- 6 Temmuz 2022
- 2.276
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.561
Canım seninle günüm aynı 3 günde bir kontrole geldim bugün doktor salı gel yatışını yapalım suni ile başlatalım dedi akıntım var neden bilmiyorum akıntıdan dolayı beklemeyelim dediArkadaslar en son persembe dr a gitmistim. 2 cm i gecen bir aciklik var. 15 mayis a kadar eger kendi sancilarimla gelmezse bebek o gun suni ile baslatacak dogumu. Fakat aklima su takildi. O tarihe daha 9 gun var ve Allah korusun bebek kakasini yapsa falan ne olacak. O gune kadar gelmene gerek yok dedi cunku. Riskli degil mi ya. Benim bildigim son haftalarda kontrol suresinin sıklığı 3 gunde 1’e bile cikiyor. Bu arada su an 39+1’iz
Beklemek beni çok geriyor acile geldim farklı görüş almak içinArkadaslar en son persembe dr a gitmistim. 2 cm i gecen bir aciklik var. 15 mayis a kadar eger kendi sancilarimla gelmezse bebek o gun suni ile baslatacak dogumu. Fakat aklima su takildi. O tarihe daha 9 gun var ve Allah korusun bebek kakasini yapsa falan ne olacak. O gune kadar gelmene gerek yok dedi cunku. Riskli degil mi ya. Benim bildigim son haftalarda kontrol suresinin sıklığı 3 gunde 1’e bile cikiyor. Bu arada su an 39+1’iz
Acaba öyle bişey mi oldu ki. Genelde ileri haftalarda hareketleri azalabiliyor demişlerdi.hareker eBebek kanaldayken hareketler azalırmış yeni araştırmıştım kanala girdiğini nasıl anlarım gibisinden ordan okudum dinledim
Hareket ediyor ama eskisi gibi fildir fildir degil ptsi kontrolüm var konuşunca tepki veriyor. Elimle masaj yapınca yine oynuyor alismisim çıldırır gibi hareketlerine sanırım ondan biraz değişik geldiEvet hareketlerdeki azalma normal ama hiç hareket etmemesi ve az hareket etmesi aynı şey değil eğer tatlı bişeyler yeyip sol yana yatınca bi kaç hareket hissediyorsan normal ben kızıma hamileyken 37.haftada 1 gün hiç hareket hissetmedim ertesi gün de sadece 1-2 hareket oldu doktoruma söyledim acil yatış yapıp nst ile takip ettiler 1 gün kordonda düğüm yada yalancı düğüm var dedi sezeryana aldılar iyi takip et eğer hiç hareket yoksa haber ver doktoruna git mutlaka ama normalde 10 kere hareket ediyordu şimdi 3-4 kere ise normal yeri azaldığındandır o
Erkek çocukları hiç durmuyormus ve sert oluyormuş hareketleri deValla benim oglum 39 haftaligiz hala hic durmuyor tekme atacak kadar bir boslugu olmadigi icin tekme atamiyor ama iceriden beni oyle ittiriyor geriniyor ki bazen sesli tepki veriyorum refleks olarak. Ama bana da hep oyle dediler buyuyunca hareketleri cok olmayacak. Bizde cok bir sey degismedi bebek her turlu cok hareketli en basindan beri. Sizin de cok normal
Benim bildiğim son zamanlarda sık kontrol 9gun biraz fazla olabilir isterseniz doktorunuza yazarsınız 3 4gun sonra kontrol istiyorum diye. Beni doktor şuanda bile artık sık kontrole cagircam dedi 5gun sonraya randevu al demiştiArkadaslar en son persembe dr a gitmistim. 2 cm i gecen bir aciklik var. 15 mayis a kadar eger kendi sancilarimla gelmezse bebek o gun suni ile baslatacak dogumu. Fakat aklima su takildi. O tarihe daha 9 gun var ve Allah korusun bebek kakasini yapsa falan ne olacak. O gune kadar gelmene gerek yok dedi cunku. Riskli degil mi ya. Benim bildigim son haftalarda kontrol suresinin sıklığı 3 gunde 1’e bile cikiyor. Bu arada su an 39+1’iz
Akintiniz ne renk acaba bu son haftalarda akıntı artışı olabiliir diyordu takip ettiğim uygulamalarda bende de akıntı var ve yine sarı heralde tüm hamileliği 9 ay sarı akıntı ile geçirdim arada enfeksiyon çıktı ama genelde hep temizdi sonuçlar anlamadım niye sarı geliyorCanım seninle günüm aynı 3 günde bir kontrole geldim bugün doktor salı gel yatışını yapalım suni ile başlatalım dedi akıntım var neden bilmiyorum akıntıdan dolayı beklemeyelim dedi
Akıntı beyaz canım suyum az dedi toplam 7 civarı ölçüldü yatıralım suniyle başlatalım dedi korkuyorum yaAcaba öyle bişey mi oldu ki. Genelde ileri haftalarda hareketleri azalabiliyor demişlerdi.hareker e
Hareket ediyor ama eskisi gibi fildir fildir degil ptsi kontrolüm var konuşunca tepki veriyor. Elimle masaj yapınca yine oynuyor alismisim çıldırır gibi hareketlerine sanırım ondan biraz değişik geldi
Erkek çocukları hiç durmuyormus ve sert oluyormuş hareketleri de
Benim bildiğim son zamanlarda sık kontrol 9gun biraz fazla olabilir isterseniz doktorunuza yazarsınız 3 4gun sonra kontrol istiyorum diye. Beni doktor şuanda bile artık sık kontrole cagircam dedi 5gun sonraya randevu al demişti
Akintiniz ne renk acaba bu son haftalarda akıntı artışı olabiliir diyordu takip ettiğim uygulamalarda bende de akıntı var ve yine sarı heralde tüm hamileliği 9 ay sarı akıntı ile geçirdim arada enfeksiyon çıktı ama genelde hep temizdi sonuçlar anlamadım niye sarı geliyor
Benim de kontrolüm vardı bugün iki kere nstye girdim beğenmedi pazartesi yine çağırdı nst için, normalde hareketli ama nstde hareketi çok yok nedeni nedir? Yaşayan var mı bunu ne gibi sorunlar olabiliyor böyle durumlarda hiç bilmiyorumEvet hareketlerdeki azalma normal ama hiç hareket etmemesi ve az hareket etmesi aynı şey değil eğer tatlı bişeyler yeyip sol yana yatınca bi kaç hareket hissediyorsan normal ben kızıma hamileyken 37.haftada 1 gün hiç hareket hissetmedim ertesi gün de sadece 1-2 hareket oldu doktoruma söyledim acil yatış yapıp nst ile takip ettiler 1 gün kordonda düğüm yada yalancı düğüm var dedi sezeryana aldılar iyi takip et eğer hiç hareket yoksa haber ver doktoruna git mutlaka ama normalde 10 kere hareket ediyordu şimdi 3-4 kere ise normal yeri azaldığındandır o
Ben 37 haftalıkken son kontrolüme gittiğimde doktor her hafta geleceksin artık demişti. Açıklığın olmasına rağmen bu kadar ara vermesi mantıklı değil pek. Çünkü açılma 2 saat sonra bile tamamlanabilir. Bir de o vajinal kontroller sancıyı ve açılmayı arttırıyor.Arkadaslar en son persembe dr a gitmistim. 2 cm i gecen bir aciklik var. 15 mayis a kadar eger kendi sancilarimla gelmezse bebek o gun suni ile baslatacak dogumu. Fakat aklima su takildi. O tarihe daha 9 gun var ve Allah korusun bebek kakasini yapsa falan ne olacak. O gune kadar gelmene gerek yok dedi cunku. Riskli degil mi ya. Benim bildigim son haftalarda kontrol suresinin sıklığı 3 gunde 1’e bile cikiyor. Bu arada su an 39+1’iz
Nstde bebeğin kalp atışlarından bebeğe giden kan akımını takip ediyorlar. Net sırasında 2-3 kere pik yapan dalgalanma görmek isterler. Eğer o an uyuyorsa hareketi yoksa nst süresini uzatıp onu kontrol etmek isterler. Nstye girmeden yatlı yiyip nst sırasında sol tarafa uzanırsanız daha iyi olur.Benim de kontrolüm vardı bugün iki kere nstye girdim beğenmedi pazartesi yine çağırdı nst için, normalde hareketli ama nstde hareketi çok yok nedeni nedir? Yaşayan var mı bunu ne gibi sorunlar olabiliyor böyle durumlarda hiç bilmiyorum
Akinti derken nasil bir akinti canim?Canım seninle günüm aynı 3 günde bir kontrole geldim bugün doktor salı gel yatışını yapalım suni ile başlatalım dedi akıntım var neden bilmiyorum akıntıdan dolayı beklemeyelim dedi
Benim de kontrolüm vardı bugün iki kere nstye girdim beğenmedi pazartesi yine çağırdı nst için, normalde hareketli ama nstde hareketi çok yok nedeni nedir? Yaşayan var mı bunu ne gibi sorunlar olabiliyor böyle durumlarda hiç bilmiyorum
Dogumun baslamasindan cekinmiyorum onu zaten bir sekilde anlarim da kakasini yaparsa falan herhangi bir belirtisi de olmuyor ki ancak nst de kalp atislarindan falan anlayabilir onu da simdi hic kontrole cagirmadi nasil tespit edecek oyle bir durumda Allah korusunBen 37 haftalıkken son kontrolüme gittiğimde doktor her hafta geleceksin artık demişti. Açıklığın olmasına rağmen bu kadar ara vermesi mantıklı değil pek. Çünkü açılma 2 saat sonra bile tamamlanabilir. Bir de o vajinal kontroller sancıyı ve açılmayı arttırıyor.
Beyaz bir akıntı çamaşırımı ıslatıyordu bebeğin suyu azalmış afi 7di beklersek daha azalıcak normal doğum şansım azalıcak dediler normal sancıyla suni sancı aynı şeymiş açılmamı sancımı beklesem de suni alabilirim sonuçta 41e kadar gidip de kendi sancısı olmayanlar var suni ile başlatıyorlar ben beklemek istemedim 3 doktora sordum bekleme dediler açılma yok uzun sürecek doğum devlete geldim yatışımı yapıyorlarAkinti derken nasil bir akinti canim?
Bu tarz riskler her zaman mevcut. Nstden çıktıktan sonra da olabilir. Bazı durumlar için yapacak bir şey yok bence. Benim dikkat ettiğim şey bebeğin hareketleri. Bebek hareketliyse sorun yok demek.Dogumun baslamasindan cekinmiyorum onu zaten bir sekilde anlarim da kakasini yaparsa falan herhangi bir belirtisi de olmuyor ki ancak nst de kalp atislarindan falan anlayabilir onu da simdi hic kontrole cagirmadi nasil tespit edecek oyle bir durumda Allah korusun
Nstde böyle bu çocuk normalde hareketli nstde hareketsiz iki üç pik var ama yeterli görmüyor anlamadım. Bende stres oldum tatlı yedirdi nescafe içirdi tekrar girdim doktor yine pek tatmin olmadı, pazartesi çağırdı. Bu erken doğuma neden bir şey mi acaba insan stres oluyorNstde bebeğin kalp atışlarından bebeğe giden kan akımını takip ediyorlar. Net sırasında 2-3 kere pik yapan dalgalanma görmek isterler. Eğer o an uyuyorsa hareketi yoksa nst süresini uzatıp onu kontrol etmek isterler. Nstye girmeden yatlı yiyip nst sırasında sol tarafa uzanırsanız daha iyi olur.
Uyandırıyor benimkini de hareket ediyor, iki üç kere hareket ediyor aslında ama doktor beğenmedi ben anlamadımBenim de geçen nst de uyuyordu sağa sola döndürdü, öksür dedi ,hafif gıdıklar gibi yaptı uyanmıştı.Uyanmasaydi yürüyup tekrar girecektim.
Korkma sakın rabnimin izniyle olan herşey güzel bak evladına kavuşacaksınDualarınızda bana da yer verir misiniz korkuyorum
Evet 38 de doğacak 4.çocuğum olacak inşallahTam 38+0 değil mi? Sağlıklı doğumlarİlk çocuk mu sizin?
Benim de öyle çıkıyor hep normalde çok hareketli nst de hiç hareket etmiyor ama benim doktorum takılmadı normal dedi çarşamba gitmiştim kontrole haftaya çarşamba gidicem yineBenim de kontrolüm vardı bugün iki kere nstye girdim beğenmedi pazartesi yine çağırdı nst için, normalde hareketli ama nstde hareketi çok yok nedeni nedir? Yaşayan var mı bunu ne gibi sorunlar olabiliyor böyle durumlarda hiç bilmiyorum
Canim suni aldin mi? Dogal sanciyla suni sanci nasil ayni o kismi anlayamadim. İnsallah gerek kalmaz da dogal sanciyla gelir insallah. Benim suyum falan guzelmis o yuzden bebek gelmek istemiyor olabilir dedi dr um. Azalsa bir dert iyi olsa bir dert anlamadim ben de. İnsallah saglikla kavusursunuz bebegnizleBeyaz bir akıntı çamaşırımı ıslatıyordu bebeğin suyu azalmış afi 7di beklersek daha azalıcak normal doğum şansım azalıcak dediler normal sancıyla suni sancı aynı şeymiş açılmamı sancımı beklesem de suni alabilirim sonuçta 41e kadar gidip de kendi sancısı olmayanlar var suni ile başlatıyorlar ben beklemek istemedim 3 doktora sordum bekleme dediler açılma yok uzun sürecek doğum devlete geldim yatışımı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?