2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugün hastaneye götürdüm bebeğimi 1 aylık oldu gece hiç durmadı çok ağladı tahlil verdik hiçbir şey çıkmadı ultrason çekti temizdi ağlamasına gaz sancısı dedi biogaia yazdı olmazsa samsimples kullanın dedi çok ağlıyor kızlar ya memedeyken ağlaması çok kötü bunalıma giriyorum ya

Ben samsiplex kullaniyoruz ama hala gaz sancilarimiz oluyo aralard akakasini yapinca rahatliyo onuda gazla yapiyo banada akrabamiz olan cocuk doktoru biogaia al ikisini kullan dedi alacagim

Sizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Ya bnde aynı durumdan muzdaribim saat 10 da kahvaltı yaptm 14 te açlıktan gözüm dönüyordu kilo almaktan korkuyorum valla nasıl yapcz

Ben samsiplex kullaniyoruz ama hala gaz sancilarimiz oluyo aralard akakasini yapinca rahatliyo onuda gazla yapiyo banada akrabamiz olan cocuk doktoru biogaia al ikisini kullan dedi alacagim
Şimdi damlattım memede ağlıyordu sanki iyi geldi emdi uyudu inşalllah iyi gelir ağlamasın bebekler

Ben sağım yapmaya korkuyorum. Ya sağım yaparsam da süt kalmazsa diye. Ne zaman yapılmalı. Günlük 50/60 cc sağıp onu da gece veriyorum.. Gece uyumadığı için. Süt bitiyor. Benim kız gündüz uyuyor gece uyanık.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama çok okudum ve araştırdım, sizde aynı şekilde araştırın içinize sinerse yapın lütfen okuduklarıma göre sağım yapmak sütü azaltmıyor aksine çoklaştırıyor. Ben kendimde de bunu yaşıyorum. Bugün 80cc süt aldım iki göğsümden toplamda. 20 cc lerle başlamıştım. Kızım her emdikten sonra kalanı boşaltmak için sağıyorum mutlaka. Uykuya yatırdıktan sonra 2-3 saatte uyanmazsa tekrar sağıyorum. Ve booool su içiyorum sağım esnasında ve sonrasında da.

Geceleri mi 50-60cc veriyosunuz? Ben gece 2 kere emziriyorum 30cc doymuyor en az 40-50cc istiyor tek seferde

Geceleri mi 50-60cc veriyosunuz? Ben gece 2 kere emziriyorum 30cc doymuyor en az 40-50cc istiyor tek seferde
Benim bebeğim 23 de bir uyanır saat 5 e kadar uyanık ve sürekli dön dolaş emzir en son uykusu gelince o sütü de verip uyutuyorum. O kadar zamanda sütüm bitiyor. 2/3 saat sonra yine uyanır ama emip uyur. Yorgun olduğu için az süt kaldığı için huysuzlanıyor emerken. geç uyanırsa acıkmasın diye sağdığımı veriyorum. 30 cc ile benimkide doymuyor arkası nerede diye bakıyor. Sağdıktan sonra sütüm gelmezse diye korkudan sağamıyorum çok sıkıntı çektim sütten ben . 6 aya gelsek de ek gıda başlasam diye bakıyorım

Benim de sağınca biter korkum çok fazla İnşallah bir an önce atlatırız bu dönemleri

Sizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Birebir aynıyız hamilelikte aşermedigim şeyleri su an aseriyorum uykudan uyanıp çikolata yiyip geri yatıyorum 24saat açım özellikle emzirdikten sonra dünyaları yemek istiyorum belkide kendimi tutamayıp herşeyi yediğim için bebek böyle gaz sancısı yaşıyor bilmiyorum

Sut biten tukenen bir sey degil canim, her zaman orada sut var bunu unutma kendini fabrika gibi dusun. Her zaman sagim yapabilirsin ama özellikle gogusun sut doldu ve bebek emmiyor orayi o zaman sagsan daha saglikli olur

Ben de fena halde normalde hamileyken bile 2 ana öğünle idare edebiliyorken şimdi 3 öğün yiyip gce yarısı emzirmeye kalkınca karnım gurul gurul ediyor. Sanki bebek değil benim yenidoğan da sürekli acıkıyorum

Yenidogan senden besleniyor ama annesii sonucta ben de oyleyim ve cok sukur kilo da almiyorum simdilik. İstahim cok yok aslinda ama bir de sut kalitesi artsin vs diye surekli bir seyler tuketiyorum

Kaç kilo verdiniz kızlar?
Normal doğum yapanların dikişleri düştü mü?

Ben 77den 70e düştüm devamı gitmiyo ama göbek eski haline döndü sadece biraz yumuşak yeni yeni sertleşmeye başlıyor gibi. Görümcem 30 martta doğum yaptı karnı benden büyük kalmış ben hiç doğurmamış gibiyim ama kalçalardaki kilom kaldı
İç dikişler de düşme oldu ama dışarıdaki dikiş duruyor hala ama sanki makat bölgem birleşmiş gibi daha ayrık duruyordu. Yakında düşer heralde.

İnanmıyordum bebek doğunca uyuyamıcaksın diyenlere ama artık inanıyorum gece uykum en fazla 6 7 saat ama genelde 5 saatle tamamlıyoruz neyse ki oğlum ilk günden beri geceleri uyuyor uyumazsa gündüzleri uyumuyor. Ben alıştım galiba biraz da uykusuzluğa.
Git gide toparlanıyorum çok şükür sizde durumlar nasıl?

Yenidogan senden besleniyor ama annesii sonucta ben de oyleyim ve cok sukur kilo da almiyorum simdilik. İstahim cok yok aslinda ama bir de sut kalitesi artsin vs diye surekli bir seyler tuketiyorum
Ben de öyle genelde ceviz, hurma ve tahin helvasını eksik etmiyorum. Bizim bebişe yumurta ve süt ürünleri isilik yapıyor alerjimiz olabilir gibi geldi onları yiyemiyorum anca yoğurt yiyorum.

çok teşekkür ederim 10.gün dikişlerim alınacak kontrol için 40.güne çağırmıştı. mutlaka soracağım

Ben de öyle genelde ceviz, hurma ve tahin helvasını eksik etmiyorum. Bizim bebişe yumurta ve süt ürünleri isilik yapıyor alerjimiz olabilir gibi geldi onları yiyemiyorum anca yoğurt yiyorum.
Dogal yumurta olsa aslinda cokk faydali bebek icin kuzum eksik etmemeye calis belki dogal olana alerjisi yoktur

benim iştahım değil de aşırı tatlı isteğim var. Acıkmıyorum ama tatlı yemezsem ölecekmişim. Ben 73 ile doğuma gittim şu an 66 kiloyum. Kanamam kesildi gibi 2 gündür ped takmıyorum çok mutluyum cidden. benim de karnım yumuşak daha. İlk doğumdan sonra kas bile yapmıştım. Karnım hiç kalmamıştı. Bebek biraz büyüsün tekrar spora ve düşük karbonhidratlı beslenmeye başlamak istiyorum.

Oğlum 1. Ay aşısı oldu bugün. Çok huzursuzdu saat 4’ten beri. Yordu azıcık beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…