraz korkuttu ne olur ne olmaz bantla yıkan dedi🤣 çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla iyileşir yaralarımız🥴 arada içten bi sızlama oluyor başka bir problem yaşamadım çok şükür♥️ doğumdan sonra hastanede karnınıza bastırdılar mı? öyle bir şey mi oldu yoksa o çok kötüydü 🙈 bir hemşire 2-3 defa karnıma yüklendi aşağıdan kan çıkmıştı bir sürü bunu yapmazsam karnın kalır diyordu
Ayy benim hem karnıma bastırdı hem de o sırada alttan iki parmağını sokup orayı bi kurcaladı🤮 Eğer parmakla olanı yapmazsam kan kolayca boşalmaz dedi gerçekten de parmağını sokmasıyla şakır şakır kan gelmişti🤣

Tabii oluyor olmaz mı hiç 😊 hele mama vaktinde gelmeyince kirpikler ıslanıyor vallahi 😂 şimdi siz söyleyince araştırdım da gözyaşı 3. Aydan sonra salgılanıyor diyor. Dur bakayım mama beklerken ağladığında gözü ıslanacak mı? Acaba ben mi yanlış hatırladım ki? Gözyaşı olmuyor hiç ama kirpikler ıslanıyor diye hatırlıyorum. Hatta ağladığında burnu sümükleniyor falan. Direk çekiyorum sümüklerini.
Bende 3ay diye biliyorum bugün gaz sancisindan çok ağladıilk kez göz yaşı oldu akicak kadar çok değildi ama gözleri sulandı resmen zaten çok ağladı bugün bide gözyaşı görünce tedirgin oldum ama sizlerde de oluyorsa normaldir heralde diye düşünüyorum o yüzden hemen sizlere soruyorum🥲 teşekkürler
Bizim var bayadır ama ne kadar oldu bilmiyorum akmaya başlayalı
Şakir şakir akmadi ama baya fazlaca doluydu gözleri üç aydan sonra başlar diye okumuştum korktum o yuzden
Evet var ama ne zamandır var hatırlamıyorum
O zaman normal heralde bu haftalar valla içime su serpiyorsunuz tşk ederim

ah ah anneleri ikna edebilsemmm. uyku öncesi 8-9 gibi yıkayalım rahat uyur diyorum gece bebiş çıldırdığı için. gece çocuk yıkanmaz diyorlar 😪 gaz sancısı geldiğinde kova yapıp suya koyalım diyorum üşütürüz diyorlarr…
Canım kimseye acıklamak zorunda değilsin geçir yıka seni dövcek halleri yok ya. Bnm kiler de bana karısır gibi oldu ikisinide dinlemedim bildiğimi yaptım şimdi karısmıyolar. Sorma knseye yaptım direk sordulçkca yüz bulup karışıyorlar

Ilk dogduklarinda sma icin ve diger hastaliklar icin topuktan alinan kan tahlilinin sonuclari nezman cikarki 2 aylik olacagiz yarin sonuclari haber vermediler meraklandim birsrymi var diye sizlerde durumlar nasil arjadaslar

Ilk dogduklarinda sma icin ve diger hastaliklar icin topuktan alinan kan tahlilinin sonuclari nezman cikarki 2 aylik olacagiz yarin sonuclari haber vermediler meraklandim birsrymi var diye sizlerde durumlar nasil arjadaslar
Topuk kanı sonuçları için geri dönüş yapıyorlarsa sorun var demektir eğer temiz çıktıysa sonuç o zaman geri dönüş yapmıyorlar.yani ne mutlu ki size de dönüş olmamis çok şükür demek sonuçlar temiz🥰

Bende 3ay diye biliyorum bugün gaz sancisindan çok ağladıilk kez göz yaşı oldu akicak kadar çok değildi ama gözleri sulandı resmen zaten çok ağladı bugün bide gözyaşı görünce tedirgin oldum ama sizlerde de oluyorsa normaldir heralde diye düşünüyorum o yüzden hemen sizlere soruyorum🥲 teşekkürler
Şakir şakir akmadi ama baya fazlaca doluydu gözleri üç aydan sonra başlar diye okumuştum korktum o yuzden
Benim oğlumun bildiğin göz kenarından akıyor, yaklaşık 2 haftadır da böyle. Bu niye tedirgin etti ki sizi acaba?

Benim oğlumun bildiğin göz kenarından akıyor, yaklaşık 2 haftadır da böyle. Bu niye tedirgin etti ki sizi acaba?
3.aydan itibaren diye yazıyor Ankara'da çeşme suları resmen kokuyor ben bugün çok terledi diye suyu kaynatıp soguma yapmadan direk 37derece ayarlı su ile yıkadım sonra dedik acaba sudan gözü mikrop mu kaptı .yoksa gözyaşı kanal tıkanıklığı var da o mu yaptı çünkü onda da gözlerde sulanma yapıyor ama herkes de varsa normaldir diye düşünüyorum şuan 🙄

O kanda sıkıntı çıkarsa sizi arıyorlar eğer normal ise arayan olmaz

3.aydan itibaren diye yazıyor Ankara'da çeşme suları resmen kokuyor ben bugün çok terledi diye suyu kaynatıp soguma yapmadan direk 37derece ayarlı su ile yıkadım sonra dedik acaba sudan gözü mikrop mu kaptı .yoksa gözyaşı kanal tıkanıklığı var da o mu yaptı çünkü onda da gözlerde sulanma yapıyor ama herkes de varsa normaldir diye düşünüyorum şuan 🙄
Benimki bayramin 2. Günü 2 aylik oldu. Hala akmiyor. Yalniz 1 haftadir gozleri doluyor gibi. Ama benim kizim erken dogdu 35 haftalik dogdu. O yüzden düzeltilmis 1 aylik deniliyor herahlde ☺️

Götürün oğlumda öyleydi 4 gece yattık ciğerlerine inmişti küçük olduğu için bırakmadılar geciktirmeyin götürün
Bugün acile gittik röntgen cekildi. Çokta kotu degil cigerler dedi. Antibiyotik surup verdi. Macrol antibiyotik, zaditen alerji damlasi. Geniz akintisi olmasin diye alerji damlasi vermis. Ama interntee 6 aydan onde verilmez deniliyor. Ne yapacagimi sasirdim. Antibiyotik surubuda zorla icti yarisindan fazlasini geri cikardi napcami sasirdim

Benim oglusunda hirildltisi oluyo burnu tıkanıyo balgam cikarirken oksuruyo doktor ahemen antibiyotik diyo ben serum fizyolojik sıkiyorum sonra aspratorle cekiyorum cigere inmedigi surece bence sorun degilbiz ciger filmi cektirsik temiz cikti gunde 5 kere falan yapiyorum
Bizim ciger filmine cokta kotu degil dedi ama antibiyotik surup verdi. Cocuk doktoru yoktu bayram sebebiyle acilden girdik bende guvenemiyorum 😀 verdim ilaci ama pekte rahat degilim

Bence ihmal etmeden götürün
Bebeklerin hemen ciğerlerine iniyor çünkü sonrası daha da sıkıntılı olur.İlaci zararlı olarak görmeyin.Geç kalınmış teşhis tedaviyi geciktirir.Kendimiz hasta olsak bir şekilde geçiririm diyoruz ama bebeklerde böyle olmuyor özellikle ilk 6 ayda
Evet biraz inmis galiba cigerlere. Cokta kotu degil dedi ama yinede verdi antibiyotik

Benim bebeğimde evdeydi evde oldu. 2 gündür burnu aşırı tıkalı yıkadım enjektörle sonra aspirasyon cihazıyla çektim böyle sümük olamaz hala da var. Tıkalı olduğundan gece öksürüyormul 3 saate doluyor burnu yine. öksürük sürekli eşlik ediyorsa doktora gösterebilirsiniz. gitmek istedik gittik dersiniz hiç takmayın annelere kalsa evde büyütcez .

Ben akşam evde oda nemlendiricisini açtım, bu akşamda nebülazatör cihazımla hava vereceğim şuanlık çok az öksürmüştü burnunu acınca olmadı önlem amaçlı yapacağım. Her emzirmeden önce de burun temizliği yapıyorum şuan
Bende burun temizligi yapiyorum ama cok agliyor. Aspire ederken yikiyor ortaligi. Goturduk bugun doktora. Antibiyotik verdi.

Kızlar bebeklerinizin kilosu boyu kaç? Benim kizim sanki az boy atiyor. İki aylık oldu. 47 cm dogmustu 53 cm olmus. 6 cm iki ayda? Nette aylik 5 cm yaziyor. 2.480 dogmustu 2.300 e kadar düştü. 59. Günde 5.600 kilo çıktı.

Vallahi ben de emin olamadım. Eşim de baktı ben de baktım. Gözyaşı akmıyor ama gözleri doluyor yani parlak parlak oluyor. 😊 İçin rahat olsun canım 😊

Kızlar bebeklerinizin kilosu boyu kaç? Benim kizim sanki az boy atiyor. İki aylık oldu. 47 cm dogmustu 53 cm olmus. 6 cm iki ayda? Nette aylik 5 cm yaziyor. 2.480 dogmustu 2.300 e kadar düştü. 59. Günde 5.600 kilo çıktı.
Bizimki 10 mayısta 46 cm 4270 doğdu. O arada sarılıktan dolayı 3800e kadar düştü maalesef. Sonra bi yedirdik. En son geçen hafta gittik galiba kontrole. 41 günlüktü gittiğimizde. Boyu 53 cm kilosu da 4850 çıktı. 😊

Back