2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet oldu bi iki kere oh dedim şimdi sancım çıkıcak. Doktora sorduğumda sancı yok dedi anladım ki agrıların bi kısmı bebek baskısı bi kısmı yalancı sancıymış
Benim doktor var diyor ama normal bu haftalarda olabilir dedi çok düzenli değil sanırım. Ama hissettiğim sancı yok tuhaf

Doğuma 1hafta 10gun kalan anneler akıntı durumunuz ne durumda? Ama su gibi akıntıdan bahsetmiyorum biraz daha yoğun olan akıntısi olan varmı .Yine sari beyaz arası bı akıntı geliyor dün kendi doktorumdan fitil istedim ama son günler oldugu içinde kullanmaya biraz korkuyorum doktor da daha önce fitili ne zaman verdik aradan ne kadar süre geçti diye vs hesap yaptı pek vermek istemiyor gibiydi

Benim beyaz oluyor akıntım kokusuz olduğu için üstünde durmadım yaklaşık 1 aydır böyle.

Canım günlük duş akıp memelerine sabunla masaj yap, eski tip tarakla duşta tararsan daha iy olur. Ve sertleşen memelerine 20-30 ml kadar sağım yapabilirsin günde 1-2 kere. Çok yaparsan bebek memeleri boşaltamaz, gene tıkanır. Bir de tıkanıklığı açmazsan bebek emiyor zannedersin ama sütü sağamaz. Sık sık o bezeleri dağıt. Ben şu an öyle yapıyorum. Bir de oğlun geldikten sonra bir memeyi üst üste iki kere emzir ki iki memen birden dolmasın. Hem de yağlı sütü almış olur. Benim de oğlum da hafif sarılık var, sürekli emziriyorum. Sağdığım sütle de destek veriyorum şırıngayla. Ama fizyolojik sarılık çoğu bebekte görülüyor zaten.

Evet oldu bi iki kere oh dedim şimdi sancım çıkıcak. Doktora sorduğumda sancı yok dedi anladım ki agrıların bi kısmı bebek baskısı bi kısmı yalancı sancıymış
Benimki de yok diyor. Bu nstye bile. Doğum sancısı olarak sayılması için daha sık ve düzenli ve 40 80 arasında seyretmesi gerekiyormuş sancının benimki inişli çıkışlı olduğu için düzensiz. Sizin de benzerse ondan yok diyorlar

Bende de ara ara beyaz akıntılar var. Enfeksiyon geçeli 1 hafta oldu. Suyu düzgün içsem sık sık tuvalete gitsem de aynı. Olağan şeyler heralde. Yapacak bişey yok.

Benim çatı ağrısı kendini daha çok makat ağrısına bıraktı gibi. Az da olsa var ama bacak aralarımdaki kemiklerden çok makat kuyruk sokumu ağrım oluyor. adetken de kuyruk sokumu makat ve bel ağrım olurdu sızlama zonklama şeklinde.

Fitil kullandınız mı?

Canım benim 5 gün kaşdı yoğun beyaz,akıntım var.
Bugunn nst de hemşire sancın çıktı dedi şuanda doktor bekliyorum bakalım. Çizelgeden pek anlamıyor um ilk defa sancı var dediler. Sezeryana da 5 gün kaldı öne çeker mi bilmiyorum

Kızlar henüz doğum yapmadım (38+2) ama ara ara göğsümden süt geliyor çok şaşkınım 3. gebeliğim ilk defa oldu böyle. İnternetten baktım normal diyor.. Sizler de de bu durumu yaşayan var mı?

Benimki sarıya döndü yine doktora söyledim biraz yüzünü ekşitti pek yazasi yoktu ama fitil yazdı. Şimdi kullanayım mi kullanmayaim mi içim bı rhaatsiz oldu zaten yazarken de en son ne zaman verdik sana diye eski recetelere baktı . Sarı renk heralde kimsede yok Allah'a emanet kullancam artik nst de rakamlara baktın mı kalp atışının altinda ki rakamlar. 60-80uzeri eğer duzenliyse sancı var diyoruz demişti bana hemşire.Hakkinda hayirlsii olsun cnm az kalmış zaten

Kızlar henüz doğum yapmadım (38+2) ama ara ara göğsümden süt geliyor çok şaşkınım 3. gebeliğim ilk defa oldu böyle. İnternetten baktım normal diyor.. Sizler de de bu durumu yaşayan var mı?
Ne guzel mutlu olun benim ilk 32haftada geldi sonra 36civari galiba yine geldi şuan gelmiyor ve doğuma çok az kaldı ne güzel süt sorununuz olmucak şimdiden gelmeye başlamış

Hadi inşallah bakalımkoyu kıvamlı akıntı bende de oluyor bugünlerde.. bunun yanında yanma vs probleminiz de var mı?

Hadi inşallah bakalımkoyu kıvamlı akıntı bende de oluyor bugünlerde.. bunun yanında yanma vs probleminiz de var mı?
Yanma ağrı koku yok sarı olması endişe ettirdi test mest de yapmadi doktor fitili yazdı ama bugün daha bol su iccicem sirkeli su ile yıkarım baktım geçmezse gece atarım fitili mecbur .

Göğsümün ucunda minik minik beyaz kuru parçalar oluyor, siliyorum ertesi gün yine görüyorum sanırım çok çok az bi şekilde benim de geliyor ve bu beni çok heyecanlandırıyor

Ne durumdasınız? Nst nizi merak ettim. Müsait olunca atar mısınız

Yanma ağrı koku yok sarı olması endişe ettirdi test mest de yapmadi doktor fitili yazdı ama bugün daha bol su iccicem sirkeli su ile yıkarım baktım geçmezse gece atarım fitili mecbur .
Benim beyaz ama koyu kıvamlı kurtulamıyoruz kadınlar olarak böyle sorunlardan suyumu da içiyorum ama oluyo gene ya enfeksiyon değildir muhtemelen bazen geliyor öyle akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…