- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
- #15.761
Nst sırasında o ağrılar olmuyo mu?Benim hiç sancım çıkmadı daha nst de. Doktorda şaşkın. Bana sorsan bi sürü agrım sancım var ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nst sırasında o ağrılar olmuyo mu?Benim hiç sancım çıkmadı daha nst de. Doktorda şaşkın. Bana sorsan bi sürü agrım sancım var ama
Evet oldu bi iki kere oh dedim şimdi sancım çıkıcak. Doktora sorduğumda sancı yok dedi anladım ki agrıların bi kısmı bebek baskısı bi kısmı yalancı sancıymışNst sırasında o ağrılar olmuyo mu?
Benim doktor var diyor ama normal bu haftalarda olabilir dedi çok düzenli değil sanırım. Ama hissettiğim sancı yok tuhafEvet oldu bi iki kere oh dedim şimdi sancım çıkıcak. Doktora sorduğumda sancı yok dedi anladım ki agrıların bi kısmı bebek baskısı bi kısmı yalancı sancıymış
İşte aynı şeyleri hisediyor olabilir z baskılı tuhaf bişey daha,önce doğum ssncısı çektim hiçbiri böyle değildi oyüzden düzenli değil bnm ki deBenim doktor var diyor ama normal bu haftalarda olabilir dedi çok düzenli değil sanırım. Ama hissettiğim sancı yok tuhaf![]()
Benim beyaz oluyor akıntım kokusuz olduğu için üstünde durmadım yaklaşık 1 aydır böyle.Doğuma 1hafta 10gun kalan anneler akıntı durumunuz ne durumda? Ama şu gibi akıntıdan bahsetmiyorum biraz daha yoğun olan akıntısi olan varmı .Yine sari beyaz arası bı akıntı geliyor dün kendi doktorumdan fitil istedim ama son günler oldugu içinde kullanmaya biraz korkuyorum doktor da daha önce fitili ne zaman verdik aradan ne kadar süre geçti diye vs diye hesap yaptı pek vermek istemiyor gibiydi
Canım günlük duş akıp memelerine sabunla masaj yap, eski tip tarakla duşta tararsan daha iy olur. Ve sertleşen memelerine 20-30 ml kadar sağım yapabilirsin günde 1-2 kere. Çok yaparsan bebek memeleri boşaltamaz, gene tıkanır. Bir de tıkanıklığı açmazsan bebek emiyor zannedersin ama sütü sağamaz. Sık sık o bezeleri dağıt. Ben şu an öyle yapıyorum. Bir de oğlun geldikten sonra bir memeyi üst üste iki kere emzir ki iki memen birden dolmasın. Hem de yağlı sütü almış olur. Benim de oğlum da hafif sarılık var, sürekli emziriyorum. Sağdığım sütle de destek veriyorum şırıngayla. Ama fizyolojik sarılık çoğu bebekte görülüyor zaten.Kızlar oğluşum sarılık oldu hastanede yattik dün gece birazdan tekrar ölçüm yapacaklar. Benm çok şükür daha ameliyathanede sütüm gelmişti oğlum da hemen aldi memeyi hatta tam bir meme canavarı sürekli emiyor ama dün 5.gun kontrolünde zayıfladığıni söyledi doktor ki zaten 2615 doğmuştu 2400 olmuş. Ben artık sağıp buzluğa koymak zorunda kaliyorum mastit olmak üzereym yoksa ama bebeğime yaramior sütüm sanırım çene kaslari çok zayif. Herkes de korkarak ne kadar minik dior
Benimki de yok diyor. Bu nstye bile. Doğum sancısı olarak sayılması için daha sık ve düzenli ve 40 80 arasında seyretmesi gerekiyormuş sancının benimki inişli çıkışlı olduğu için düzensiz. Sizin de benzerse ondan yok diyorlarEvet oldu bi iki kere oh dedim şimdi sancım çıkıcak. Doktora sorduğumda sancı yok dedi anladım ki agrıların bi kısmı bebek baskısı bi kısmı yalancı sancıymış
Bende de ara ara beyaz akıntılar var. Enfeksiyon geçeli 1 hafta oldu. Suyu düzgün içsem sık sık tuvalete gitsem de aynı. Olağan şeyler heralde. Yapacak bişey yok.Doğuma 1hafta 10gun kalan anneler akıntı durumunuz ne durumda? Ama su gibi akıntıdan bahsetmiyorum biraz daha yoğun olan akıntısi olan varmı .Yine sari beyaz arası bı akıntı geliyor dün kendi doktorumdan fitil istedim ama son günler oldugu içinde kullanmaya biraz korkuyorum doktor da daha önce fitili ne zaman verdik aradan ne kadar süre geçti diye vs hesap yaptı pek vermek istemiyor gibiydi
Evet suni sancı alırken de sancı vurup geçiyordu ama kızımda aynı şeyi söyleyemeyeceğim erkeğin doğumu daha kolay oldu benim için. Sizinki de erkek olduğu için diyorum normalden korkmayın diye.
Evet aynen benim de öyle oldu oğlum ve kızımda.
Benim makattan vuran ağrı kanama geldikten sonra başladı ve düzenli gelip gidiyordu doğum sancısıydı makattan sancı başladıktan sonra 3 saatte doğurmuştum yani günlerce sürmedi ama herkeste Farklı olabilir tabi. Ama doğum sancısı düzenli belli aralıklarla geliyor.
Saçlı olmasıyla ilgili değil bence kızımda yaşadım oğlumda yaşamadım oğlum da keş doğmadı. şimdi de kıza hamileyim yine yaşıyorum mide yanmaları bağırsak sorunları vs. Çünkü kız midene dikiliyor gibi karnın burnunda oluyor erkeği daha aşağıda taşıyorsun mideye baskı o kadar olmuyor kasıklarında gibi hissediyorsun ama kız ağzından çıkacak gibi karnın gergin oluyor ve çok rahatsızlık veriyor. Neyse ki doğumdan sonra hepsi bitecek![]()
Benim çatı ağrısı kendini daha çok makat ağrısına bıraktı gibi. Az da olsa var ama bacak aralarımdaki kemiklerden çok makat kuyruk sokumu ağrım oluyor.Valla benim erkek. Ama resmen midemde sanki hic asagida degil. Hatta goren daha senin dogumuna var diyor. Mideme carpip duruyor ayaklariyla falan. Buna ragmen cok sukur reflu vs yasamadim. Eger sacsiz dogarsa ben bu teze inanicam gibi,
Bu arada benim makata sanci vurup duruyor ama duzensiz. İlk adet oldugumda da cok iyi hatirliyorum kuyruk sokumu kemigi agrisi olmustu cok fazla. Simdi de bana onu hatirlatiyor
Fitil kullandınız mı?Benimki de yok diyor. Bu nstye bile. Doğum sancısı olarak sayılması için daha sık ve düzenli ve 40 80 arasında seyretmesi gerekiyormuş sancının benimki inişli çıkışlı olduğu için düzensiz. Sizin de benzerse ondan yok diyorlar
Eki Görüntüle 3245012
Bende de ara ara beyaz akıntılar var. Enfeksiyon geçeli 1 hafta oldu. Suyu düzgün içsem sık sık tuvalete gitsem de aynı. Olağan şeyler heralde. Yapacak bişey yok.
Canım benim 5 gün kaşdı yoğun beyaz,akıntım var.Doğuma 1hafta 10gun kalan anneler akıntı durumunuz ne durumda? Ama su gibi akıntıdan bahsetmiyorum biraz daha yoğun olan akıntısi olan varmı .Yine sari beyaz arası bı akıntı geliyor dün kendi doktorumdan fitil istedim ama son günler oldugu içinde kullanmaya biraz korkuyorum doktor da daha önce fitili ne zaman verdik aradan ne kadar süre geçti diye vs hesap yaptı pek vermek istemiyor gibiydi
Bugunn nst de hemşire sancın çıktı dedi şuanda doktor bekliyorum bakalım. Çizelgeden pek anlamıyor um ilk defa sancı var dediler. Sezeryana da 5 gün kaldı öne çeker mi bilmiyorumBenimki de yok diyor. Bu nstye bile. Doğum sancısı olarak sayılması için daha sık ve düzenli ve 40 80 arasında seyretmesi gerekiyormuş sancının benimki inişli çıkışlı olduğu için düzensiz. Sizin de benzerse ondan yok diyorlar
Eki Görüntüle 3245012
Bende de ara ara beyaz akıntılar var. Enfeksiyon geçeli 1 hafta oldu. Suyu düzgün içsem sık sık tuvalete gitsem de aynı. Olağan şeyler heralde. Yapacak bişey yok.
Benimki sarıya döndü yine doktora söyledim biraz yüzünü ekşitti pek yazasi yoktu ama fitil yazdı. Şimdi kullanayım mi kullanmayaim mi içim bı rhaatsiz oldu zaten yazarken de en son ne zaman verdik sana diye eski recetelere baktı . Sarı renk heralde kimsede yok Allah'a emanet kullancam artik nst de rakamlara baktın mı kalp atışının altinda ki rakamlar. 60-80uzeri eğer duzenliyse sancı var diyoruz demişti bana hemşire.Hakkinda hayirlsii olsun cnm az kalmış zatenCanım benim 5 gün kaşdı yoğun beyaz,akıntım var.
Bugunn nst de hemşire sancın çıktı dedi şuanda doktor bekliyorum bakalım. Çizelgeden pek anlamıyor um ilk defa sancı var dediler. Sezeryana da 5 gün kaldı öne çeker mi bilmiyorum
Ne guzel mutlu olun benim ilk 32haftada geldi sonra 36civari galiba yine geldi şuan gelmiyor ve doğuma çok az kaldı ne güzel süt sorununuz olmucak şimdiden gelmeye başlamışKızlar henüz doğum yapmadım (38+2) ama ara ara göğsümden süt geliyor çok şaşkınım3. gebeliğim ilk defa oldu böyle. İnternetten baktım normal diyor.. Sizler de de bu durumu yaşayan var mı?
![]()
Hadi inşallah bakalımBenimki sarıya döndü yine doktora söyledim biraz yüzünü ekşitti pek yazasi yoktu ama fitil yazdı. Şimdi kullanayım mi kullanmayaim mi içim bı rhaatsiz oldu zaten yazarken de en son ne zaman verdik sana diye eski recetelere baktı . Sarı renk heralde kimsede yok Allah'a emanet kullancam artik
Ne guzel mutlu olun benim ilk 32haftada geldi sonra 36civari galiba yine geldi şuan gelmiyor ve doğuma çok az kaldı ne güzel süt sorununuz olmucak şimdiden gelmeye başlamış![]()
Yanma ağrı koku yok sarı olması endişe ettirdi test mest de yapmadi doktor fitili yazdı ama bugün daha bol su iccicem sirkeli su ile yıkarım baktım geçmezse gece atarım fitili mecbur .Hadi inşallah bakalımkoyu kıvamlı akıntı bende de oluyor bugünlerde.. bunun yanında yanma vs probleminiz de var mı?
Göğsümün ucunda minik minik beyaz kuru parçalar oluyor, siliyorum ertesi gün yine görüyorum sanırım çok çok az bi şekilde benim de geliyor ve bu beni çok heyecanlandırıyorKızlar henüz doğum yapmadım (38+2) ama ara ara göğsümden süt geliyor çok şaşkınım3. gebeliğim ilk defa oldu böyle. İnternetten baktım normal diyor.. Sizler de de bu durumu yaşayan var mı?
![]()
Ne durumdasınız? Nst nizi merak ettim. Müsait olunca atar mısınızCanım benim 5 gün kaşdı yoğun beyaz,akıntım var.
Bugunn nst de hemşire sancın çıktı dedi şuanda doktor bekliyorum bakalım. Çizelgeden pek anlamıyor um ilk defa sancı var dediler. Sezeryana da 5 gün kaldı öne çeker mi bilmiyorum
Benim beyaz ama koyu kıvamlıYanma ağrı koku yok sarı olması endişe ettirdi test mest de yapmadi doktor fitili yazdı ama bugün daha bol su iccicem sirkeli su ile yıkarım baktım geçmezse gece atarım fitili mecbur .![]()