2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ben de kar zarar dengesi gözetmeye çalışıyorum valla çaresiz kalıyoruz çoğu durumda

çok geçmiş olsun

Yeşil kaka ve mukus, laktoz açısından zengin olan süt emildiğinde oluyor bebeklerde. Hatta Hiperlaktasyon ya da sütün tazyikli olması durumunda da yeşil olabiliyor.
Benim sutum tanzikli geliyo ama birkere bile yesil kaka olmadi kizimda oluyordu bunda olmadi sadece mukus oluyo oda balgam atiyo diye süsünuyoruz

Emzirip sağdıkça daha çok artmasın süt

Gecmis olsun canim cok uzuldum, simdi nasilsin insallah yoluna girmistir

Yarın 40imiz çıkıyor Allah'a çok şükür bugünleri gördük sezeryandan çıktığim da asla bir daha doğurmam dedim. Bir hafta geçti ve çevremdeki herkese sezeryan olacaksanız doğurmayin dedim. 10gunu görünce anneme döndüm dedim ki sakın gençlere cocuk yapın falan demeyin gençligi harap etmektir doğurmak dedim. 15-20gunlerde uykusuzluktan bitap emzirmekten perişan tipim Allah'a emanet ama neyseki sezeryan ağrıları tamamen geçmiş bir tek iğrenç sezeryan göbeğim kalmış hallerdeyken acaba ben ne yaptım tmm bebeğimi çok seviyorum ama. Hayat bitti özgürlük bitti dedim...

40dan herkese sevgiler kızlar dünyanın en güzel duygusuymus şuan yanımda uyuyor dudaklarını gözlerini saçlarıni izlemeye doyamiyorum Allah'ım bunu ben mi doğurdum emzirmek çok güzel onu doyurmak uyutmak kokusunu içime çekmek ... Dünyalara değişmem bu duyguyu Allah'a binlerce şükür

Evet kızlar son olarak ben ikinci bebeği şimdiden istiyorum kariyerim okuduğum okullar kitaplar yükseliş hirslar para pul kariyer kursları doktorasi hepsi isteyenin olsun zerre umrumda değil benim artık hayalim kızıma bir kardeş dünyaya getirmek ."cocukda yaparım kariyer de "bana cok uygun mu bilmiyorum o yüzden isteyenin olsun diyorum ve o rezil sezeryan dönemini göze alıp çocuk doğurmak kızım hayatta kardeş duygusunu yaşamalı bı kardeşi olmalı ben anne olmayı çok sevdim şimdi anliyorum söylenilen o güzel sözleri Allah evlatlarımızla sinamasin bizi

Çok gecmis olsun ateşiniz çok çıkmış ama neyseki serumla kendinize gelmissiniz ;(

29.günden bildiriyorum bütün gün uyumayıp ağlayan bebeğim ve zorlu geçen sezeryanım yüzünden soran herkese 10 yıldan önce çocuk yapmam diyorum Şaka bi yana tabi sizin düşünceleriniz çok güzel ve kendinizi bu kadar toplayabilmiş olmanıza çok sevindim İnşallah 40 çıkınca bende düzelirim çünkü ne psikolojim kaldı ne de bedenim

İ
Emzirip sağdıkça daha çok artmasın süt
Sağmazsam daha kötü oluyor. 1 saat sonra tekrar süt doluyor. Sanki hiç sağmamışım, emzirmemişim gibi.
Gecmis olsun canim cok uzuldum, simdi nasilsin insallah yoluna girmistir
Ateşim çıkıp iniyor canım işte. Bir kalktım su gibiyim. Sabah erkenden randevu aldım. Geçecek inşallah
Çok gecmis olsun ateşiniz çok çıkmış ama neyseki serumla kendinize gelmissiniz ;(
Çok teşekkür ederim.

Sebepsiz yere mi oldu bu? Aslinda bende olmasini istediğim durum bu ama tabi her seyin fazlasi zarar

Beklenen doğum tarihi neydi bebeğinizin?
15 mayıs
Lütfen ssgım yapmayı ihmal etme. Bnm sütüm azaldı mastıt ten snra toparlayana kdr psikolojim alt üst oldu ki bnm sütüm çok güzel geliyodu

Aynı durumdayız 46 gün oldu sütüm yetmiyor mu da uyumuyor bu çocuk diye düşünmeye başladım ama çişli bez saydım 9 10u buluyor hatta bazen 2 kere işiyor o bezlere.

Aynı durumdayız 46 gün oldu sütüm yetmiyor mu da uyumuyor bu çocuk diye düşünmeye başladım ama çişli bez saydım 9 10u buluyor hatta bazen 2 kere işiyor o bezlere.
Bizim de bez sayımız iyi beslenmesi de iyi bence çünkü hep fazlasını kusuyo ama sabah 6 akşam 9 arası sebepsiz yere hep ağlıyor ya da mızırdanıyor sürekli. Sadece kucağıma alıp hiç durmadan yürürsem bi süre sakin kalıyor başka türlü asla durmuyor. Ne zaman geçicek bu kısım bilmiyorum ama çok yoruldum gerçekten

Canım benimki 47 günlük. Uykuya dalma süresi uzadı. Bir de tilki uykusunda gibi. Ses olsun kalkıyo bakınıyo ya geri uyuyor ya da ağlıyor ben uyutuyorum. Benimki full mama alıyor 1 2 kez de beni emiyor. Geldiğimiz nokta aynı sıkma canını yetmiyor diye. Huysuzluk seviyeleri arttı. Çevreye daha duyarlılar. Mesela salona girince ilk baktığı şey lambalar.

Çok ağladığında ben kundak yapıp ayağımda ya da beşiğinde sallıyorum. O zaman sakinleşip uyuyor.

Sebepsiz yere mi oldu bu? Aslinda bende olmasini istediğim durum bu ama tabi her seyin fazlasi zarar
Durup dururken oldu ya.
15 mayıs

Lütfen ssgım yapmayı ihmal etme. Bnm sütüm azaldı mastıt ten snra toparlayana kdr psikolojim alt üst oldu ki bnm sütüm çok güzel geliyodu
Sağım yapıyorum dünden beri. Daha da artacak diye korkuyorum. Zaten çok tazyikli meme reddine sebep olmasın sonra.

Kızlar doktora gittim antibiyotik başladı. 3 gündür sürekli sağım, emzirme ve sıcak kompres yapıyorum. Ateşlenme olmadı bugün. Bebek boşaltamadığı için fazla süt üretiminden tıkanıklık olmuş memelrde. Hiçbir şeyin fazlası iyi değil. Normal olsun bizim olsun. Dünden beri bebeğimin emmesi hariç 1 kg süt sağdım sadece sol mememden. Sağ normal çünkü. Ama ona rağmen taş gibi hala. Acısı da cabası. Allahtan halsizliğim geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…