Yarın 40imiz çıkıyor Allah'a çok şükür bugünleri gördük sezeryandan çıktığim da asla bir daha doğurmam dedim. Bir hafta geçti ve çevremdeki herkese sezeryan olacaksanız doğurmayin dedim. 10gunu görünce anneme döndüm dedim ki sakın gençlere cocuk yapın falan demeyin gençligi harap etmektir doğurmak dedim. 15-20gunlerde uykusuzluktan bitap emzirmekten perişan tipim Allah'a emanet ama neyseki sezeryan ağrıları tamamen geçmiş bir tek iğrenç sezeryan göbeğim kalmış hallerdeyken acaba ben ne yaptım tmm bebeğimi çok seviyorum ama. Hayat bitti özgürlük bitti dedim...
40dan herkese sevgiler kızlar dünyanın en güzel duygusuymus şuan yanımda uyuyor dudaklarını gözlerini saçlarıni izlemeye doyamiyorum Allah'ım bunu ben mi doğurdum
emzirmek çok güzel onu doyurmak uyutmak kokusunu içime çekmek ... Dünyalara değişmem bu duyguyu Allah'a binlerce şükür
Evet kızlar son olarak ben ikinci bebeği şimdiden istiyorum
kariyerim okuduğum okullar kitaplar yükseliş hirslar para pul kariyer kursları doktorasi hepsi isteyenin olsun zerre umrumda değil benim artık hayalim kızıma bir kardeş dünyaya getirmek ."cocukda yaparım kariyer de "bana cok uygun mu bilmiyorum o yüzden isteyenin olsun diyorum
ve o rezil sezeryan dönemini göze alıp çocuk doğurmak
kızım hayatta kardeş duygusunu yaşamalı bı kardeşi olmalı ben anne olmayı çok sevdim şimdi anliyorum söylenilen o güzel sözleri Allah evlatlarımızla sinamasin bizi