2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yine tutmadi benim galiba igneden soraki 16 ginum qdet olmadim ama dün erken gebelik test negatif cikti

Benim de spinal olacak ,ilki de öyleydi .Epidurali daha çok normal doğumda yapıyorlar diye biliyordum
Yok aslında tamamen doktor tercihiymiş bazı doktorlar hep spinal tercih ediyor bazıları epidural normal doğumda sadece başta veriyorlar açılma olana kadar daha az acı ağrı olsun diye epidural sonra o ağrı kesici verilirse kasılma sancı açılma olmuyor normal doğum başlamıyor diye vermiyorlarmış yani pek etkisi yok normal doğuma

Ay çok şükür inşallah hemen toparlanırsın maşallah sana Allah güç veriyor işte ilkinde bende düşünüyorum biraz fazla mı nazlıydım diye bunda daha kolay olacak gibi doğuyor içime
Hiç aklıma kötü şeyler getirmedim hatta hemşireler çok ağrın olabilir korkma dediler 3. sezeryanda kanama da ağrılarda daha şiddetli oluyo dediler üstesinden gelirim dedim kendi kendime zaten hep şartlandırmıştım çok hareket edicem acıdan korkmucam çabuk iyi olucam diye zaten anestezi uzmanı gelip iğneyi yaptıktan sonra hele bide bebeği gösterdikleri de insana bi güç geliyo bi his istek geliyo ondan öncede serum takıldı mı sakinleştiricinin etkisiyle yerinden kalkmak bile istemiyorsun ameliyathanenin boşalmasını bekledim ben 40dk falan heralde serumun etkisiyle öyle yattım uzandım odamda kalkasım bile gelmedi duygusal açıdan sakinleştirici öyle bi iyi geliyo ki hiçbi duyguyu tam anlamıyla hissedemiyorsun aklıma saçma sapan şeyler geldi bi ara uyumuşum o bekleme anında ebe gelince uyandım hadi gidiyoruz vaktimiz geldi dedi

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
MaşaAllah dışarda açığı kapatır paşanız inşaAllah. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım. Bitti gitti şükür
Bende dün sabah doğum yaptım kızlar bebişim de bende iyiyim çok şükür 3400 50 cm doğdu Rh uyuşmazlığı varmış sarılık olabilirmis inşallah olmaz ya
Hayırlı olsun canım. Olursada çok takma. Benim kızımda da oldu. Beslenmeden dolayı olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz. Sadece bebeğin kendi rengine dönmesi 1 ayı buluyor.
Canım dinlenince geçmiyorsa mutlaka bir doktoruna görün. Paniklik değil bu yapman gereken
Ben ilk kızımda 8 saat şiddetli sancıdan sonra artık dayanamayarak epidural takılmıştım. Epiduralden 5,5 saat sonrada doğurdum. Çok hafif sancı hissetmeni sağlayacak şekilde veriyorlar ilacı. Hani benim açılmam oldu. Normalde doğdu bebişim

Sizin bir de kiz ya erken gelebilir insallah. Sancilar baslarsa zaten evde iyice bekleyin 5 dk da bire inince sanci sıklığı hastaneye gidersiniz. Acilma guzel oldugu icin dr sezeryana almaz zaten, bence bu sekilde yapsaniz iyi olur. Evet ben de dr umdan cokk memnunum. Mesela cati muayenesi yaparken bile bana perine masaji yapıyor

Çok sagol canim.Allah in benim için planı en hayırlısı sağlıklisi olcak artık kismetimde ne varsa inşaallah dediğiniz gibi olur sancilarda evde bekleyin diyorlar nasip olurda yaşarsam bu durumu siklaşıp 5 dk inene kadar evde beklerim bakalım çok az kaldı süreç beni neler beklicek. Sırtımi Allah a dayayinca bı huzur geliyor nasibim nasıl hangi tarih hangi şekilde gorucem

Kızlar benim sabah kontrolüm var 36+6 olduk. Bu aralar gece uyuyamama problemim var. Eğer uyanırsam bir daha uyuyamıyorum inşaAllah bebişimin huyuda böyle değildir. Çatı ağrılarım gittikçe artıyor ve beni zorluyor. Salı günü ev temizliği var. İnşaAllah gelirsede bütün hazırlıklar bittikten sonra gelir kızım. Bakalım yarın doktor ne diyecek kontrolde

Genel yazmak istemiştim benim de belimde fıtık var olmayabilir deneyeceğiz olmassa genel dedi. Geceleri uyuyamıyorum korkudan artık baya heyecan bastı
Ha evet. Benim 2. Sezeryan olduğu için az çok nolcak biliyorum gibi. Allah kolaylık veriri inşşallah önemli olan bebek ve bizlerin sağlığı hiç korkma

Kizlar alışmışım kızın çıldıran hareketlerine teknelerine son günlerde hareketleri çok cılız geliyor. Bu haftalarda yeri daraldığı için hareketleri azalir diyordu ama alışamadım sanırım yani göbeğimin içinde hareketini görebiliyorum ama cılız bir his oluyor ya da tam tersi bı hareket yapıyorum ordamisin diye öyle tepki verince iyi olduğunu anlıyorum sizde de öyle mi?38 39haftalarda böyle yavasliyorlar mi

Ben de 2haftadir gece uykusu yok ;( gün içinde bir kaç saat kestirirsem ne ala bu aralar iyice uykusuzum vucudumuz bizi bebek için hazırlıyor uykusuzluga gece bölünmelere heralde

Bebek kanaldayken hareketler azalırmış yeni araştırmıştım kanala girdiğini nasıl anlarım gibisinden ordan okudum dinledim

Yavrularını kucağına alan anneleri tebrik ediyorum sağlıcakla buyutsunler darısı bekleyen hamiş annelere. Biz 10 günlük olduk bugün doğum hikayemi anlatmaycagim kötü geçti çünkü. Güzel hikayelerinizi okuyorum takip ediyorum

Evet hareketlerdeki azalma normal ama hiç hareket etmemesi ve az hareket etmesi aynı şey değil eğer tatlı bişeyler yeyip sol yana yatınca bi kaç hareket hissediyorsan normal ben kızıma hamileyken 37.haftada 1 gün hiç hareket hissetmedim ertesi gün de sadece 1-2 hareket oldu doktoruma söyledim acil yatış yapıp nst ile takip ettiler 1 gün kordonda düğüm yada yalancı düğüm var dedi sezeryana aldılar iyi takip et eğer hiç hareket yoksa haber ver doktoruna git mutlaka ama normalde 10 kere hareket ediyordu şimdi 3-4 kere ise normal yeri azaldığındandır o

Valla benim oglum 39 haftaligiz hala hic durmuyor tekme atacak kadar bir boslugu olmadigi icin tekme atamiyor ama iceriden beni oyle ittiriyor geriniyor ki bazen sesli tepki veriyorum refleks olarak. Ama bana da hep oyle dediler buyuyunca hareketleri cok olmayacak. Bizde cok bir sey degismedi bebek her turlu cok hareketli en basindan beri. Sizin de cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…