- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.201
Hım haklısın aslında bende artık gündüz sagım yapmiyim bugün sabah sagdım oğlum uyurken. Tüm gün yumuşak kaldı meme . Benimki de yumuşak olunca ıstemıyo gece de nasıl olacak sağmak o uyku arasındaMaalesef sen de ben de sütten şansızız. Damlası boşa gidecek diye aklım gidiyor. Sütünü sağ mümkünse uyumadan önce ve gece emzirdikten sonra. Sağdıktan sonra elinle de sağ iyice boşalt bunu bir süre yapınca süt artıyor. Ne o çaylarla ne de yediklerinle ilgisi çok yok denedim oradan biliyorum. Bir de boş dolu demeyin. Emzirin yumuşak memeden nefret eden bebeğim var yine de Tam bir işkence olsada emzirdim. Üstten sıktım ki sertmiş gibi hissetsin diye. Sağdıklarımı da yatmadan biberonla içiriyorum. O tok uyuyor ben de uyuyorum sütüm de geliyor. Sonra süt bir kaç güne sağdığın saatlerde artıyor, sağmayı bırakınca yine azalıyor. Meme tamamen boşalmadan süt üretimi hızlanmıyor. Gece sağamadımsa Sabah sağacaksam çok şiş ise şişi inecek kadar sağıyorum hepsini değil. Bir de gündüz sağmayın uyanık olduğu için süt üretimi yavaşlıyor bebek de uyanık çok emmek istiyor ve akşama süt kalmıyor o zaman da sağdığım sütü veriyorum. Hayatımı süte entegre ettim resmen ama yiyip içtiklerimden daha çok sonuç alınıyor. Kendini de rahatlatırsın sağdığım sütü veririm diyerek. Biberonla vermek riskli ama geceleri tercih değil maalesef mecburiyet oldu benim için.