- Konu Sahibi NurseCelline
- #15.521
Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın inşallah bizimde guzel geçer maşallah güzel doğum haberleri alıyoruz çok şükür .Bı de ne güzel bir günde doğmuş maşallahÇok şükür çıktım ikimizde iyiyiz 3100gram doğdu bebeğim emzirdim uyudu adet sancısı gibi ağrım var baya yoğun bugünü atlatsam hayırlısıyla 3. Sezeryan olduğu için ağrın daha çok yoğun olur dediler 1saat oldu çıkalı daha darısı doğum yapacak arkadaşların başına Rabbim sağ salim kavuştursun nasıl rahatladım anlatamam hiç stres yapacak bişey yok hersey çok iyi çok güzel geçti düşündüğümden korktuğumdan daha iyiydi herşey

Epidural ve spinal farkı nedir acabaBen spinal olacağım epidıral değilde. Genelde istemiyorum çünkü kendimde olursam bebeği hemen görürüm bir nevi doğuma katılabilirim
Canım seninde hayırlı uğurlu olsun Rh uyusmazligi dedifiniz + - uyumsuzluğu mu oluyor ben Arh+ eşim ise 0rh+ bebek nasil olcak bilmiyorum. Sarilik her çocuk da oluyor ama kan uyuzmaliklarinda daha fazla mı oluyor acabaBende dün sabah doğum yaptım kızlar bebişim de bende iyiyim çok şükür 3400 50 cm doğdu Rh uyuşmazlığı varmış sarılık olabilirmis inşallah olmaz ya![]()