- 11 Temmuz 2018
- 760
- 798
- 103
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.261
Şırıngayla temizledikten sonra aspiratörle şiddetli çektiniz mi pekiAnlatmışsınız şimdi gördüm ancak bende öyle yapıyorum fakat sümük akmıyor. Kızımın burnu hırıl hırıl dolu sesinden belli napıcam bilmiyorum
2 gün boyunca her hapşırdığında burnunu temizleyin belki o zaman akar. Zaten her gün şırınga sıkmak gerekirmiş. Belki yarın yine yaptığınızda çıkar rahatlar.Şırıngayla temizledikten sonra aspiratörle şiddetli çektiniz mi peki
Çektim ama ne kadar şiddetli olmalı bilemedim şuan aksam tekrar deniyim2 gün boyunca her hapşırdığında burnunu temizleyin belki o zaman akar. Zaten her gün şırınga sıkmak gerekirmiş. Belki yarın yine yaptığınızda çıkar rahatlar.
Kaçıncı haftasında? Anlattıkların atak haftası tavrına benziyor.Kızlar bebeğim en az 15-20dk emiyor emdikten sonra genelde ara ara kusuyor ve günde 10tane çişli kakalı bezi oluyor. Buna rağmen bebeğim doymuyor olabilir mi? Gün içinde sürekli huzursuz ve uyumuyor bunu görenlerde sürekli sütün mü yetmiyor açlıktan uyuyamıyor belki diyorlar aşırı moralim bozuldu gerçekten aç olabilir mi?
Kaçıncı haftasında? Anlattıkların atak haftası tavrına benziyor.
Dün 150 ml mama içti benimki. Kustu. Hala ağzı bir şey arıyordu. Emzik verdim rahatladı. Atak haftalarında meme emme istekleri artıyor. Yeni keşifler bilgiler bebekte huzursuzluk yapıyor. O yüzden 3 gündür atak modundayız. Mememin yanında uyutuyorum. Vermeye çalıştım ama fazla huysuzdu. Mama verdim. Doyunca uyutup yanıma yatırdım.Kızlar bebeğim en az 15-20dk emiyor emdikten sonra genelde ara ara kusuyor ve günde 10tane çişli kakalı bezi oluyor. Buna rağmen bebeğim doymuyor olabilir mi? Gün içinde sürekli huzursuz ve uyumuyor bunu görenlerde sürekli sütün mü yetmiyor açlıktan uyuyamıyor belki diyorlar aşırı moralim bozuldu gerçekten aç olabilir mi?
Şuan 31günlük ama doğduğundan beri böyle yeni bir şey değilDün 150 ml mama içti benimki. Kustu. Hala ağzı bir şey arıyordu. Emzik verdim rahatladı. Atak haftalarında meme emme istekleri artıyor. Yeni keşifler bilgiler bebekte huzursuzluk yapıyor. O yüzden 3 gündür atak modundayız. Mememin yanında uyutuyorum. Vermeye çalıştım ama fazla huysuzdu. Mama verdim. Doyunca uyutup yanıma yatırdım.
Sütün yetmese çocuk kusmaz. Belli ki doyuyor. Bez sayın bile gayet iyi. Bebeğin gazlı büyük ihtimalle canım. Tummy time yaptırıyor musun? Göbek üstü etkinlik. O çok iyi geliyor. Bir de maflor damla var hem bağırsak florası için iyi hem de gazını çıkarttırıyor.Şuan 31günlük ama doğduğundan beri böyle yeni bir şey değil
Bir de fazla giydiriyor olabilir misin? O da huysuzluk yapabilir.Sütün yetmese çocuk kusmaz. Belli ki doyuyor. Bez sayın bile gayet iyi. Bebeğin gazlı büyük ihtimalle canım. Tummy time yaptırıyor musun? Göbek üstü etkinlik. O çok iyi geliyor. Bir de maflor damla var hem bağırsak florası için iyi hem de gazını çıkarttırıyor.
Biogaia kullanıyorum bi de doğal gaz yağı aldım onlar fayda etti gibi gazına, tummy time'da yapıyoruz ama onu da pek istemiyor. 1-2 gündür tek kat giydirmeye de başladım inşallah karnı doyuyordur da huysuzluğu normaldir geçer diye düşünüyorumBir de fazla giydiriyor olabilir misin? O da huysuzluk yapabilir.
Doktor kontrolünde doktor sorun görmediyse huysuzluğu normaldir.Biogaia kullanıyorum bi de doğal gaz yağı aldım onlar fayda etti gibi gazına, tummy time'da yapıyoruz ama onu da pek istemiyor. 1-2 gündür tek kat giydirmeye de başladım inşallah karnı doyuyordur da huysuzluğu normaldir geçer diye düşünüyorum
Ben hametan sürüyorum. Mavi olan kutudaki hametandan. Geçirdi. Tavsiye ederim. Pişik kremleri kozmetik ürünü bence. Aşırı saf gelmiyor.kızlar bu atak haftası dediğiniz nedir? nerden bulabiliriz? benim bebiş 1 gün çok kötü oluyor birkaç gündür çok daha iyi. atakla mı ilgisi var acaba
bu arada boynundaki isilik geçmedi boynunun katlandığı yer yara olmuş hava da almıyor. pişik kremi sürüyorum ama başka yapabileceğim bir şey var mı?
herkese güzel mutlu huzurlu bayramlar diliyorum
Canım atak haftası dediğimiz bebeklerimizin belli haftalarda gelişirken huzursuzlanması. Mesela bizimki şuanda 2. Atağını yaşıyor. İlk atak 5. Haftada geliyor. 2. Atak 8. Haftada 3. Atak ise 12. Haftada. Her atakta bebek yeni şeyler öğreniyor veya gelişiyor. Biz erken girdik atak haftasına. 7. Haftasında ama atak geçiriyor. Sürekli huzursuz. Doyuyor bezi temiz vs ama uyumak istemiyor. Uyku süresi gündüz azaldı. Gece arttı. Dün gece 6 saat uyumuş. Sürekli anne kucağında ya da anneyle yapışık olmak istiyor. Uykusunda ara ara sızlanabiliyor.Ben hametan sürüyorum. Mavi olan kutudaki hametandan. Geçirdi. Tavsiye ederim. Pişik kremleri kozmetik ürünü bence. Aşırı saf gelmiyor.
ben de hametan kullanıyorum canım çok sağolBen hametan sürüyorum. Mavi olan kutudaki hametandan. Geçirdi. Tavsiye ederim. Pişik kremleri kozmetik ürünü bence. Aşırı saf gelmiyor.
Doktor her gün yıkayın demişti canım hatta dedim ki her yıkamada şampuan kullanmak gerekir mi diye. Gerekmiyormuş. Haftada 2 3 yıkamada şampuan kullanılsa yetermiş. Diğer günlerde suyla yıkayıversek olurmuş.ben de hametan kullanıyorum canım çok sağol
Kontrolümüz bayramdan sonraya kaldı, bu sling işini bende düşünmeye başlıyorum çünkü artık belim ve sırtım kucağımda taşımaktan error veriyorDoktor kontrolünde doktor sorun görmediyse huysuzluğu normaldir.Dışarı çıktın mı hiç bebişle? Mutlaka 5 10 dakika güneş temiz hava almak gerek. Biz dışarı çıkardığımızda direk sızıyordu. Özellikle de arabada. evde çok huysuzlanınca slingin içine koyuyordum. Sızlana sızlana uyukluyordu.
Bi de bu 5. Hafta atağında bebek ses çıkarmaya başlar ve güler diyo benimki birkaç gündür auuu diye ses çıkarıp gülmeye başladı ve bana yapışık uyumak istiyor galiba orda yazan atak haftasına erken girdikDoktor kontrolünde doktor sorun görmediyse huysuzluğu normaldir.Dışarı çıktın mı hiç bebişle? Mutlaka 5 10 dakika güneş temiz hava almak gerek. Biz dışarı çıkardığımızda direk sızıyordu. Özellikle de arabada. evde çok huysuzlanınca slingin içine koyuyordum. Sızlana sızlana uyukluyordu.
EkledimBende krem alicam bugün nöbetçi eczaneden bana foto atbilirmisiniz hangi çeşidini önerdi yanaklarinin kenarlarında da cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?