2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Şuan tam gaz atağı dönemindesiniz. Gaz damlaları rahatlatir ama yinede gaz cikarirken ikinir ağlar biz nurse kullandık bir süre ama yinede ikiniyodu falan 50 günluk civarında kesildi şuan kendi çıkarıyor gazını çok ikinmadan. Bağırsakların calismaya başlaması için biraz süre geçiyor malesef

Kızlar e bebek teki iyi geceler çayından aldım bazı geceler oğlum hiç uyumuyor gündüz de uyumuyor pazar günü 24 saat içinde sadece 5-6 saat uyumuştur verilen tarifi yaptım ama o tariften Sadece 5 çay kaşığı verdim bir kısmı ağzından sızdı içtiği topu topu 3 çay kaşığıdır bakalım gözlemlerim sizinle paylaşacağım Bu arada araştırdım bazı Doktorlar bebeklere önermiş O yüzden kullandım. 100 ml saat içinde azar azar verin diyorlar ma ben İçinden sadece 5 çay kaşığı verdim Deneme amaçlı. Siz ne diyosunuz sizce iyimi yaptım bi yandan kafam karısık umarım zararlı değldir

bunu duymak çok iyi grldi önümüz çok karanlık geliyordu en azından bir gün azalacağını daha yeni deneyimleyen birinden duyduğuma sevindim

Bence vermeyin ne kadar doğal olursa olsun.Kendi düzenine elbette girecek sabır isteyen bir süreç ..Benim kızım da aynı sürekli emmek istiyor uyumuyor gece sürekli emmek istiyor sonra iki saat demeden yine kısır dongudeyiz.Bir gün iyiyse ertesi gün gaz sancısı tutuyor zor sakinliyor .Ama biliyorum ki bu da bir süreç ve geçecek .

Kaç günlükken geçiyor bu gaz atakları yarın 50 günlük oluyoruz iyi şeyler duymak istiyorum

Kızlar isilik için Bepanthol sensiderm al dediler ama bilemedim çocuğu bı turlu giymeyi beceremedim Ankara'da bı sicak oldu bi yagmurlarla serinlik oldu tutturamadim hep terlettim çocuğu isilik ettim bide arabada pusette sırtı ter içinde kaldı kac kere;( resim de eklicem varmi tavsiyesi olan iyi bayramlar herkese

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-28-06-56-29-505_com.whatsapp.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-06-28-06-56-12-446_com.whatsapp.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 53
Bizim gece 5 6 saati bulduğu oluyor. 10 da genelde uykuya geçiyor 3 4 gibi uyanıyor emiyor, sonra 7 gibi. Ben çok sevdim bu uzun uyumaları
Maşallah nasıl bı düzene girdiniz bizimki 24 saatte 5 6 saat anca uyuyor
Bnde çok tereddütteydim zaten. Ona bakabilmek için Bnmde iyi olmam lazm ama uyku yok hiç bişey yapamıyor um tüm gün kucakta. Allah can saglıgı versin bunada şükür geçecek elbet

Geçmiş olsun benim bebeğiminde genellikle kafasının arkasında çıkıyordu. ben krem denemeden önce Yatağında alez yatak koruyucu var mı varsa kaldırın ya da üstüne çok katlı pamuklu çarşaf serin derim. 1/2 kat çarşaf alezlerden korumaya yetmiyor ısı yine de artıyor. Üstüne de ince ve biraz bol bir kıyafet giydirip gündüzleri sağ sol yan yatırarak ve bebeği ılık suyla yıkadıktan sonra iyice kurulayarak banyo sonrası camı kapıyı kapatıp bebeği biraz üstünü giydirmeden sadece beziyle temiz ve kuru bir havlu üstünde bekletip geçmesini beklerim. genelde 2. Günden itibaren azalır. Bebek kıyafeti için sizin giydiğinizden bir kat kalını yeterli. Ama yaz gününde sizin giyindiğiniz kalınlık ona da yeter. Üstünüde gece penye battaniye ile örtüyorum. uyurken açıyor zaten.

Aramızda 1 gün varmış benzer şeyleri yaşıyoruz.Bir hafta öncesini düşününce daha zordu şimdi bir tık daha iyi haftaya daha da iyi olacak bak :)

bim’e kanz ın mama sandalyesi geliyormuş nasıl acaba 250 tl
Ben kızım için güzel olsun diyip kocaman bir bebek mama sandalyesi almıştım. Çok yer kaplıyor mutfak çok geniş değilse zor oluyor ayrıca dışarıya biyere taşıyamıyorsun. Arkadaşım sizin sorduğunuz gibi küçük olandan aldı. Arabanın arkasında her yere taşıyordu. Ben de keşke küçük bir mama sandalyesi alsaydım demiştim.

Oy kıyamam sık sık yıkayın ince giydirin bebekler soğuktan değil sıcaktan hastalanıyorlar. Benim kızımın yüzünde çıkmıştı doktor sebamedin bebek nemlendirici kremini önerdi

Kendi düzenini kendisi oluşturdu galiba uykuya geçmediğinde çok huzursuz oluyor bizimki bende uyutuyorum. Bebekten bebeğe değişiyor galiba

Oy kıyamam sık sık yıkayın ince giydirin bebekler soğuktan değil sıcaktan hastalanıyorlar. Benim kızımın yüzünde çıkmıştı doktor sebamedin bebek nemlendirici kremini önerdi
Bende krem alicam bugün nöbetçi eczaneden bana foto atbilirmisiniz hangi çeşidini önerdi yanaklarinin kenarlarında da cikti

Tam olarak nasıl temizlediniz burnunu detaylı anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…