2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın inşallah bizimde guzel geçer maşallah güzel doğum haberleri alıyoruz çok şükür .Bı de ne güzel bir günde doğmuş maşallah bugün için şanslı gün diyorlardı
Ben spinal olacağım epidıral değilde. Genelde istemiyorum çünkü kendimde olursam bebeği hemen görürüm bir nevi doğuma katılabilirim
Epidural ve spinal farkı nedir acaba
Bende dün sabah doğum yaptım kızlar bebişim de bende iyiyim çok şükür 3400 50 cm doğdu Rh uyuşmazlığı varmış sarılık olabilirmis inşallah olmaz ya
Canım seninde hayırlı uğurlu olsun Rh uyusmazligi dedifiniz + - uyumsuzluğu mu oluyor ben Arh+ eşim ise 0rh+ bebek nasil olcak bilmiyorum. Sarilik her çocuk da oluyor ama kan uyuzmaliklarinda daha fazla mı oluyor acaba

Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın inşallah bizimde guzel geçer maşallah güzel doğum haberleri alıyoruz çok şükür .Bı de ne güzel bir günde doğmuş maşallah bugün için şanslı gün diyorlardı
Ben spinal olacağım epidıral değilde. Genelde istemiyorum çünkü kendimde olursam bebeği hemen görürüm bir nevi doğuma katılabilirim
Epidural ve spinal farkı nedir acaba
Bende dün sabah doğum yaptım kızlar bebişim de bende iyiyim çok şükür 3400 50 cm doğdu Rh uyuşmazlığı varmış sarılık olabilirmis inşallah olmaz ya
Canım seninde hayırlı uğurlu olsun Rh uyusmazligi dedifiniz + - uyumsuzluğu mu oluyor ben Arh+ eşim ise 0rh+ bebek nasil olcak bilmiyorum. Sarilik her çocuk da oluyor ama kan uyuzmaliklarinda daha fazla mı oluyor acaba

Spinal oldum bende farkında olacağım için çok tedirgindim kesin dayanamam diyordum ama başladığını zaten anlamıyorsunuz 5. Dakika dolmadan bebeği çıkarip size gösteriyorlar sonra kesildiğiniz aklınıza bile gelmiyor bebeği düşünmekten hiç korkmayın kesinlikte spinal olun sonrasında bol nescafe ve bitter çikolata tüketin hiç baş ağrısı olmuyor

Zaten o an size sakinleştirici yapıyolar ben bi ara uyuya kalmışım bebeğimi gördükten sonra

Amin inşallah canım bana hemşireler ağrın çok olur 3. Sezeryan olduğu için kanama da çok olur dediler ama herşeyim normal hemen kalktım hatta 2.den daha kolay geldi çok şükür kanamamda normal
Çok sağ ol Allah razı olsun canım darısı sizlerin başına zor saatleri atlattım çok şükür

Epiduralda belinden katater takılıyor o şekilde uyuşturuyorlar ve o belindeki kalıyor çıkarmıyorlar ameliyattan sonra ağrın oldukta bi düğme oluyor sende ona basıyorsun belinden ağrı kesici gidiyor direkt daha acısız ağrısız olduğunu söylüyorlar ben epidural oldum ilkinde bunda da öyle olacak, ertesi gün de eve giderken çıkarıyorlar damar yolu gibi düşün ama belinden oluyor öyle zor bişey bi alet vs değil, spinalde ise belinden iğne yapıp uyuşturuyorlar, ameliyat sonrası ağrı kesici vs istersen serumun içine koyuyorlar epidural daha konforlu ağrı açısından öyle demişlerdi bana, YouTube da Kaan Kocatepe epidural ve spinali anlatıyor videoda onu da izleyebilirsin, kan uyuşmazlığında daha mı çok onu bilmiyorum ama benim kan grubum 0rh + eşim de Arh + benim kızımda hiç sarılık olmadı çok çok hafif sarılık bile denmez demişti kızımın kan grubu da arh+ hatta bu kan grubunda sarılık az görülür yada hiç olmaz demişti çocuk doktoru bize

Zaten o an size sakinleştirici yapıyolar ben bi ara uyuya kalmışım bebeğimi gördükten sonra
Herkese yapmıyorlar bana hiç bişey vermediler baya cin gibi yattım bitene kadar bende bebeği görene kadar çok korkmuştum ama bebeği gördükten sonra geçti gitti hepsi hatta baya sohbet ettim ameliyathanedekilerle

Ay çok şükür inşallah hemen toparlanırsın maşallah sana Allah güç veriyor işte ilkinde bende düşünüyorum biraz fazla mı nazlıydım diye bunda daha kolay olacak gibi doğuyor içime

Sağolun ya ben epidurali belden vurulan bir iğne ile uyuşturma o kadar sanıyordum spinali duyaLi 2 gün oldu ben doğumla ilgili pek bişey bakmıyordum o yüzden baya bilgisizim Allah'a emanet .dediğiniz videoyu izlicem hemen

Hadi gözün aydın darısı basima inşallah heyecan arttı bende de .Saglicakla büyüt inşallah

Benim de spinal olacak ,ilki de öyleydi .Epidurali daha çok normal doğumda yapıyorlar diye biliyordum

Epidural de karakterle girince sabitliyorlar dozları sonradan arttırılıyor. Katater orada kalıyor spinaşde uyuşturuluyor doktorun belirlediği dozla. Ve ikisi omurgada farklı yere uygulanıyor.
Spinalde 2-3 dakikada uyuşma sağlanıyor epiduralde 15 dk da uyuşma oluyor
Benim de spinal olacak ,ilki de öyleydi .Epidurali daha çok normal doğumda yapıyorlar diye biliyordum
Bana doktorum spinal yada genel yapabiliriz dedi ama bence spinal yapalım bebek doğduktan sonra temasta ettiriyorum süt üretimine de faydası oluyor dedi.

Kızlar merhaba. Öncelikle Bebeklerini kucaklarına alanlar sağlıkla büyütsünler analı babalı, darısı da bizlere olsun Benim bugünden beri alt karın kısmında ağrı var, belimde de aynı şekilde. Regli ağrısı gibi, düzenli veya düzensiz diye ayrım yapamıyorum, hep var. Yürüyeyim diyorum, belim daha çok ağrıyor. Su, nişan vs yok o yüzden doktoruma yazmadım. Bebeğin kanalda olduğunu biliyorum, çatı muayenesinde de açıklık yoktu hiç. Sizce bu açılma belirtisi olabilir mi? Ya da doktoruma sizce yazmalı mıyım? Gereksiz panik yapmak istemiyorum, o yüzden sizlere danışmak istedim. (bugün tam 37+0 bebeğim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…