2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hiç üzülme geçer inşallah benim bebeğim de doğduğu zaman ilk 48 saatte 360 gr kaybetti. Sütüm memeyi sıkınca çıkıyordu ama bebek alamıyordu sanırım. Yarada olmuştu. Aç kalınca Şekeri de düştüğü için emme iyice zorlaştı hep uyku halindeydi. Emzirme elinle sağ ne çıktığını göreceğiz dediler. Çıkan sütü mama kaşığıyla verip üstünü mama ile tamamladılar. Şimdi biraz sarılığımız kaldı sadece. Mamayı da bıraktık. Bebeğim emme konusunda biraz daha iyi anne sütüyle hastane sonrası İlk hafta kilo kaybetmedik 7 gün daha süre verdi doktor doğduğu kiloya yaklaşmazsa mama başlarız dedi. Umarım tez zamanda toparlarlar. Bebeğine de sana da geçmiş olsun.

20-30 ml sagsam rahatlayamiorm her birinden 120 cc çıkıyor emmesine rağmen buna hiperlaktasyon denior sanırım çok ağrılı oluyor. Bebeğimin de çenesi çok güçsüz sürekli emiordu ben kontrolde şok oldum sarılık olduğunu anlamistik rengi sararmisti gözici kötüydü. Taburcu olduk çok şükür bugün artık önce emzirip üstüne sağıp vericem hem o beslenir hem ben rahatlarim. Dr browns biberonu meme reddi de yapmadi bende hem enziriorm hem kendi sutumu veriyorum şuan umarim toparlar miniğim cuma günü tekrar kontrolümüz var.

Sakın böyle düşünme kızım 2610 doğdu 2450 düştü bizde bir gece sariliktan dolayı yattık. Şuan toparladı kilo almaya başladı her dogjmdan snnra bebekler kilo veriyor.

Evet, 1 fincan adaçayı içebilirsin. Eğer azalma olmazsa bir fincan daha iç. Mastit için de masaj yapmak şart. Bilirubin değeriniz kaçtı? Bizde gideceğiz yarın doktora. Benim oğluş da sarı.

Ne durumdasınız? Nst nizi merak ettim. Müsait olunca atar mısınız
Arkadaşlar nst de düzenli sancı göründü 1 cm de acıklıgım başlamış. Sezeryanı yarına aldılar. Nst elimde değil doktor aldı foto çekemedim

Evet, 1 fincan adaçayı içebilirsin. Eğer azalma olmazsa bir fincan daha iç. Mastit için de masaj yapmak şart. Bilirubin değeriniz kaçtı? Bizde gideceğiz yarın doktora. Benim oğluş da sarı.
Dün 15ti. Bugün 10a düştü cuma günü tekrar kontrolümüz var inşallah tamamen geçer

Merhaba kızlar bugün beklenen çatı muaynem yapıldı. Önce ultrason cihazıyla sonra parmakla baktı hiç hissetmedim bile doktorum zaten bu konularda mükemmel. Bi kaç gündür sarı beyaz kahve değişken akıntılarım geliyordu. Ağrılarımdan dolayı nişan olduğunu düşünmüştüm ağrılarımla eş zamanlı olarak geliyordu çünkü. Doğruymuş öyle çok kahve veya kırmızı gelmedi benimki. Rahim ağzı açılmaya başlamış yumuşamış her an tetikte olabilirsin dedi . Hızlandırmak için korunmasız ilişki önerdi. Şuan 37+0 3300 kg 51 cm boyu. 4 kiloyu geçmediği sürece normal ilerleyecek süreç.

Ne kapı süsüm ne hediyeliğim hazır değil. İşte bebek geleceği şekli zamanı kendi belirlermiş. Sağlıkla gelsinde olmasa da olur süsleme
Olsun sağlıkla gelsin dediğin gibi inşallah. Bugün güzelce dinlen yarın kavuşuyorsunuz Sezaryende çatı muayenesi sonucu mu karar vermişti ?

Az önce doktorum video paylaşmış keseyle doğan bir bebek ve kesenin içinde gözleri açık çok tuhaf ya
Ben sizin doktorunuzu takip ediyorum siz bana söylemiştiniz ağladım valla onu görünce hatta bi gözü tam açık diğerini yokluyor bunuda açsana diye çok duygusallastirdi beni o video
Arkadaşlar nst de düzenli sancı göründü 1 cm de acıklıgım başlamış. Sezeryanı yarına aldılar. Nst elimde değil doktor aldı foto çekemedim
Hadi gözünüz aydın canım kavuşmaya çok az kaldı guzel haberlerinizi bekliyoruz bugün güzelce dinlenin
Ne kapı süsüm ne hediyeliğim hazır değil. İşte bebek geleceği şekli zamanı kendi belirlermiş. Sağlıkla gelsinde olmasa da olur süsleme
Eşinz güzel bir çikolata yaptırır kurabiye alır herkes hediyelik kapı süsü yaptirmiyor ki güzelce sağlıkla gelsin de inşallah hiç üzülmeyin içinizde de kalmasın sakın kapı süsü olmasin onun yerine mis gibi taze çiçek olsun mesela hiç bişey olmasada olur zaten odaya bebek girdiginde çiçek bahçesine döner 4duvar

Doktorunuz Erson bey olabilir mi sanki bende gördüm sabah videoyu
Evet o
Resmen dışarıdaki gibiydi bebeğin yüzü ya

Ben ozaman 3elbise koyayım şansima da Ankara bı ısınmadi yine soğuk hava dalgası gelicek diye haber okudum elbiselerde hep ince kısa kollu üzerine kalın polar sabahlıgimi alırım ozaman.
Kesinlikle elbise gecelik vs koyun ben ilkinde 3 pijama 1 gecelik 2 sabahlık koymuştum pişman oldum keşke hep gecelik koysaydım diye bunda 3 gecelik 1 pijama koydum alt üst giymesi vs çok zor tuvalete falan giderken indirmesi giymesi bile zor oluyor

Benim bu kadar sancım yoktu ama 60-70 de düzenli vardı baya bi dümdüz bi dik bi dümdüz bi dikti nst az daha acil sezeryana alıyorlardı o yüzden serumla sancılar gerilemezse alıcaz dediler serum verince sancılar azalınca almadılar ama benim öyle ciddi bi ağrım vs yoktu

Düzenli olmayınca da yok diyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…