2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
3 Damla vermenizi doktor mu söyledi. Devletin verdiklerin damla dozu az olduğu için 3 damla olur. Bunu genelde 1 damla veriyorlar. 2-10 yaş bakanlığın zorunlu tuttuğu bir açıklama sanırım.
3damla dedi doktor şimdi içime kurt düştü benden baska bu markayı kullanan yokmu Malesef yoktu valla o kadar ihtiyaçti ki dün gece perişan oldum;( bende doktora damla sorucam hangisini kullanıyorsunuz bir sürü isim var piyasada en bitkisel temiz içerikli olan hangisi acaba.

Mama vermek istemiyorum kilo alimi guzel cunku. Ama neden anlamiuorum bazi zamanlar goguslerim cok yumuşak oluyor puding gibi. Ve o da cildiriyor emme esnasinda

Evet emdikten sonra yumusacik oluyor ona cildiriyor zaten. Belki de uyku isteginden dolayi yapiyor ama hep de meme yumusakken denk geliyor boyle cildirmadisi

Ama o zaman neden deliye donuyor emme esnasinda

Evet emdikten sonra yumusacik oluyor ona cildiriyor zaten. Belki de uyku isteginden dolayi yapiyor ama hep de meme yumusakken denk geliyor boyle cildirmadisi
Şuan aynı durumi yaşıyoruz sanki hafif dolgun diriyken keyif alarak içiyor ama şuan oyun hamuru gibi yumuşadı;( ve emerken çıldırdı ağladı süt geliyormu diye baktım evet geliyor süt var ama çok yumusadiginda memelerim
bebek de ağlıyor tesadüf mü boyle olması bilemedim;(

Kızlar bebeği saç kurutma makinası sesi ile anca sakinleştirdim;( saç kurutma makinası sesinin zararı varmı Google dan baktım hoş şeyler yazmıyordu ;( ama doktor bile önerdi bana bunu

Psikolojim bozuldu gerçekten su sut muhabbetinden hali hazirda zaten stresim var bir de simdi su yumusama cikinca iyice stres olmaya basladim. Kilo alimi cok sukur iyi. Cisli bezleri de oyle. Ama neden anlamiyorum bu yumusama.

Ben kullanıyorum canım 3 damla ya da 1 fıs ikisi de eşit.Kutusunda zaten iki aparatı da var kağıtta da yazıyor .ben fisfis kısmıyla 1 fıs veriyorum daha rahat oluyor

İşte gündüz olan gibi istiyor ama bu da belli bir aydan sonra geçiyormuş hepsi de geçecek bir süreç
Aynen tas gibi olunca cok mutlu fosur fosur sut sesi geliyor mesela o zaman cok mutlu. Ama puding gibi oldugunda asla devam etmiyor bile emmeye. İki meme arasi mekik dokuyorum ve icim aciyor onun o haline

Kızlar bebeği saç kurutma makinası sesi ile anca sakinleştirdim;( saç kurutma makinası sesinin zararı varmı Google dan baktım hoş şeyler yazmıyordu ;( ama doktor bile önerdi bana bunu

Ben de beyaz gürültü ile zorlandığı zamanlar açıyorum.Bu sesi belli bir aydan sonra zaten istemeyecekler ki .O an kendinlerini anne karnında gibi hissettikleri için rahatliyorlar.Googlea bebek sivilce yazsan Allah korusun ne sahneler çıkıyor ortaya.Cok da bakmayın derim

Psikolojim bozuldu gerçekten su sut muhabbetinden hali hazirda zaten stresim var bir de simdi su yumusama cikinca iyice stres olmaya basladim. Kilo alimi cok sukur iyi. Cisli bezleri de oyle. Ama neden anlamiyorum bu yumusama.
SAbah sütü bebegin su ihtiyacini aksam sütü yag ihtiyacjni karsiliyormus hatta memeler yumusak sütüm azaldi diye sakin korkmayin demisti aksamki süt laktoz orani düsük besleyiciymis o yuzden bebekler gece iyi uyular emmezler diyordu

Canim dedigin gibi merak ettim emzirme sonrası sagim yaptim. İki memeden toplam 30 cc cikti. Ve rengi bana sari gibi geldi. Dedigin gibi olabilir. Sagim esnasinda da bir akti bir durdu oyle fosur fosur akmadi. Belki o cabaya mi girmek istemiyor

Benimde böyle oluyor çok emdiğinden kaynaklı. Öyle hamur gibi olduğunda sağım yapmayı denedim maalesef sütte gelmedi. Bebek emdiğinde de boş emmiş gibi geliyor. Ben çareyi emzirme Aralığı oluşturarak buldum . Çok olduğu zaman sağıyorum bi öğün en azından onu veriyorum ki göğüslerim dinlensin. Bazen de mama ile destekliyorum. Doymadan uyumuyorlar maalesef. Onlar uyumazsa bizde uyuyamıyoruz. Sütün en güzel kaynağıda iyi bir dinlenmeden geçiyor.

Canim dedigin gibi merak ettim emzirme sonrası sagim yaptim. İki memeden toplam 30 cc cikti. Ve rengi bana sari gibi geldi. Dedigin gibi olabilir. Sagim esnasinda da bir akti bir durdu oyle fosur fosur akmadi. Belki o cabaya mi girmek istemiyor
yagli sutun cekmesi zor oluyordur

Ben iki kere verdim anlamadım çocuk sürekli ağlıyordu gazı vardır belki diye eşimi eczaneye yolladım onlarda nurse harweys vermişler. Hem ağlaması durdu hem de baya uzun uyumuştu ikisinde de. Araştırabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…