- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alıştım sanki hep benmleymiş gibi. İlk günden beri böyle hissediyorumAlıştınız mı kızlar bebişlerinize, yeni hayatınıza
Benim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor kilo alımı iyi kesin reflumudurBen bu kusma işini birntürlü çozemedim 3 gündür hiç kusmuyordu bu aksam yine kustu reflü olsa her emmeden sonra kusuyo akrabamin bebegi öyleydi ayin 22 sinde randevumuz var daha öncemi gitsem doktora ama kilo alıyorsa ve devamli oluyorsa kork diyorlar aklim almiyo
Alıştınız mı kızlar bebişlerinize, yeni hayatınıza
Bebeklik reflüsü oluyormuş evet bana her emzirmede kusuyorsa reflü demisti hatta benim oglusum 2gune bi 3gune bi kusuyo bsnim kuzenim cocuk doktoru o birkac sebep soyledi eger cogalirsa reflü ilacı veririz demisti ama ben gazdan dolayi diyorum çünkü bir iki emmede cikaramadigimda alttan onemli degil ustten cikacak illa gegirtiyle kusuyo süt tanzikliyse yine kusma olurmus kaka yalmaya çalistigindada ıkinirken yine kusarmis süt yaglıysa sindiremezyine kusarmis cok beslemede yine kusarmis enfeksiyona bagli kusarmis falan falan birsuru sebep var kilosunda azalma yoksa endise etme dedi banaBenim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor kilo alımı iyi kesin reflumudur
Kusma seklide onemli agzindan cok az sızdirma seklinde oluyorsa sütün fazlasini cikariyor demekmis reflü kusması biraz fazla oluyor dekisti birde reflude kusmadan once anlasiliyormuş agzina birseyler geliyor cigner gibi yapiyormuş yuzunu eksiltiyormuş bazen oluyor bizd ebunlar ama bilemedim ayin 22 kontrolumuz var bakalım kilomuz nasıl olacakBenim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor kilo alımı iyi kesin reflumudur
Ben bu kusma işini birntürlü çozemedim 3 gündür hiç kusmuyordu bu aksam yine kustu reflü olsa her emmeden sonra kusuyo akrabamin bebegi öyleydi ayin 22 sinde randevumuz var daha öncemi gitsem doktora ama kilo alıyorsa ve devamli oluyorsa kork diyorlar aklim almiyo
Çok emiyor fazlasını çıkarıyor da olabilir. Emme güdüsü var. Tokken de emmek isteyebilir. Benim bebeğim de emdikten sonra bazen çıkarıyor. Hiç reflü ihtimalini düşünmedim.Benim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor kilo alımı iyi kesin reflumudur
Benim bebeğimin doyma hissi yok yani çok şaşırıyorum bugün 140 cc içti bianda sonra baya kötü çıkardı aşırı fazlaydi normaline göre ama deli gibi istedi susmadiÇok emiyor fazlasını çıkarıyor da olabilir. Emme güdüsü var. Tokken de emmek isteyebilir. Benim bebeğim de emdikten sonra bazen çıkarıyor. Hiç reflü ihtimalini düşünmedim.
Benimki de yaka düğmesi valla. Abartmıyorum 15-16 saat mememde duruyordur. O kadar çok emiyor ki organım gibi oldu atar örtüyü emziririm napayım. Evde tekim ben, maraton gibi geçiyor tüm gün. Yemek, temizlik, büyük oğlum başlı başına mesai. Biraz boşvermişlik var bende. Dün dışarı çıktım mesela ciyak ciyak ağladı. Bir kucağıma aldım, bir pışpışladım öyle öyle gezdik. En fazla ağlıyorlar, ağlamayı stres yapma kendine.Valla canim masallah sana. Benim bebis de biliyorsun yaka dugmesi. Odum kopuyor disari cikmaya. Bir an bile ayrilmiyor benden cesaret edemiyorum planlar yapmaya. Ancak evdeyiz o da beni cok bunaltiyor
Evet genelde emdikten sonra gazini cikaramazsam migdede gaz cok birikirse oluyoEmme sonrası kusuyorsa normal gazını tam çıkaramıyor ondan oluyor genelde.bu da fizyolojik reflü imiş . Kilo alımı iyiyse endişe etmeyin
Benimki de iki gundur daha farkli olmaya basladi ya. Daha az memede duruyor. Daha cok disariyla temas halinde guluyor sesler cikariyor etrafi inceliyor koydugum yerden ama belli bir sure tabii. Kac gundur saatlerce kucagimdan ayrilmsyinca bu hali bana cokk enteresan geldiBenimki de yaka düğmesi valla. Abartmıyorum 15-16 saat mememde duruyordur. O kadar çok emiyor ki organım gibi oldu atar örtüyü emziririm napayım. Evde tekim ben, maraton gibi geçiyor tüm gün. Yemek, temizlik, büyük oğlum başlı başına mesai. Biraz boşvermişlik var bende. Dün dışarı çıktım mesela ciyak ciyak ağladı. Bir kucağıma aldım, bir pışpışladım öyle öyle gezdik. En fazla ağlıyorlar, ağlamayı stres yapma kendine.
Etrafa ilgi arttıkça emme azalacak, büyüdükçe daha kolay oluyor her şey bence. Yenidoğan dönemi en zoru. Ne oyalayabiliyorsun, ne birine bırakabiliyorsun. Ek gıda dönemiyle birlikte bayağı da kolaylaşıyor. Konuşmaya başladıkları zaman da kralsınBenimki de iki gundur daha farkli olmaya basladi ya. Daha az memede duruyor. Daha cok disariyla temas halinde guluyor sesler cikariyor etrafi inceliyor koydugum yerden ama belli bir sure tabii. Kac gundur saatlerce kucagimdan ayrilmsyinca bu hali bana cokk enteresan geldi
Evet bizim etrafa ilgimiz artmaya başladı. Uykular daha artti daha rahat birakiyor yani su an beni. Darisi senin basina olsun artik ne diyeyimEtrafa ilgi arttıkça emme azalacak, büyüdükçe daha kolay oluyor her şey bence. Yenidoğan dönemi en zoru. Ne oyalayabiliyorsun, ne birine bırakabiliyorsun. Ek gıda dönemiyle birlikte bayağı da kolaylaşıyor. Konuşmaya başladıkları zaman da kralsın
Pierre cardin vovo modeli kabin boy katlamasi kolayMerhaba anneler , ben bebek arabasi konusunda hala kararsizim hem yenidogana uygun hem 2-3 yasina kadar kullanabilecegim cok hafif katlanabilir bir bebek arabasi istiyorum . baston mesela uygun mu travel cok agir bir araba ben su arabayi kullaniyorum memnunum diyenler yazabilir mi
0_6 ay bebekler icin de uygun muPierre cardin vovo modeli kabin boy katlamasi kolay
0-36 ay ,max25kg kapasiteli,0_6 ay bebekler icin de uygun mu