- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.961
3damla dedi doktor şimdi içime kurt düştü benden baska bu markayı kullanan yokmu3 Damla vermenizi doktor mu söyledi. Devletin verdiklerin damla dozu az olduğu için 3 damla olur. Bunu genelde 1 damla veriyorlar. 2-10 yaş bakanlığın zorunlu tuttuğu bir açıklama sanırım.
Malesef yoktu valla o kadar ihtiyaçti ki dün gece perişan oldum;( bende doktora damla sorucam hangisini kullanıyorsunuz bir sürü isim var piyasada en bitkisel temiz içerikli olan hangisi acaba.Böyle durumlar için süt yokmu dolabında sagdıgın biberonla verirdin. Kendini heder etmişsin . En azından memeni bırakırdı. Çok zor sancı ya tuttumu mahvediyor bizimkini de biz danla kullanıyoruz 10 gündür daha iyi
Mama vermek istemiyorum kilo alimi guzel cunku. Ama neden anlamiuorum bazi zamanlar goguslerim cok yumuşak oluyor puding gibi. Ve o da cildiriyor emme esnasindaBu korku doğum yaptığım ilk haftalarda bende de vardı sonra süt arttırıcı ürünlerle pompalarla sütümün çocuğa yettiğini ve fazla bile geldiğini görünce içim rahatladı. Bence sen elinden geleni yap bol bol emzir ve sağım yap çok da kafaya takma bir şekilde doyuyorlar yani sütün yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın . Biz İlk birkaç gün sütüm gelmediğinde mama almıştık keçi sütlü anne sütünü en yakın olan. şimdi o mama duruyor sütüm de bol ama gece uyumadığı zaman ve çok zorlandığım zamanlarda vermeyi düşünüyorum şu ana kadar vermedim hiç Çünkü bebek biberon tutmuyordu Şimdi yeni bir biberon aldık oğlum biberon tutmaya başladı O yüzden artık ben de gece çok zorlanırsam mama vereceğim Yani bunu doymadığı zamanlarda da yapabiliriz. Kendini kötü hhissetme bu kdr ❤
Evet emdikten sonra yumusacik oluyor ona cildiriyor zaten. Belki de uyku isteginden dolayi yapiyor ama hep de meme yumusakken denk geliyor boyle cildirmadisiEğer çişli bez sayısı 5 ve üzeriyse doyuyordur. Benim bebeğimde ağlıyordu meğer uykusuzluktanmış önceden hep meme verirdim bir kaç gündür kucağıma akıp evde gezdiriyorum uyku moduma geçince meme isteme ve ağlama olmuyor. Uykusuzluk gazda emme isteği yapıyor
Ben çok yorgun olduğumda ya sağdığım sütü yada mama veriyorum biberonla gece. Gece çokta farketmiyormış bebekler biberon ve memeyi. Hatta meme teflerinde de gece emzirtiyorlar
Ama o zaman neden deliye donuyor emme esnasindaSütün aktif emen bir bebeğin varsa azalmaz canım merak etmeInstagramda emzirenanneyi takip etmeni tavsiye ederim.Tam da bununla ilgili paylaşımı izledim .Akşamları daha yorgun oluyoruz ve sadece sütun içeriği değişiyor ama bu sütün az olduğunu göstermiyor normal bir süreç yani
Şuan aynı durumi yaşıyoruz sanki hafif dolgun diriyken keyif alarak içiyor ama şuan oyun hamuru gibi yumuşadı;( ve emerken çıldırdı ağladı süt geliyormu diye baktım evet geliyor süt var ama çok yumusadiginda memelerimEvet emdikten sonra yumusacik oluyor ona cildiriyor zaten. Belki de uyku isteginden dolayi yapiyor ama hep de meme yumusakken denk geliyor boyle cildirmadisi
Psikolojim bozuldu gerçekten su sut muhabbetindenŞuan aynı durumi yaşıyoruz sanki hafif dolgun diriyken keyif alarak içiyor ama şuan oyun hamuru gibi yumuşadı;( ve emerken çıldırdı ağladı süt geliyormu diye baktım evet geliyor süt var ama çok yumusadiginda memelerim
bebek de ağlıyor tesadüf mü boyle olması bilemedim;(
Ama o zaman neden deliye donuyor emme esnasinda
3damla dedi doktor şimdi içime kurt düştü benden baska bu markayı kullanan yokmu
Malesef yoktu valla o kadar ihtiyaçti ki dün gece perişan oldum;( bende doktora damla sorucam hangisini kullanıyorsunuz bir sürü isim var piyasada en bitkisel temiz içerikli olan hangisi acaba.
Aynen tas gibi olunca cok mutlu fosur fosur sut sesi geliyor mesela o zaman cok mutlu. Ama puding gibi oldugunda asla devam etmiyor bile emmeye. İki meme arasi mekik dokuyorum ve icim aciyor onun o halineİşte gündüz olan gibi istiyor ama bu da belli bir aydan sonra geçiyormuş hepsi de geçecek bir süreç
Benımde aynı oluyor üst üste emince cıldırıyor öyle oluncaAynen tas gibi olunca cok mutlu fosur fosur sut sesi geliyor mesela o zaman cok mutlu. Ama puding gibi oldugunda asla devam etmiyor bile emmeye. İki meme arasi mekik dokuyorum ve icim aciyor onun o haline
Ne yapicazBenımde aynı oluyor üst üste emince cıldırıyor öyle olunca
Kızlar bebeği saç kurutma makinası sesi ile anca sakinleştirdim;( saç kurutma makinası sesinin zararı varmı Google dan baktım hoş şeyler yazmıyordu ;( ama doktor bile önerdi bana bunu
SAbah sütü bebegin su ihtiyacini aksam sütü yag ihtiyacjni karsiliyormus hatta memeler yumusak sütüm azaldi diye sakin korkmayin demisti aksamki süt laktoz orani düsük besleyiciymis o yuzden bebekler gece iyi uyular emmezler diyorduPsikolojim bozuldu gerçekten su sut muhabbetindenhali hazirda zaten stresim var bir de simdi su yumusama cikinca iyice stres olmaya basladim. Kilo alimi cok sukur iyi. Cisli bezleri de oyle. Ama neden anlamiyorum bu yumusama.
Canim dedigin gibi merak ettim emzirme sonrası sagim yaptim. İki memeden toplam 30 cc cikti. Ve rengi bana sari gibi geldi. Dedigin gibi olabilir. Sagim esnasinda da bir akti bir durdu oyle fosur fosur akmadi. Belki o cabaya mi girmek istemiyorSAbah sütü bebegin su ihtiyacini aksam sütü yag ihtiyacjni karsiliyormus hatta memeler yumusak sütüm azaldi diye sakin korkmayin demisti aksamki süt laktoz orani düsük besleyiciymis o yuzden bebekler gece iyi uyular emmezler diyordu
Benimde böyle oluyor çok emdiğinden kaynaklı. Öyle hamur gibi olduğunda sağım yapmayı denedim maalesef sütte gelmedi. Bebek emdiğinde de boş emmiş gibi geliyor. Ben çareyi emzirme Aralığı oluşturarak buldum . Çok olduğu zaman sağıyorum bi öğün en azından onu veriyorum ki göğüslerim dinlensin. Bazen de mama ile destekliyorum. Doymadan uyumuyorlar maalesef. Onlar uyumazsa bizde uyuyamıyoruz. Sütün en güzel kaynağıda iyi bir dinlenmeden geçiyor.Kizlar ya surekli bende bir sut korkusu var. Lohusalikta buna taktim sanirim. Surekli sutum ya yetmezse ya doymazsa ya bir diger ogunde az olursa vs vs. Bazi zamanlar bebek emiyor emiyor hamur gibi yumusatip sunduruyor. Arkasindan agliyor krizlere giriyor elleriyle kavramaya calisiyor falan. Anlamiyorum neden boyle oluyor. Cok caresiz hissediyorum oyle oldugunda. Bunu yasayan var mi? Bir de boyle sacma sapan surekli sut korkusu yasayan?
yagli sutun cekmesi zor oluyordurCanim dedigin gibi merak ettim emzirme sonrası sagim yaptim. İki memeden toplam 30 cc cikti. Ve rengi bana sari gibi geldi. Dedigin gibi olabilir. Sagim esnasinda da bir akti bir durdu oyle fosur fosur akmadi. Belki o cabaya mi girmek istemiyor
Atsam anlar misiniz yagli mi degil mi. Omdan mi agliyordur bu kadar meme puding gibi oldugunda diye?yagli sutun cekmesi zor oluyordur
Bizimkinde de dudak büzme var, gözündeki yaşı görünce bende ağlıyorumAy benimki de öyle bir de dudaklarını büzüyor oturup ağlayasım geliyor
Ben iki kere verdim anlamadım çocuk sürekli ağlıyordu gazı vardır belki diye eşimi eczaneye yolladım onlarda nurse harweys vermişler. Hem ağlaması durdu hem de baya uzun uyumuştu ikisinde de. Araştırabilirsiniz..3damla dedi doktor şimdi içime kurt düştü benden baska bu markayı kullanan yokmu
Malesef yoktu valla o kadar ihtiyaçti ki dün gece perişan oldum;( bende doktora damla sorucam hangisini kullanıyorsunuz bir sürü isim var piyasada en bitkisel temiz içerikli olan hangisi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?