- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.221
Benimkiler artık terbiye oldu canım isteğe göre üretiyor yani , seninde öyle olacak merak etme4 5 saat gece uykusundan bahsetmişsiniz hepinizben o kadar uyusam göğüslerim patlar ya. 2 saatlik uykuya bile bazen dolu dolu oluyorlar. Sizin nasıl olmuyo
Oluyor o kadar doluyor ki çocuk zor alıyor memeyi sıktıra sıktıra veriyorum4 5 saat gece uykusundan bahsetmişsiniz hepinizben o kadar uyusam göğüslerim patlar ya. 2 saatlik uykuya bile bazen dolu dolu oluyorlar. Sizin nasıl olmuyo
Bebekler artık kendi rutinlerini oluşturuyor acıkınca zaten ağlıyorlar aynen devam hiç ellemeyin ben öyle yapıyorum gayet huzurlu uyuyor maaşallah. O uykuya ihtiyacı var diye düşünüyorumKızlar sizleri dinleyerek uyandirmadim bebeği bu gece 1gibi uyudu saat 06.30civari uyandı kana kana meme emdi huzurla geri uyudu çok şükür . Ben genelde geceleri üç saati geçince uyandırıyordum bu gece de tedirgin oldum ama sizleri dinledim uyandirmadim bı sorun yok şükür goguslerimde süt dolmus pijamam ıslanmış biraz o kadar .inşallah böyle devam eder gece uykusuna hasret kalmışım
Durur derken fazla üretim olmaz ihtiyaç miktarınca üretir. İlk başta biraz tshirtler ıslanır ama o da rutinini yakalar. Gece uykusu bebeğin gelişimi için önemli. Sizin de dinlenmeniz için. Zorlu bir 40 gün sonrasında ilk kesintisiz uykunun keyfi inanılmaz. Hayatında sanki hiç böyle güzel bir uyku uyumamış gibi oluyor insan. Sanırım lohusa depresyonunun bitiş noktası bu uyku. Artık bebekle keyifli zamanlar başlıyor 40+10/15 gün sonrasında hareketleri gözle takip etmeler arada gülümsemeler etrafı ile ilgilenmeler. Sizi tanıdığını size gösteren hareketler. Yerli yersiz mızlanmaların azalması ile artık onun gelişimini izlemenin keyfi ve gelişimine destek olma motivasyonu başlıyor.Evet de beze oluşuyor benim tamamen dolunca. O da çok rahatsız edici. 3 saatte beze oluştu geçenlerde. Muhtemelen tam boşalmamıştı o gün o kadar saatte doldu...
Alıştığı zaman nasıl oluyor ki
anlayamayız canım. Çok değişkeni var çünkü. Keşke üzerlerinde gösterge olsa. En çok bu teknolojinin yokluğu canımı sıkıyorduBu sut kapasitesini nereden anlayabiliriz. Benim de bir ara iki saate bile tas gibi oluyordu artik daha uzun surelerde ancak tas gibi oluyor. Ama kimi zaman da bu bile degisiyor.meme sut kapasitesi zamanla artiyor mu
O nasıl oluyorBenimkiler artık terbiye oldu canım isteğe göre üretiyor yani , seninde öyle olacak merak etme
Zamanla uzar mı diyorsunuz yani? Zaten her istediğinde veriyorum kendi belirliyor ihtiyacınıDurur derken fazla üretim olmaz ihtiyaç miktarınca üretir. İlk başta biraz tshirtler ıslanır ama o da rutinini yakalar. Gece uykusu bebeğin gelişimi için önemli. Sizin de dinlenmeniz için. Zorlu bir 40 gün sonrasında ilk kesintisiz uykunun keyfi inanılmaz. Hayatında sanki hiç böyle güzel bir uyku uyumamış gibi oluyor insan. Sanırım lohusa depresyonunun bitiş noktası bu uyku. Artık bebekle keyifli zamanlar başlıyor 40+10/15 gün sonrasında hareketleri gözle takip etmeler arada gülümsemeler etrafı ile ilgilenmeler. Sizi tanıdığını size gösteren hareketler. Yerli yersiz mızlanmaların azalması ile artık onun gelişimini izlemenin keyfi ve gelişimine destek olma motivasyonu başlıyor.
Ben 10-11 günlükkenfr gece 3.5-4 saat uyuduğunda uyandırmıyordum. Şuan 7 haftalık olduk özellikle banyo yaptırdıysam 5 saat falan uyuyor.Kızlar bu 4-5 saat uyku olayına kaçıncı günde başladınız? Ben de bebek de dün o kadar yorulmuşuz ki bu gece 4 saat uyumuşuz hiç farketmedim uyanınca hemen emzirdim altını değiştirdim o uyumaya devam ediyodu. 30. Günde 4 saat uyku çok değildir dimi yoksa yine 2-3 saatte uyandırmalı mıyım?
Günde 1 kere öyle uzun uyuyorlar zaten benim bazen gündüz bazen geceye denk geliyor hiç uyandırmıyorum uyandırdığımda çok huzursuz oluyor. 10 günlükken bile 3.5 saaat uyutuyordum sarılık vs olmadı şükür. Bizde dinlenmiş oluyoruz onun dışında gündüz zaten sürekli emziriyoruz. Kilo alımı da iyiyse hiç canınızı sıkmayınKızlar sizleri dinleyerek uyandirmadim bebeği bu gece 1gibi uyudu saat 06.30civari uyandı kana kana meme emdi huzurla geri uyudu çok şükür . Ben genelde geceleri üç saati geçince uyandırıyordum bu gece de tedirgin oldum ama sizleri dinledim uyandirmadim bı sorun yok şükür goguslerimde süt dolmus pijamam ıslanmış biraz o kadar .inşallah böyle devam eder gece uykusuna hasret kalmışım
Kızlar ben çok caresizim artık. Kızıma çok üzülüyorum. Her beslenmeden sonra can çekişiyor sanki Reflüden. Doktor her bebekte reflü var diyor ama benimki normal değil. Her beslenmeden sonra 45 dk kucagimda dik tutuyorum reflü yatagi kullaniyorum yok ne yapiyorsam olmuyor. Debeleniyor resmen kizim savas veriyor. Tam rahatliyo yarim saat iyi diğer beslenmesi geliyor. Aynilarini yasiyor, huzursuz geviş getirme mide bulantisi gibi yüz ifadesi. Ben napim ya daha. Şuruplari fayda etmiyor. 35 haftada doğdugu için mi bu kadar çekiyor acaba
Canım yaaa kıyamıyorum onlara benimde aynı şikayetim var kusmuyo ama her mamadan sonra çocuğum balık gibi patıranıyo midesi bulanıyo ifadelerinden anlıyorum üstelik dediğin gibi tam rahatladı derken diğer mama saati geliyo zaten her şeyi denedim reflü yatağı dik tutma dik besleme ama yok fayda etmiyor dün gece 2 saat ağladı susturamadık sanırım midesi sancılandı bize doktorumuz gaviscon verdi kullanıyorum ama çok faydası yok gibi mide yanmasını alıyo ama bulantı devam ediyo üstelik 4 aylık olduk hala geçmedi ne yapıcağımı şaşırdım çocuğuma yemek verirken üzülüyorum resmenBEnim arkadasın cocuguda refluydü hemde her beslenmesindne sonra kusuyormus 9. Aya kadar sürnüş sonra duzelmis hep oyle söylüyoar ya 6.ayda yada ondan sonra düzeliyor diyorlar
Yani 2 3 saat emmesede hemen öyle taş gibi olmayacak kuzum birde önceden sık ama az emiyorlardi göğüsler hep doluydu şimdi çekim güçleri arttığı icin bir memeyi hemen bosaltiyorlar. Sizindr zamanla düzene girecek gece kalkmadigi sürece verme rutin oluştur gunduz ne zaman isterseO nasıl oluyor
Taş gibi olup beze olmayacakEvet de beze oluşuyor benim tamamen dolunca. O da çok rahatsız edici. 3 saatte beze oluştu geçenlerde. Muhtemelen tam boşalmamıştı o gün o kadar saatte doldu...
Alıştığı zaman nasıl oluyor ki
Alerji testi yaptırdınız mı? Belki mamadan kaynaklanıyordu. Ona uygun bir mama kullanırsınız.bir de 4 aylık olmuşsunuz ek gıdaya başlamak için doktorunuz ile görüşün belki ona uygun beslersiniz. İnşallah geçer.Canım yaaa kıyamıyorum onlara benimde aynı şikayetim var kusmuyo ama her mamadan sonra çocuğum balık gibi patıranıyo midesi bulanıyo ifadelerinden anlıyorum üstelik dediğin gibi tam rahatladı derken diğer mama saati geliyo zaten her şeyi denedim reflü yatağı dik tutma dik besleme ama yok fayda etmiyor dün gece 2 saat ağladı susturamadık sanırım midesi sancılandı bize doktorumuz gaviscon verdi kullanıyorum ama çok faydası yok gibi mide yanmasını alıyo ama bulantı devam ediyo üstelik 4 aylık olduk hala geçmedi ne yapıcağımı şaşırdım çocuğuma yemek verirken üzülüyorum resmen
Bazen damlama olayı oluyor kucağıma aldığım zaman ama henüz dediğiniz gibi değil hormonlar sanırım değişiyorTaş gibi olup beze olmayacakbenim göğüslerim gün içinde sert değil. Ama ne zaman Tomris'i (kızımı) kucağıma alıp emzirmeye başlasam bir anda sertleşmeye başlıyor, diğer göğsümde de bir sızı oluyor ve çok az süt damlamaya başlıyor. Yani kızım emmeye başlayana kadar süt inmiyor, emdiği gibi süt iniyor. Gece tabi uzun süre uyuduğu için kıyafetimize akıyor o kadar.
Öyle yapmaya çalışıyordum normalde ama taş gibi beze olunca korkuyorum geceYani 2 3 saat emmesede hemen öyle taş gibi olmayacak kuzum birde önceden sık ama az emiyorlardi göğüsler hep doluydu şimdi çekim güçleri arttığı icin bir memeyi hemen bosaltiyorlar. Sizindr zamanla düzene girecek gece kalkmadigi sürece verme rutin oluştur gunduz ne zaman isterse
Camda ceyranda kaldım galiba. İlerlemeden napabilirim
Minoset kullanmıştım ben sezaryen sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?