- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.601
Benim de oğlum iki günde bir yapıyor. Ama çok çöm sağlam yapıyor. Kakasında hiç pütür yok, ben ondan geç yaptığını düşünüyorum açıkçasıKızlar bugün 40gunluk olduk çok şükür. Sizin bebekler hergun kaka yapior mu? Bizde iki gün bazen üç günü buluyor yapmasi doktor normal dedi ki bizim bile normalimiz haline geldi kaka görünce sasiriyoruz filan. Var mi bu durumu yasayan
Benimki de baya sağlam yapior hatta önce bir artçı gelior altini aliorm yarim saat içinde asıl kakayi yapiorBenim de oğlum iki günde bir yapıyor. Ama çok çöm sağlam yapıyor. Kakasında hiç pütür yok, ben ondan geç yaptığını düşünüyorum açıkçası
Benim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscamKızlar bugün 40gunluk olduk çok şükür. Sizin bebekler hergun kaka yapior mu? Bizde iki gün bazen üç günü buluyor yapmasi doktor normal dedi ki bizim bile normalimiz haline geldi kaka görünce sasiriyoruz filan. Var mi bu durumu yasayan
Benimki de aynı böyle.Benimki de baya sağlam yapior hatta önce bir artçı gelior altini aliorm yarim saat içinde asıl kakayi yapior
Kaç günlük oldunuz bizim de öyleydi ama son 10 gündür seyreklestiBenim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscam
Olcusu nasil? Rendeliyor musun bir de zencefiliSıcak suyun içine taze zencefili koyup 5 dk demliyorum süzüp bal katıyorum
Şuan 28gunluk sizin kaç günlük olduKaç günlük oldunuz bizim de öyleydi ama son 10 gündür seyreklesti
40 olduk biz de.Şuan 28gunluk sizin kaç günlük oldu
12 gün önce gitmiştim en son. yarım kilo almışız bu 12 günlük süreçte mamayı kullanmadım sadece anne sütüyleOy maşallah kaç kilo doğmuştu kilo alımı baya iyi siz de mama veriyormusunuz
Bizim de 3 4 sefer oluyor bir günde bazen 4 5 bile oluyor. Bir sorun çıkmadığı sürece yapmaları daha iyi rahatlıyolar ya yapmadıkları zaman ıkın ıkın bi hal oluyolar. Açlık ağlamasından daha beter oluyo kaka gecikinceBenim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscam
Dil bağı olmasa daha çok alır. Emmeyi etkiliyor. Arkadaşımın bebeğinde de vardı. Bebek küçükken anestezi vs de yapmıyolar sadece uyuşturuyolar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Büyük oğlunda da vardı ona anestezi yapmışlardı ama küçük bebeğe yapılmamıştı.Kızlar kızımın kulağının arkasında egzama olmuş kıyafetine sarı akıntı bulaşmış o şekilde farkettim. Doktora gittik egzama dedi ve krem verdi. Çok kötü oldum daha önce farketmemişim hiç. Bir de dil bağı varmış kızımın doktor en kısa sürede kestirmemizi söyledikilo alımı boy vs çok güzel maaşallah 35 günde 1400 kg almış doktor beklediğimizden daha iyi dedi, sadece anne sütü bu arada
Benim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscam
Benimde neredeyse her bez değişiminde oluyor. 6-7 kez.Kaç günlük oldunuz bizim de öyleydi ama son 10 gündür seyreklesti
Ben hiç Alarm kurmadım. 28 güne 3.5 saate kadar uyudum. Şuan 37 günlük 4 saatte uyusa uyandırmıyorum zaten mırıldanmaya başlıyor o zaman alıyorım. Öişli bez sayısında 6 ve üzeri oluyor hep. Uyuyorum bende onlaKızlar gece beslenmesine alarm kuruyormusunuz? Yoksa gece kendiliginden uyaninca mi besliyorsunuz? Ben hala iki saatte bir besliyorum geceleri alarm kuruyorum. En geç 3 saat oluyor o da alarmı ertelersem. Artik uykusuzluk cok yormaya basladi, aglayinca mi uyansam diyorum
6 7 bez kaka normalmi acaba;(Benimde neredeyse her bez değişiminde oluyor. 6-7 kez.
Ben hiç Alarm kurmadım. 28 güne 3.5 saate kadar uyudum. Şuan 37 günlük 4 saatte uyusa uyandırmıyorum zaten mırıldanmaya başlıyor o zaman alıyorım. Öişli bez sayısında 6 ve üzeri oluyor hep. Uyuyorum bende onla
Ben hiç alarm kurmadım anne yanı besiginde uyuyor acıkınca uyanıyor ben de sesine kalkıp emziriyorum. Bi ara uyandırıp emzirmeyi denedim ama emmek istemedi. Kilo alamı da iyi olunca aynı şekilde devam ettim.Kızlar gece beslenmesine alarm kuruyormusunuz? Yoksa gece kendiliginden uyaninca mi besliyorsunuz? Ben hala iki saatte bir besliyorum geceleri alarm kuruyorum. En geç 3 saat oluyor o da alarmı ertelersem. Artik uykusuzluk cok yormaya basladi, aglayinca mi uyansam diyorum
Ama sarimsak cok fena gaz yapiyor bebise. O yuzden sarimsak biraz zor kullanmamBal ve sarımsak kürü var sütünüzden bebeğe de etkili olur onu yapabilirsiniz .geçmiş olsun .
Canim peki bez olarak ne kullaniyorsun ve kac numara? Biz sleepy 1 numara kullaniyorduk daha cok degistiriyorduk dolayisiyla bezini daha hizli doluyordu cunku. Yani cisli bez sayisi boulelikle fazlaydi. Simdi 2 numaraya gectik. O sari cizgi tam maviye donmese bile bez baayaa agir oluyor ve 1 numaradaki kadar bez degistirmiyoruz.Benimde neredeyse her bez değişiminde oluyor. 6-7 kez.
Ben hiç Alarm kurmadım. 28 güne 3.5 saate kadar uyudum. Şuan 37 günlük 4 saatte uyusa uyandırmıyorum zaten mırıldanmaya başlıyor o zaman alıyorım. Öişli bez sayısında 6 ve üzeri oluyor hep. Uyuyorum bende onla
Bir ay oldu artık gece uykuları uzayacak, gündüz uyanık saati artacak. Geceleri hiç bir zaman alarm kurmadım. Acıkınca ağlıyor uyanıyorum.Kızlar gece beslenmesine alarm kuruyormusunuz? Yoksa gece kendiliginden uyaninca mi besliyorsunuz? Ben hala iki saatte bir besliyorum geceleri alarm kuruyorum. En geç 3 saat oluyor o da alarmı ertelersem. Artik uykusuzluk cok yormaya basladi, aglayinca mi uyansam diyorum
Baş parmağı kadar zencefili dilimliyorum ben 2 su bardağı da su 1 tatlı kaşığı da balOlcusu nasil? Rendeliyor musun bir de zencefili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?