- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.381
Herkesin öyle sanırım. Benim de öyle.Genelde memede uyuyo acaba bir sorunmu var bilemedom
Bizim gündüz uykumuz yok fazla. 12 ye kadar belki 1 2 saatlik uykular var sonra hep yarım saat 20 dk akşama kadar. Çok nadir 12den sonra üstüne 1 saatlik uyku falan ekler bazen. Gece iyiyiz 2 3 saatlik uykularımız var çok şükür.Benim oglus genelde utuyo sizinkiler nasil uyanik olma saati fazla degil
Canım toplam 10 damla mı yoksa her seferinde 10 damla mıEczacı bir defa 6 damla yazmıştı ama doktorumuza sorduk 4 defaya kadar 10 damla verebilirsin dedi
Her seferinde 10 damla dedi az veriyorsun 6 yetmez dediCanım toplam 10 damla mı yoksa her seferinde 10 damla mı
Kusuyormu reflü teşhisini nasıl koydular şurubu içirin derin bebek reflüsünün suanki yek çözümu demisti bana cocuk doktoru olan akrabamız ogunlerden sonra muhakkak gazini çıkarınKızlar bizim bugün 40ımız çıktı25. Gün kanamam kesilmişti bugün adet oldum. Bizde reflüyle sıkıntımız var. Doktora götürdüm şurup yazdi. Kullanmaya kıyamıyorum kizima. Başka çaresi yok mu ya reflünün. Reflü yagagini kullaniyorum besledikten sonra 40 dakika falan yatirmiyorum. Az az sık sık yediriyorum. Daha ne yapabilirim?
Reflü olduğunu nasıl anladınız? Benim oğlum da doyma hissi olmadığı için çok çok fazla emiyo sonrasında da kusuyo sürekli süt kesiği gibi. Yatağı eğimli, gazını da çıkarıyoruz ama hala aynıKızlar bizim bugün 40ımız çıktı25. Gün kanamam kesilmişti bugün adet oldum. Bizde reflüyle sıkıntımız var. Doktora götürdüm şurup yazdi. Kullanmaya kıyamıyorum kizima. Başka çaresi yok mu ya reflünün. Reflü yagagini kullaniyorum besledikten sonra 40 dakika falan yatirmiyorum. Az az sık sık yediriyorum. Daha ne yapabilirim?
Ben buradan bilerek soruyorum çünkü dediğin gibi doktorlarda ezbere konuşuyor bazen. Yeşil kakadan önce çok korktum ama burada yazılanları okuyunca demek normalmis dedim sadece bir kacgundur sümüksü bir yapısı var mukus dedikleri o sanırım biraz tedirgin eden oydu ama belki normaldir emmesi iştahı iyi maşallah ateş konusuda çok giydiriyor olabilirim arada 37ye geçiyor üstünü başını inceltince geri düşüyor oyuzden ona da takilmiyorum.Canim benim de bebegimin kakasi yesil oluyor arada. Cok iyi bir dr u var. Ona resmini çekip atmistim ama hic beklemedigim bir karsilik aldim kendisinden. Guya sut alerjisi varmis sut urunlerini tuketmeyelim dedi. O sira da gerçekten cok fazla gaz problemimiz vardi dedim heralde yavrum o yuzden kivraniyor. 5 gun bosu bosuna sut diyeti yaptim. Yani sirf bir kaka rengiyle nasil bu kadar net bir karara vardi anlamadik zaten. Kotu olan hadi ben bebegimin iyiligi icin tuketmem sut urunlerini sut diyeti yaparim da bunun yaninda bebege cok faydali olan yogurt kefir falan da tuketemicem. Baska uzman gorusleri de aldim onlar da dusundugum gibi cevap verdiler sut alerjisiyle ilgili bir sey soylemediler anne sutunden kaynakli arada yesil de olabilirmis kaka ve bu durum cok normalmis. Eger yaninda seyreden baska belirtiler varsa; kanli, mukuslu kaka falansa o zaman alerjik bir durumdan bahsediliyormus. Sut diyetini bozdum ve su an her sey yolunda cok sukur. Yani demem o ki yesil kaka sorun degil cok fazla arastirma yoluna girip de kafanizi da karistirmayin bence bosuna. Dr lar da biraz ezbere konusuyor cunku.
Benim kızımda çok emiyor sürekli memede olmak istiyor geceleri ara ara emzik kullanıyorum mecburen öbür turlu sürekli memede zorlaniyorum.Reflü olduğunu nasıl anladınız? Benim oğlum da doyma hissi olmadığı için çok çok fazla emiyo sonrasında da kusuyo sürekli süt kesiği gibi. Yatağı eğimli, gazını da çıkarıyoruz ama hala aynı
Canim sumuksuyse onu dr a sorBen buradan bilerek soruyorum çünkü dediğin gibi doktorlarda ezbere konuşuyor bazen. Yeşil kakadan önce çok korktum ama burada yazılanları okuyunca demek normalmis dedim sadece bir kacgundur sümüksü bir yapısı var mukus dedikleri o sanırım biraz tedirgin eden oydu ama belki normaldir emmesi iştahı iyi maşallah ateş konusuda çok giydiriyor olabilirim arada 37ye geçiyor üstünü başını inceltince geri düşüyor oyuzden ona da takilmiyorum.
Benim kızımda çok emiyor sürekli memede olmak istiyor geceleri ara ara emzik kullanıyorum mecburen öbür turlu sürekli memede zorlaniyorum.
Benim 2 haftada dustu canimHayırlı cumalar kızlar
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne durumda acaba? Kaçıncı günde dikişleriniz düştü?
Benim makata yakın yerdekiler henüz düşmedi 2 3 tane var. İç kısımdakiler düştüHayırlı cumalar kızlar
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne durumda acaba? Kaçıncı günde dikişleriniz düştü?
normal direkt siliyorum. büyükse ikiye bölüyorum. Amaç bir kere silip tekrar başka bir yere dokundurmadan atıyorum. Diğer parçaya da aynısını yapıyorum. Bu şekilde temizlenene kadar. Çünkü sildiğim Islak mendille tekrar katlayıp filan başka yerini silemem. Ayrıca çok ıslak olması iyi değil bence çünkü ben bebeğin altını kapatmadan kurumasını bekliyorum. Islakken kapatırsak pişiğe mantara uygun zemin olur diye düşünüyorum.Islak mendil kullanan arkadaşlar bebislerinizin altini degistirirken islak mendili suyla yıkayiptami siliyorsunuz yoksa direkmi siliyorsunuz ben kizimda temizleme pamugu kullanmistim ama bunda islak mendil kullaniyorum Eki Görüntüle 3258944 altta kullandigim islak mendil vatmr
Biz de bugün 1. Ay kontrolüne gittik. Kalça ultrasonu yapıldı. Sünnet için 3. Ayı bekleyin dedi. 3. Ayı dolunca sünnet yaptıracağız. Kusma olayını da doktor şöyle açıkladı. Karnında gaz olduğu için kusarmış. Çok fazla kusarsa ve o an için süt de azsa, doymadığını hissedersen mama ile destekle dedi
Benim doktorum günde 4 defa 10 damla ver demişti gerçekten iyi oldu.Sapsimlex kullanan arkadaslar damlanın sayisini artirinca cok ise yariyo ben 8 damla damlatiyordum tanidik cocuk doktoru 15 damlat dedi ben 10 damlattim neolur neolmaz diye aninda etki gosterdi biogaiayida gece yatarken veriyorum 5 damla
Bizim kendi doktorumuz her beslenmede 8 damla ver dedi kuzenimde cocuk doktoru istanbul medipol hastanesinde günde 4 kere 15 damla dedi biogaiadanda 1 kere 5 damla veriyorumBenim doktorum günde 4 defa 10 damla ver demişti gerçekten iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?