• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende yaptım önce enjektörle yıkadım ama yavaş vermeyin serumu biraz hızlı sonra ters çevirip sırtına vurdum biraz çıktı sildim. Sonra aspiratörle çektim baya sümük geldi dmmesi nefes alması rahatladı valla. Hırıl hırıldı

Uykusuzluktanda huysuzlanıyor. Benim bebeğin şuan uykusu olup uyuyamazsa dehşet ağlıyor sakinleştirir uyutmaya çalışıyorum . Gazda huysuzlanabilir açlık olduğunu sanmıyorum.

Ben 1 şampuan 2 sade su ile yıkıyorum.

Annelere bakmayın ben böyle istiyorum diyin yapın annesi de sizsiniz. Gerekirse gidin eşinizle banyoda odanızda vs kendiniz yıkayın biz eşimle 22.00 gibi yıkıyoruz sonra 5 saat bile uyuduğu oluyor rahat gaz çıkarıyor gece. Annem kaynanamda karışıyordu öyle söylerdi ilk dinledim sonra dinlemedik. Kovaya koyunca da 5 dk dayanıyor Max.
Bi ben beceremiyorum yada benim kızda başka bir şey var sadece sıktığım sıvı geri çıkıyor sümük gelmiyor bizde maalesef hala hırıl hırıl 🥲

Yapabilirsiniz ki banyo sezaryen için ilk 3 gün izin verilmedi bana sonra ne zaman fırsat buldum o zaman 😂
kıızzz yapıyorum tabi yoksa evde ceset var diye kimse yanıma yaklaşamazdı 😂😂😭 ama bant takarak yapıyorum su geçirmez bant 🙈 hala cesaret edemedim direkt su değdirmeye 🙈

Bi ben beceremiyorum yada benim kızda başka bir şey var sadece sıktığım sıvı geri çıkıyor sümük gelmiyor bizde maalesef hala hırıl hırıl 🥲
biraz fazla su verebilirsin bende de öyle oluyordu fazla sıktım bir parça sümük çıktı 🙈 bir de sıkarken yan yatırmayı unutmamalısın

kıızzz yapıyorum tabi yoksa evde ceset var diye kimse yanıma yaklaşamazdı 😂😂😭 ama bant takarak yapıyorum su geçirmez bant 🙈 hala cesaret edemedim direkt su değdirmeye 🙈
Canım benimki estetik dikiş. Doktorum özellikle 2 günde bir sabunlu suyla yıkan o su üstüne aksın dikişin dedi. Her gün de hametan sür bez koy üstüne dedi. 2 ay oldu nerdeyse hala aynı şekilde devam ediyorum. Dikişim kapandı artık ama yine de kontrole gidene kadar devam edeyim dedim. Bir ara ödem yapmış iç dikişlerim. Bi kalktım üstüm ıpıslak. Doktora gitmiştik haftasına. Bastırdı o biraz suyu akıttı. Evde de eşim 2 hafta karnımı bastıra bastıra ödemi akıttı. Şişlik kalmadı geçti. 😊

Kızlar bebeğiniz agladiginda gözünde yasarma oluyor mu göz yaşi normal mi bu haftalarda
Tabii oluyor olmaz mı hiç 😊 hele mama vaktinde gelmeyince kirpikler ıslanıyor vallahi 😂 şimdi siz söyleyince araştırdım da gözyaşı 3. Aydan sonra salgılanıyor diyor. Dur bakayım mama beklerken ağladığında gözü ıslanacak mı? Acaba ben mi yanlış hatırladım ki? Gözyaşı olmuyor hiç ama kirpikler ıslanıyor diye hatırlıyorum. Hatta ağladığında burnu sümükleniyor falan. Direk çekiyorum sümüklerini.

Tabii oluyor olmaz mı hiç 😊 hele mama vaktinde gelmeyince kirpikler ıslanıyor vallahi 😂 şimdi siz söyleyince araştırdım da gözyaşı 3. Aydan sonra salgılanıyor diyor. Dur bakayım mama beklerken ağladığında gözü ıslanacak mı? Acaba ben mi yanlış hatırladım ki? Gözyaşı olmuyor hiç ama kirpikler ıslanıyor diye hatırlıyorum. Hatta ağladığında burnu sümükleniyor falan. Direk çekiyorum sümüklerini.
Böyle bir haber buldum

Geçiyor ben de sizin gibiydim hiç terlemezdim kırkıma kadar o terlemediğim zamanların acısı çıkmış gibi terledim ve geçti şu an eskiye döndüm şükür 😁
ay hadi inşallah darısı başımıza arada üst tarafımı nemli bezle siliyorum valla hiç böyle şeyler yaşamamıştım 🙈♥️

Düşündüm aslında ama fazla su verirsrk sıkıntı olur mu bilemedim
dr osman gönülal fazla su kaçsa ciğerlerine gider o da sorun değil demişti o youtube videosunda. ben az su sıkınca hiçbir şey olmuyordu geçen gün cesaretlendim çok sıktım öyle çıktı

Canım benimki estetik dikiş. Doktorum özellikle 2 günde bir sabunlu suyla yıkan o su üstüne aksın dikişin dedi. Her gün de hametan sür bez koy üstüne dedi. 2 ay oldu nerdeyse hala aynı şekilde devam ediyorum. Dikişim kapandı artık ama yine de kontrole gidene kadar devam edeyim dedim. Bir ara ödem yapmış iç dikişlerim. Bi kalktım üstüm ıpıslak. Doktora gitmiştik haftasına. Bastırdı o biraz suyu akıttı. Evde de eşim 2 hafta karnımı bastıra bastıra ödemi akıttı. Şişlik kalmadı geçti. 😊
benimki de estetikmiş üstteki dikişi 10.gün sağlık ocağında aldılar. oradaki kız da biraz korkuttu ne olur ne olmaz bantla yıkan dedi🤣 çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla iyileşir yaralarımız🥴 arada içten bi sızlama oluyor başka bir problem yaşamadım çok şükür♥️ doğumdan sonra hastanede karnınıza bastırdılar mı? öyle bir şey mi oldu yoksa o çok kötüydü 🙈 bir hemşire 2-3 defa karnıma yüklendi aşağıdan kan çıkmıştı bir sürü bunu yapmazsam karnın kalır diyordu

benimki de estetikmiş üstteki dikişi 10.gün sağlık ocağında aldılar. oradaki kız da biraz korkuttu ne olur ne olmaz bantla yıkan dedi🤣 çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla iyileşir yaralarımız🥴 arada içten bi sızlama oluyor başka bir problem yaşamadım çok şükür♥️ doğumdan sonra hastanede karnınıza bastırdılar mı? öyle bir şey mi oldu yoksa o çok kötüydü 🙈 bir hemşire 2-3 defa karnıma yüklendi aşağıdan kan çıkmıştı bir sürü bunu yapmazsam karnın kalır diyordu
Ay yok hiç öyle bir şey olmadı. Doktorum muayenede bastırdı ama acıtmadı yani. Çılgın hemşire 😂içten ödem olmasın diye bastırmıştır. Eşim her bastığında kanla karışık su çıkıyordu.

Back