2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Neden 3. Ayı bekleyin dedi bi bilgi verdi mi acaba? Biz bugün sünnetini yaptırdık da merak ettim o yüzden

Gerçekten sabsimlex damla miktarını arttırınca işe yarıyor bebeğim önce ıkınıyor damlayı veriyorum besliyorum uyuyor önceden hiç böyle değildi..bu arada benim dikişlerim iyi kapanmadı mı acaba sanki içime hava giriyor kapanmıyor gibi hissediyorum

Ben bu rezene cayini anlamis degilim instegramda hangi emzirme sayfasina baksam gazli bebeklerin gaz sorinu giderilmesi icin rezene cayini siddetle.tavsiye ediyorlar bu emzirme danismanlari bilmiyormarmiyki acaba

@ankazmrt0 randevu vardi gittinizmi ne dedi doktor acaba
Teşekkür ederim canım gittim kontrolde kakadan sürüntu aldi biraz mukus gördü. Mukus da ateş kusma ve iştahsızlık birde sürekli ağlama durumu eşlik ederse bir anlam ifade ediyor ama yoksa bu arada gelen mukus genelde temiz çıkıyor dedi ama yinede aldı kakadan örnek. Rezene çayını sordum içme dedi.
Yeşil kaka normalmis arada olur dedi.kakada kan görünce kork dedi
Emzik 2,ay sonra kullan şimdi kullanma dedi, çünkü benim bebeği emzirisimi izledi bu cocuj sadece ucunu emiyor buda yetersiz beslenmeye yol açar sen sürekli emzirdim diye düşünürsün sma bu yanlış emzirme dedi.. bende bir kaç gündür böyle emiyor dedim ve bir kaç gündür emzik kullanıyorum dedim.onu Birak şimdilik çok zor durumda kalmadan kullanma kafası karışmış memeyi düzgün emmiyor dedi

Bu memenin kahverengi bölümünü almasi gerekiyo diyorlar ama benim oglus hepsini alamiyo ama guzel emiyo çişli bezlerinden anlayabiliyorum

Bizim kakada bazen mukus oluyo kötü birseymiymis doktor neden olabileceginide söyledimi acaba

Kızlar normalde ben çok terlesem bile asla kokmazdım ama doğumdan beri terlediğimde leş gibi kokuyorum. Her gün duşa girsem de nafile, bunun çözümü yok mudur ve hep böyle mi olucak bundan sonra
Ben de öyle hormonlardandır diye düşünüyorum. Normalde asla kokmazdım 1 hafta yıkanmasam anca bu kadar kokardım. Şimdi 1 günde kokuyorum

Hayirli aksamlar arkadaslar benim oglusun dili ve damagi beyaz biraz oncdde meme emerken agladi memeyle resmen kavga etti ve tekrar emmek istemedi neyapabilirim

Hayirli aksamlar arkadaslar benim oglusun dili ve damagi beyaz biraz oncdde meme emerken agladi memeyle resmen kavga etti ve tekrar emmek istemedi neyapabilirim

Pamukçuk olmuş,1 çay bardağı kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonati at karıştır.gazli bezle güzel temizleniyor delikli olduğu için. Bizde de oldu da aile hekimine götürdüm ben ilerlemesin diye damlasini verdi daha çok karbonat kullan demişti ikisini de yaptım geçti.Emmesini de etkiliyor

Evet farkettim emmesini cok etkikiyo bu aksam herzamanki gibi ememedi biberonlada 20 ml anca icebildi

Pamuk ıslatıp kullanıyorum ıslak mendil kullanmıyorm
Bebegin odasına telsiz aldinizmi arkadaslar agladiginda duymak icin ben almamistim ama yatak odasinda yatarken agladigini duyamiyorum hangi markayı almalıyım fikir verirmisiniz
Bize e bebeğin telsizi hediye gelmişti şimdilik iş görüyo biraz büyüsün kamera alcaz
Kızlar normalde ben çok terlesem bile asla kokmazdım ama doğumdan beri terlediğimde leş gibi kokuyorum. Her gün duşa girsem de nafile, bunun çözümü yok mudur ve hep böyle mi olucak bundan sonra
Bende,leş,gibi kokuyorum banyodan hemen sonra bile,roll onlara rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…