• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar yaa az önce kizimin bezini degistirirken gobek deligi sismis gibiydi cook degil ama şiş yani. Googledan search ettim gobek fitigi diye bir sey cikti. Aglayasim geldi hic moralim yok. Görsellerdeki gibi cook şiş degil ama şiş biraz. Bugun gaz sancisi fazlaydi aglamakli gecti ondan olabilir mi ki sislik. İlla gobek fitigimi demek ya

Göğüslerimin altı ter oldu terlemezdim terliyorum. Kokmazdım kokuyorum. Sanki günlerdir duş almamış gibi. Pijamalarla evde durmaktan da sanırım sıkıldım. Günleri takip edemiyorum. Giyinip hazırlanıp Dışarı çıkmak istiyorum sanırım. Hamileliğimin 35. Haftasından bu yana doktora gitmek dışında hiç dışarı çıkmadım. Market alışverişleri bebek alışverişleri hepsi internetten. Ama yine de çok çok kötü değil. Allah başka dert vermesin.

Göğüslerimin altı ter oldu terlemezdim terliyorum. Kokmazdım kokuyorum. Sanki günlerdir duş almamış gibi. Pijamalarla evde durmaktan da sanırım sıkıldım. Günleri takip edemiyorum. Giyinip hazırlanıp Dışarı çıkmak istiyorum sanırım. Hamileliğimin 35. Haftasından bu yana doktora gitmek dışında hiç dışarı çıkmadım. Market alışverişleri bebek alışverişleri hepsi internetten. Ama yine de çok çok kötü değil. Allah başka dert vermesin.
Bizim daha 2 hafta olmadı ama aynı durumdayım. Bedenim ve psikolojim bitik. Hastaneye gittiğimizde insanlar acıyarak suratıma bakıyor resmen, kendimi toparlamak istiyorum ama olmuyor😞

Bizim kakada bazen mukus oluyo kötü birseymiymis doktor neden olabileceginide söyledimi acaba
Test sonuçları temiz ckti eğer ateş kusma eşlik ediyorsa bir de saatlerce ağlıyorsa mukus bizim için anlam ifade edebilir ama tek başına yeterli bir gösterge değil sorun var demek için dedi. Bazen besin alerjilerinde gorulebiliyormus annenin inek sütüne olan toleransı sütten bebegi etkileyebiliyormus.

Kızlar normalde ben çok terlesem bile asla kokmazdım ama doğumdan beri terlediğimde leş gibi kokuyorum. Her gün duşa girsem de nafile, bunun çözümü yok mudur ve hep böyle mi olucak bundan sonra😞
Ben normalde ayda yılda bir rollon kullanan biriydim ki hep Allah'a dua ettim kızımın teni inşallah bana çeker diye genelde hep pudra gibi kokuyosun diyorlar ama gel gelelim bu emzirme... ;( :( bende terliyorum ve rollon kullanmak zorunda kalıyorum ayrıca benim hamileyken göbeğim de tüylenme olmuştu onlar hala orada kaldı dökülmedi .bide ben spor yapsam bile terleyemezdim yine emzirirken kan ter içindeyim.surekli duşa giriyorum bende ve emzirdikce terliyorum

Test sonuçları temiz ckti eğer ateş kusma eşlik ediyorsa bir de saatlerce ağlıyorsa mukus bizim için anlam ifade edebilir ama tek başına yeterli bir gösterge değil sorun var demek için dedi. Bazen besin alerjilerinde gorulebiliyormus annenin inek sütüne olan toleransı sütten bebegi etkileyebiliyormus.
Konunun başlangıcını tam bilmiyorum ama mukuslu kaka tek başına alerji göstergesi değil doktorunuzun dediği gibi inek sütü intoleransı büyük olasılık.. Benim bebeğiminde kakası hep mukusluydu. Benzer şeyler duydum. Ama extradan diyeceğim anne eğer karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsa da mukus oluyormuş. Beslenmeyi düzeltmek lazım ben biraz geç öğrendim. İnstagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var orada görmüştüm. hala post duruyor mu bilmiyorum.

Ben normalde ayda yılda bir rollon kullanan biriydim ki hep Allah'a dua ettim kızımın teni inşallah bana çeker diye genelde hep pudra gibi kokuyosun diyorlar ama gel gelelim bu emzirme... ;( :KK43: bende terliyorum ve rollon kullanmak zorunda kalıyorum ayrıca benim hamileyken göbeğim de tüylenme olmuştu onlar hala orada kaldı dökülmedi .bide ben spor yapsam bile terleyemezdim yine emzirirken kan ter içindeyim.surekli duşa giriyorum bende ve emzirdikce terliyorum
Tamamen hormon değişiminden kaynaklı oluyor anneyi bir ateş basıyor vs vs zamanla düzelir diye düşünüyorum benim baya azaldı ☺️ Birde göbekteki tüylenme daha erken geçiyor kokuya nazaran 🍀

C
Kızlar yaa az önce kizimin bezini degistirirken gobek deligi sismis gibiydi cook degil ama şiş yani. Googledan search ettim gobek fitigi diye bir sey cikti. Aglayasim geldi hic moralim yok. Görsellerdeki gibi cook şiş degil ama şiş biraz. Bugun gaz sancisi fazlaydi aglamakli gecti ondan olabilir mi ki sislik. İlla gobek fitigimi demek ya
Doktor muayenede kontrol etmedi mi ? Benim beneğimde de göbek fıtığı var ama çok ileri değil ağladıkça da çıkıyor doktor 3 yaşına kadar geçer ameliyat gerektirmez az dedi kasık fıtığı daha önemli dedi. Stres yapmayın doktora gösterin hepsi müdahele gerektirmiyor

Konunun başlangıcını tam bilmiyorum ama mukuslu kaka tek başına alerji göstergesi değil doktorunuzun dediği gibi inek sütü intoleransı büyük olasılık.. Benim bebeğiminde kakası hep mukusluydu. Benzer şeyler duydum. Ama extradan diyeceğim anne eğer karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsa da mukus oluyormuş. Beslenmeyi düzeltmek lazım ben biraz geç öğrendim. İnstagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var orada görmüştüm. hala post duruyor mu bilmiyorum.
Aaa bunu ilk kez duyuyorum ve evet ben biraz fazla karbonhidrat tüketiyorum:( bu sayfayı hemen takibe alicam. Kakası sulu geliyor ishal gibi o canımı sıkıyor:( çünkü ishal iyi kilo aliminida etkiliyor valla kaka resmi atin dedi doktor sürekli kaka takibindeyim ama önemli bişey olsa iştahını ateşini etkilerdi tabi bebek iyi şükür.🙏
Tamamen hormon değişiminden kaynaklı oluyor anneyi bir ateş basıyor vs vs zamanla düzelir diye düşünüyorum benim baya azaldı ☺️ Birde göbekteki tüylenme daha erken geçiyor kokuya nazaran 🍀
Ben tüysüz kılsızim diye diye kendimi nazarladim 😂😂 bide hamileyken ilk tüyler çıkınca göbeğim jilet attım ne de olsa bende çıkmaz diye.cunky ben yıllardur bacaklarima jilet atarım hala 3 5 kıl var Allah'a şükür hiç tüy sorunum olmadı ama şuan göbeğim resmen siyah tüylü:( umarım dökülür.hormonlar ne kadar fena şuan yine ter icinde kaldım bebek emziriyorum 🥲

Bana hep 6 aydan once alerji testi yapilmiyor demislerdi. Yani kakasindan alinip bakilmasi diye bir sey varsa o da bir nevi alerji testi demektir

Biz 20 günden itibaren çıkmaya başladık neyi bekliyosın ki ınanki çok iyi geliyo

Bana hep 6 aydan once alerji testi yapilmiyor demislerdi. Yani kakasindan alinip bakilmasi diye bir sey varsa o da bir nevi alerji testi demektir
Bilmiyorum ki acaba enfeksiyona falan mı bakilcak diye düşündüm bende.aksam doktorla konuştum sonuçlar temiz dedi ama bana bı kapla barkot vermişti çok mukuslu gelirse bu kaba koy labaratuvara getir bir kere daha baktiralim dedi. mukuslu kaka çok olursa götürür belki eşim kakasini ama ilk test temiz çıktı tekrarına gerek varmı bilmiyorum

Bilmiyorum ki acaba enfeksiyona falan mı bakilcak diye düşündüm bende.aksam doktorla konuştum sonuçlar temiz dedi ama bana bı kapla barkot vermişti çok mukuslu gelirse bu kaba koy labaratuvara getir bir kere daha baktiralim dedi. mukuslu kaka çok olursa götürür belki eşim kakasini ama ilk test temiz çıktı tekrarına gerek varmı bilmiyorum
Eger bebiste bir huzursuzluk durumu olursa tekrar baktirin dr da boyle dedigine gore bosuna demiyordur

Back