Çok yeni değil mi tabi ki de böyle hissedeceksin. Bebekli bir hayata alışmak yıllardır bağımsız belli bir yaşa gelmiş bizler için kolay değil. Zamanla alışacağız onlar bize alışacak. Savaştan çıkmış gibi yorgun olmaya da alışacağız zamanla daha farklı olacak. Bebişler doğduktan 2 ay sonra hayata adapte olurlarmış. Hala anne karnında gibi hissediyorlar. Sürekli memede olmak istiyorlar bu onların kendilerini rahatlatma yöntemi. Şu dönem onlar için de zor.
Ben geceleri ağlıyor acıkıyor severek uyanıyorum severek altını alıyorum, emzirirken dokunuyorum saçlarını okşuyorum karnına elimi koyuyorum rahatlasın beni hissetsin, huzurlu olsun diye. Onlar için de kolay değil diye düşünüyorum. Alışacağız inşallah, en zor zamanları geçiriyoruz.
Ben kimseye muhtaç olmayım aman her şeyi kendim yapayım dedim (karakterimde malesef bu var, hep ben herşeyi yaparım güçlüyüm modları) Annem ve kv 1 hafta kaldılar, bebekle sadece ben ilgilendim gece gündüz, onlar ev işi yemek vs ilgilendi. Kendimce ne kadar erken adapte olursam bebekli hayata alışmam da o kadar kısa olur dedim ve gönderdim ikisini de. Şuan inan ki evi de temizliyorum, yemekte yapıyorum (her gün olmasa da), kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorum, bebeğime de bakıyorum. Zor evet ama buna alıştım şuan ve ilk zaman ki gibi zor gelmiyor artık. Demem o ki artık rutin hayatımıza onlarla devam edeceğiz bize artık kalan ömrümüzde eşlik edecekler. Zamanla zor günler yerini daha tatlı günlere bırakacak, inanalım