• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aranızda silikon göğüs ucu kullanan var mı? Hastanede göğüs ucum yok diye hemşireler silikon uç aldırdılar öyle emzirmeye başladım şimdi de bıraktıramıyorum kendi göğsümden direkt içmiyor😞 Kullanan varsa nasıl bıraktırdınız acaba? Böyle içince bebeğimle aramda katman varmış gibi oluyor

Kızlar biz 1 aylık olduk lakin hala bebeğimin kakası sıvı ve sarı renkli parlak sizinkiler de öle mi ve ne zman düzelecek pütürlü olacak hep sırtına çıkıyor çünkü
Olması gereken böyle sağlıklı olduğunu gösteriyor.Sirtina çıkma bizde olmuyor ama hangi bezi kullaniyorsunuz bezle alakalıdır büyük ihtimalle

Kızlar sezeryan olanlar, kesilen yerin yakınlarında hissislik var mi? Yani his yok😀 dokundugumda parmagimi anliyorum ama agri aci ne bilim bise hissetmiyorum. Sizinde öyle mi? 6 hafta oldu hala hissiz

Kızlar sezeryan olanlar, kesilen yerin yakınlarında hissislik var mi? Yani his yok😀 dokundugumda parmagimi anliyorum ama agri aci ne bilim bise hissetmiyorum. Sizinde öyle mi? 6 hafta oldu hala hissiz
Evet var doktoruma demiştim sinirlerde kesildiği için geçmesi yılları bulur yada hep öyle kalabilir demişti
Her gece 11de başlıyor hala daha ağlıyor meme veriyorum yok sallıyorum yok çok yoruldum uykusuzluktan
Gaz olabilir ben youtube birinde gördüm gündüzleri bez değiştirmeden önce aç karnına gaz masajı yapıyor kısa Birde gün içinde 1 kere biraz daha uzun masaj yapıyorum sanki gece bir tık rahatladı gibi.

Her gece 11de başlıyor hala daha ağlıyor meme veriyorum yok sallıyorum yok çok yoruldum uykusuzluktan
Hergece ayni saatte agliyor ve hic durmuyorsa kolik olma ihtimali cok yuksek benim yigenimde oyleydi heraksam 9da baslardi 3 saat hic durmazdi sakinlemezdi

Back