- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.281
Ben samsiplex kullaniyoruz ama hala gaz sancilarimiz oluyo aralard akakasini yapinca rahatliyo onuda gazla yapiyo banada akrabamiz olan cocuk doktoru biogaia al ikisini kullan dedi alacagimBugün hastaneye götürdüm bebeğimi 1 aylık oldu gece hiç durmadı çok ağladı tahlil verdik hiçbir şey çıkmadı ultrason çekti temizdi ağlamasına gaz sancısı dedi biogaia yazdı olmazsa samsimples kullanın dedi çok ağlıyor kızlar ya memedeyken ağlaması çok kötü bunalıma giriyorum ya
Ya bnde aynı durumdan muzdaribimSizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Şimdi damlattım memede ağlıyordu sanki iyi geldi emdi uyudu inşalllah iyi gelir ağlamasın bebeklerBen samsiplex kullaniyoruz ama hala gaz sancilarimiz oluyo aralard akakasini yapinca rahatliyo onuda gazla yapiyo banada akrabamiz olan cocuk doktoru biogaia al ikisini kullan dedi alacagim
Doktoruma danışıp onuda deneyeceğim canım benim çok teşekkürlerBen asiri memnunum. Bu bir gaz surubu ve icerigi dogal
Ben sağım yapmaya korkuyorum. Ya sağım yaparsam da süt kalmazsa diye. Ne zaman yapılmalı. Günlük 50/60 cc sağıp onu da gece veriyorum.. Gece uyumadığı için. Süt bitiyor. Benim kız gündüz uyuyor gece uyanık.Bende acıkma değil de müthiş bir susuzluk oluyor, hele de emzirirken. Hatta bebek hemşiresi ile görüşmemde emzirirken susuzluk olduğunda mutlaka su iç, hem emzir hem iç dedi. En çok sütü o içilen su yapar dedi, bilginiz olsun. Hatırlayanlar olur belki, ilk zamanlar sütüm çok azdı, çok az süt hep mama ile besleniyordu kızım. Philips aventin tekli elektrikli pompasını aldım. Kızım hem emdikten sonra hemde uyurken sağım yaptım. 10cc ile başlamıştım, bugün kızım emdikten sonra yaptığımda 80 cclere kadar çıktı çok şükür. Sütü az gelen kız kardeşlerim deniyebilirsiniz. Sağım önemliymiş cidden.
Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama çok okudum ve araştırdım, sizde aynı şekilde araştırın içinize sinerse yapın lütfenBen sağım yapmaya korkuyorum. Ya sağım yaparsam da süt kalmazsa diye. Ne zaman yapılmalı. Günlük 50/60 cc sağıp onu da gece veriyorum.. Gece uyumadığı için. Süt bitiyor. Benim kız gündüz uyuyor gece uyanık.
Gaz çıkarken iyi şuruptan mı bilmiyorum ama kakamız koyulaştı kıvam olarak biraz daha deneyıp güncellerim yorumumuMemnun kaldınız mı bizimde fitiktan dolayı çok ikinmamasi gerekiyor
Geceleri mi 50-60cc veriyosunuz? Ben gece 2 kere emziriyorum 30cc doymuyor en az 40-50cc istiyor tek seferdeBen sağım yapmaya korkuyorum. Ya sağım yaparsam da süt kalmazsa diye. Ne zaman yapılmalı. Günlük 50/60 cc sağıp onu da gece veriyorum.. Gece uyumadığı için. Süt bitiyor. Benim kız gündüz uyuyor gece uyanık.
Benim bebeğim 23 de bir uyanır saat 5 e kadar uyanık ve sürekli dön dolaş emzir en son uykusu gelince o sütü de verip uyutuyorum. O kadar zamanda sütüm bitiyor. 2/3 saat sonra yine uyanır ama emip uyur. Yorgun olduğu için az süt kaldığı için huysuzlanıyor emerken. geç uyanırsa acıkmasın diye sağdığımı veriyorum. 30 cc ile benimkide doymuyor arkası nerede diye bakıyor. Sağdıktan sonra sütüm gelmezse diye korkudan sağamıyorum çok sıkıntı çektim sütten ben . 6 aya gelsek de ek gıda başlasam diye bakıyorımGeceleri mi 50-60cc veriyosunuz? Ben gece 2 kere emziriyorum 30cc doymuyor en az 40-50cc istiyor tek seferde
Benim de sağınca biter korkum çok fazlaBenim bebeğim 23 de bir uyanır saat 5 e kadar uyanık ve sürekli dön dolaş emzir en son uykusu gelince o sütü de verip uyutuyorum. O kadar zamanda sütüm bitiyor. 2/3 saat sonra yine uyanır ama emip uyur. Yorgun olduğu için az süt kaldığı için huysuzlanıyor emerken. geç uyanırsa acıkmasın diye sağdığımı veriyorum. 30 cc ile benimkide doymuyor arkası nerede diye bakıyor. Sağdıktan sonra sütüm gelmezse diye korkudan sağamıyorum çok sıkıntı çektim sütten ben . 6 aya gelsek de ek gıda başlasam diye bakıyorım
Birebir aynıyız hamilelikte aşermedigim şeyleri su an aseriyorum uykudan uyanıp çikolata yiyip geri yatıyorum 24saat açım özellikle emzirdikten sonra dünyaları yemek istiyorum belkide kendimi tutamayıp herşeyi yediğim için bebek böyle gaz sancısı yaşıyor bilmiyorumSizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Sut biten tukenen bir sey degil canim, her zaman orada sut var bunu unutma kendini fabrika gibi dusun. Her zaman sagim yapabilirsin ama özellikle gogusun sut doldu ve bebek emmiyor orayi o zaman sagsan daha saglikli olurBen sağım yapmaya korkuyorum. Ya sağım yaparsam da süt kalmazsa diye. Ne zaman yapılmalı. Günlük 50/60 cc sağıp onu da gece veriyorum.. Gece uyumadığı için. Süt bitiyor. Benim kız gündüz uyuyor gece uyanık.
Ben de fena halde normalde hamileyken bile 2 ana öğünle idare edebiliyorken şimdi 3 öğün yiyip gce yarısı emzirmeye kalkınca karnım gurul gurul ediyor. Sanki bebek değil benim yenidoğan da sürekli acıkıyorumSizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Yenidogan senden besleniyor ama annesii sonuctaBen de fena halde normalde hamileyken bile 2 ana öğünle idare edebiliyorken şimdi 3 öğün yiyip gce yarısı emzirmeye kalkınca karnım gurul gurul ediyor. Sanki bebek değil benim yenidoğan da sürekli acıkıyorum
Ben de öyle genelde ceviz, hurma ve tahin helvasını eksik etmiyorum. Bizim bebişe yumurta ve süt ürünleri isilik yapıyor alerjimiz olabilir gibi geldi onları yiyemiyorum anca yoğurt yiyorum.Yenidogan senden besleniyor ama annesii sonuctaben de oyleyim ve cok sukur kilo da almiyorum simdilik. İstahim cok yok aslinda ama bir de sut kalitesi artsin vs diye surekli bir seyler tuketiyorum
çok teşekkür ederim 10.gün dikişlerim alınacak kontrol için 40.güne çağırmıştı. mutlaka soracağımBenim doktorum 5.gün kontrolde dikişlerim şiş olduğu için bi de karnım toparlansın diye sanırım korse kullanmaya başla dedi bende abdominal korse aldım hem daha rahat hareket ediyorum hem de karnımı aşırı derecede topladı görenler hiç doğurmamış gibisin diyolar. Eğer doktorun uygun görürse korseye kesin başla bence
Dogal yumurta olsa aslinda cokk faydali bebek icin kuzum eksik etmemeye calis belki dogal olana alerjisi yokturBen de öyle genelde ceviz, hurma ve tahin helvasını eksik etmiyorum. Bizim bebişe yumurta ve süt ürünleri isilik yapıyor alerjimiz olabilir gibi geldi onları yiyemiyorum anca yoğurt yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?